Kuidas lumega olukord teil?
-
Külaline
Kuidas lumega olukord teil?
Heihei!
Täna lubas uut lumetormi.
Võiks nüüd maha sadada ja jäädagi.
Kuidas teie kandis lood on kallid foorumi külastajad?
Täna lubas uut lumetormi.
Võiks nüüd maha sadada ja jäädagi.
Kuidas teie kandis lood on kallid foorumi külastajad?
-
Külaline
Meie kandis lund pole, päike paistab, tuuline ja tundub jahedam kui 0c
-
Külaline
Esimesed suusakilomeetrid said üleeile Nõmme Spordikeskuses sõidetud.
-
Külaline
Maa on valge, kohati ka sadu päris tihe, aga tormi õnneks seni pole.
-
Külaline
Maakodus Läänemaal lund polnud, küll langes temperatuur päeva jookusl miinustesse. Tallinnas mingi kerge kirme on maas, kõrvaltänavad üsna libedad (vähemalt jaglsi tundus ohutum jalgu lohistades liuelda).
Maa on valge, eile päeval tuli väike kiht maha, üleeile sadas vaid lörtsi. Juuru lähistel siis.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Vot nüüd on lund nii 30 cm, üle auto ukse alumise serva. No kellele seda valget paska vaja on? (Pärnu ja Viljandi vahel.)
-
Külaline
Kui maa on valge, on ilusam ja helgem päev. Paljud kihutavad maanteel nagu homset poleks. kõik need jubedad avariid ja hukkunud inimesed juba selle aasta novembris on masendav eestlus.
-
Külaline
Mul siin Tartu kandis on vaid õhuke kirme. Aga väga rahul, et nüüd mõni päev on paar kraadi külma. Siiber mudaste koerte pesemisest 3 korda päevas. Kahjuks lubatakse jälle sooja ja vihma.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2024 21:00 Vot nüüd on lund nii 30 cm, üle auto ukse alumise serva. No kellele seda valget paska vaja on? (Pärnu ja Viljandi vahel.)
-
Külaline
Mis seda lund nüüd on olnud, mingi 3 päev? Juba mitu hukkunut ja suured avariid.
-
Külaline
Ei tea miks esimese lumega on meie juhid nagu mäluhäiretega ja ei meenu mitte, mida see jää ja lumi endast kujutavad.
-
Külaline
Eks paljudel on viletsad rehvid (pole raha?), lisaks vilets sõiduoskus ja asjad juhtuvad.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 15:49 Ei tea miks esimese lumega on meie juhid nagu mäluhäiretega ja ei meenu mitte, mida see jää ja lumi endast kujutavad.
Tallinnas on ilus lumi maas, õnneks mitte palju, lumelabidat ei pea välja võtma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, libakägu, roosaroos ja 6 külalist