Facebook sõbrakutsed
Facebook sõbrakutsed
Sõbrakutsete alt tuleb 1 sent request, millal see on saadetud, seda ei näita. Ma isegi ei teadnud, et see isik on mulle sõbrakutse saatnud. Ma tahan seda vastu võtta, aga annab ainult võimaluse Tühista kutse. Ma ei taha seda tühistada, aga kuskile mujale pole mul vajutada. Kas tühistada ja ise sõbrakutse saata, või mis variandid mul on? Muidu ikka näitab kui vanad sõbrakutsed on, aga sellel pole mingit infot taga. Ja paremale teadetesse ei ole see isik ka tulnud, et oled saanud sõbrakutse, nagu need asjad tavaliselt käivad. Mul sõbrakutsega selline imelik asi esimest korda juhtunud.
-
Külaline
Sest sa ei saanud sõbrakutset vaid see on su enda saadetud kutse, mida teine inimene ei ole vastu võtnud.Tolmukübe kirjutas: ↑20 Nov 2024 10:54 Sõbrakutsete alt tuleb 1 sent request, millal see on saadetud, seda ei näita. Ma isegi ei teadnud, et see isik on mulle sõbrakutse saatnud. Ma tahan seda vastu võtta, aga annab ainult võimaluse Tühista kutse. Ma ei taha seda tühistada, aga kuskile mujale pole mul vajutada. Kas tühistada ja ise sõbrakutse saata, või mis variandid mul on? Muidu ikka näitab kui vanad sõbrakutsed on, aga sellel pole mingit infot taga. Ja paremale teadetesse ei ole see isik ka tulnud, et oled saanud sõbrakutse, nagu need asjad tavaliselt käivad. Mul sõbrakutsega selline imelik asi esimest korda juhtunud.
Selge, et siis minult saadetud. Ma neid palju pole saatnud ja kõik on vastu võetud, et seega ei saanudki aru, mis see on. Jätan siis asja nii, kuidas on. Aitäh mõlemale vastajale.
-
Külaline
Või on siis äkki nii, et inimene saatis sulle kunagi sõbrakutse. Nägi, et sa seda vastu ei võtnud, ja siis tühistas selle ära. Aga sulle jäi mingi märk alles.
-
Külaline
Huvi pärast küsin, et kui vana sa oled? Mõtlen, et kui vana selline eluvõõras inimene on. Kas vanem inimene?
-
Külaline
Kui vana sina mürgimadu oled?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: libakägu ja 10 külalist