Mina unustasin ära, delfi tuletas meelde
Rahvusvaheline meestepäev
Mul läks ka meelest. Mu meelest võiks küll meestepäev ka laiemat kajastamist ja tähistamist pälvida, novembris on eriti selline olek, et mida rohkem põhjust kooki teha (ja süüa), seda parem.
-
Külaline
Mina jällegi ei tahaks, et oleks selline päev.
Ma ei taha ka naistepäevi.
-
Külaline
Nojah, võiks olla meeste ja naiste ühinemise päev. Nagu on rahvaste sõpruse päev. Et süüakse koos kooki ja tehakse keppi.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2024 10:20 Mina jällegi ei tahaks, et oleks selline päev.
Selleks on valentinipäev
-
Külaline
-
Külaline
Ja miks naistel oma kuud pole
-
Külaline
Nojah, isadepäev ja siis otsa ka meeste päev. Ja siis topitakse kalkun täis ja süüakse ära. Njämnjäm.
-
Külaline
Naised on enamus. Kuu on ainult vähemustel, meestel ja homodele.
-
Külaline
Ei olnud isegi teadlik sellest aga head meestepäeva!
-
Külaline
Täna on veel ülemaailmne teisipäev kah! Mõelge, kas pole ainulaadne, muidu maad ja rahvad milleski kokkuleppele ei saa, aga sihukese asja leppisid kokku, et täna on teisipäev!
-
Külaline
Ikka tähistame. Sama hästi meeles nagu sõbrapäev või naistepäevgi.
-
Külaline
Emadepäev, isadepäev, vanavanemate päev, meestepäev, naistepäev - miks mitte tähistada? Tore on.
Just oli ka enneaegselt sündinud laste päev, paljudele üle maailma oli see väga oluline. Ka Eesti vanematele.
Igaüks tähistab neid päevi, mis neile olulised on või millega soovivad kedagi olulist rõõmustada.
Me tähistasime suurelt sõõrikupäeva
Just oli ka enneaegselt sündinud laste päev, paljudele üle maailma oli see väga oluline. Ka Eesti vanematele.
Igaüks tähistab neid päevi, mis neile olulised on või millega soovivad kedagi olulist rõõmustada.
Me tähistasime suurelt sõõrikupäeva
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], libakägu ja 11 külalist