On sul nahkrôivaid?
-
Külaline
Tegelikult tahtsin küsida, meeldivad teile nahkriided?Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2024 23:11 Kas teie riidekapis on ehtsast nahast asju?
-
Külaline
Teiste seljas võivad olla. Enda seljas see tunne, mille nahkriided (või kunstnahk) tekitavad, ei meeldi.
Eelistan pehmeid riideid. Isegi joped on mul kõik pehmemat sorti.
Eelistan pehmeid riideid. Isegi joped on mul kõik pehmemat sorti.
-
Külaline
On mitmeid tagisid. Väga mõnusad on seljas. Soojad, aga õhk käib läbi ja higistama ei aja. Oleneb ka muidugi voodri materjalist.
Kõik on kitsenahast. Ülipehmeks töödeldud.
Kõik on kitsenahast. Ülipehmeks töödeldud.
-
Külaline
ma ei tulnud selle pealegi, et need ka on rõivad. Mul on kingad ja saapad ka!
-
Külaline
Nahkpüksid, nii lühikesed kui pikad. Top palava ilma ajaks, seelik, kaks tagi, nahast pluus, nahkehteid, kotte, vöid, kingi ja saapaid.
Ma ise töötlen taaskasutatavat nahka ja õmblen. Esemed on väga mõnusad ja pehmed, lasevad kehal hingata.
Nahka saab väga hästi pesta ja puhastada, õiged vahendid ja õiged töövõtted peavad olema.
Ma ise töötlen taaskasutatavat nahka ja õmblen. Esemed on väga mõnusad ja pehmed, lasevad kehal hingata.
Nahka saab väga hästi pesta ja puhastada, õiged vahendid ja õiged töövõtted peavad olema.
-
Külaline
Nahkrõivastest meeldib mulle ainult nahktagi. Nahast peavad olema kindlasti ka jalanõud ja püksirihmad. Samuti kindad. See tähendab, kindad võivad olla ka kootud või riidest, aga kindlasti mitte kunstnahast.
Üldse ei meeldi nahkmantlid, -vestid, -püksid, -seelikud jmt. Eriti näotu, kui neil on veel narmad küljes.
Ärge pahandage, aga lihtsalt ei meeldi!
Üldse ei meeldi nahkmantlid, -vestid, -püksid, -seelikud jmt. Eriti näotu, kui neil on veel narmad küljes.
Ärge pahandage, aga lihtsalt ei meeldi!
-
Külaline
-
Külaline
Sa vist ise ka panid endast eelmisele kommentaarile miinuse?Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2024 23:16 Nii vahva kuidas keegi miinustab teiste maitsetno on siin ikka
![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: libakägu, roosaroos ja 6 külalist