Mis koera nägu olete?
-
Külaline
Mis koera nägu olete?
Väidetakse, et koer/lemmikloom ja peremees on tihti ühte nägu. Kas siis võetakse kohe enda nägu lemmik või pikapeale minnakse ühte nägu. Sellest ka puhtalt ajaviiteks ja antropoloogilisest huvist küsimus - mis tõugu koer teil on? Kui koera ei ole, siis millise tõu/loomaliigi esindajat endale tahaksite või kõige sarnasemaks peate?
-
Külaline
Mul pole lemmikloomi, aga kui võtaks, võtaks kassi. Olen oma loomult ka pigem kaslane ja Hiina looma-aasta järgi samuti: tiiger. Mjau!
Samas ei arva, et ise mõne looma nägu olen, küll aga tean, mida teemaalgataja silmas peab.
Samas ei arva, et ise mõne looma nägu olen, küll aga tean, mida teemaalgataja silmas peab.
-
Külaline
Ma ühes teemas just kirjeldasin (vblla said sealt inspiratsiooni uue teema tegemiseks
), et mina oleksin koerana saksa lambakoer.
Kõige koeralikum koer minu silmis. Ise ka ilus naine. Tänu vanematele (A)
Sibery husky't siia teemasse ei lisaks, kuna ma pole blond ega ka hall
Tema aga sellist karvkatet justkui eeldab. Mul on pruunid värvimata juuksed.
Aga sa ise, teema tekitanu?
Sibery husky't siia teemasse ei lisaks, kuna ma pole blond ega ka hall
Aga sa ise, teema tekitanu?
-
Külaline
Jah, siin ühes eelenvas teemas postitatud vastus mu selle küsimuseni siin tõiKülaline kirjutas: ↑14 Nov 2024 12:12 Ma ühes teemas just kirjeldasin (vblla said sealt inspiratsiooni uue teema tegemiseks), et mina oleksin koerana saksa lambakoer.
Sibery husky't siia teemasse ei lisaks, kuna ma pole blond ega ka hallTema aga sellist karvkatet justkui eeldab. Mul on pruunid värvimata juuksed.
Aga sa ise, teema tekitanu?![]()
-
Külaline
Taks. Oi
Väga armas. Meil siin külas on ka üks taks ja kui ta juhtub õues aias olema, ei temast juttu vestmata mööda pääse 
Hääl on tal vali ja enne ei katke, kui silmapiirilt kaod (A) Muidu väga armas tegelane. Energiline ja särtsakas. Tsipa häälekas vaid.
Hääl on tal vali ja enne ei katke, kui silmapiirilt kaod (A) Muidu väga armas tegelane. Energiline ja särtsakas. Tsipa häälekas vaid.
-
Külaline
Oma koera nägu ma küll ei ole
Aga tahaks olla sarnane pruuni bordercolliega, kuigi silmavaade on neil tavaliselt terasem
Aga tahaks olla sarnane pruuni bordercolliega, kuigi silmavaade on neil tavaliselt terasem
-
Külaline
-
Külaline
Pesukaru on eriti värdjas loom. Meil siin Floridas käivad nad prügikaste ümber lükkamas, et sealt toitu varastada. Prügi lendab mööda õue laiali. Midagi söödavat kuhugi õue jätta ei tohi ja uksed aknad peavad kinni olema pimedal ajal. Inimesed vihkavad neid ja püüavad lõksudega ning tulistavad. Nagu rott, ainult suurem ja hakkab vastu ka.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2024 12:21Jah, siin ühes eelenvas teemas postitatud vastus mu selle küsimuseni siin tõiKülaline kirjutas: ↑14 Nov 2024 12:12 Ma ühes teemas just kirjeldasin (vblla said sealt inspiratsiooni uue teema tegemiseks), et mina oleksin koerana saksa lambakoer.
Sibery husky't siia teemasse ei lisaks, kuna ma pole blond ega ka hallTema aga sellist karvkatet justkui eeldab. Mul on pruunid värvimata juuksed.
Aga sa ise, teema tekitanu?![]()
Mul endal on must taks, iseloomult ja käitumiselt oleme tõele au andes ikka sarnased küll. Välimuses teatud jooned on teiste arvates ka, kusjuures looma võttes ei olenud küll sellist tunnet, et nagu peeglisse vaataks.Muudest loomadest olen alati igatsenud endale lemmikloomaks pesukaru. Seda siiski mitte välise sarnasuse tõttu
![]()
Mõni loll on võtnud omale kodu loomaks ka, aga kahetsevad kibedasti. Kodu lõhub ära ja on kuri. Vaata ise YouTube'ist raccoon as a pet, videosid on palju.
-
Külaline
It's a raccoon's world, you just live in it. Have some respect.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2024 12:40
Pesukaru on eriti värdjas loom. Meil siin Floridas käivad nad prügikaste ümber lükkamas, et sealt toitu varastada. Prügi lendab mööda õue laiali. Midagi söödavat kuhugi õue jätta ei tohi ja uksed aknad peavad kinni olema pimedal ajal. Inimesed vihkavad neid ja püüavad lõksudega ning tulistavad. Nagu rott, ainult suurem ja hakkab vastu ka.
Mõni loll on võtnud omale kodu loomaks ka, aga kahetsevad kibedasti. Kodu lõhub ära ja on kuri. Vaata ise YouTube'ist raccoon as a pet, videosid on palju.
Ja googelda või otsi youtube'st Florida man, it's a world wide joke. Ma kahetseks ka kui mõne sellise kogemata koju oleks vedanud
Tšau-tšau. Mitte välimuselt, vaid karakteri poolest. Introvert nendega keda ma ei tunne, ja ekstrovert nendega keda ma tunnen.
-
Külaline
Ma loodan, et ma olen oma kassi nägu
Mul on flame point ragdoll, eriliselt ilus isend ja armsamat kassi pole ma isegi postkaardil näinud. Blond ja siniste silmadega olen küll, nagu mu kasski.
-
Külaline
Koerana on ilus koer küll, aga kui ma sarnast naist ette kujutan, siis ilust on asi kaugel. Ka hobune on kaunis loom, aga hobuse näoga naine eriti kaunis ei ole.Ma ühes teemas just kirjeldasin (vblla said sealt inspiratsiooni uue teema tegemiseks), et mina oleksin koerana saksa lambakoer.
-
Külaline
See pole sama. Googelda "dogs that look like their owners" ja saad aru, millest me siin räägime.Külaline kirjutas: ↑14 Nov 2024 16:52 Koerana on ilus koer küll, aga kui ma sarnast naist ette kujutan, siis ilust on asi kaugel. Ka hobune on kaunis loom, aga hobuse näoga naine eriti kaunis ei ole.
-
Külaline
Minu jaoks näevad need kassid välja täpselt nagu Mirtel Pohla, isegi ei tea mis põhjusel just aga nii onKülaline kirjutas: ↑14 Nov 2024 16:47 Ma loodan, et ma olen oma kassi näguMul on flame point ragdoll, eriliselt ilus isend ja armsamat kassi pole ma isegi postkaardil näinud. Blond ja siniste silmadega olen küll, nagu mu kasski.
-
Külaline
Mul on tšau-tšau ja oleme vist ühte nägu küll, mul hakkab ka viimasel ajal lõua alla lott tekkima.
Mul on olnud 4 koera elu jooksul (kui lapsepõlve koeri ka arvestada) ja kõik on väga erinevad olnud. Bernhardiinist terjerini.
Aga mul on sõbranna, kes armastab buldoge. Sõbranna on, rõhutan, igati ilus naine, aga no samas ta on natuke buldogi nägu (ja ta mees samuti) - naaatuke rippuvamad põsed, selline veidi etteheitev pilk, no tõesti on!
Ja siis mul on teine peretuttav, kellele meeldivad hurdad ja ma ei tea, kas ta ise on läinud hurda nägu neid kasvatades või oli soodumus just hurtasid poputama hakata tal juba sünnist saadik olemas, aga tema on ka ehe näide, et perenaine on koera nägu.
Kui ma peaks olema koer, siis ma oleks suht kindlalt krants. Või võib-olla ka retriiver mingisugune, vähemalt parematel päevadel, haha.
Tore teema!
Aga mul on sõbranna, kes armastab buldoge. Sõbranna on, rõhutan, igati ilus naine, aga no samas ta on natuke buldogi nägu (ja ta mees samuti) - naaatuke rippuvamad põsed, selline veidi etteheitev pilk, no tõesti on!
Ja siis mul on teine peretuttav, kellele meeldivad hurdad ja ma ei tea, kas ta ise on läinud hurda nägu neid kasvatades või oli soodumus just hurtasid poputama hakata tal juba sünnist saadik olemas, aga tema on ka ehe näide, et perenaine on koera nägu.
Kui ma peaks olema koer, siis ma oleks suht kindlalt krants. Või võib-olla ka retriiver mingisugune, vähemalt parematel päevadel, haha.
Tore teema!
-
Külaline
Mul on Iiri setter. Oleme mõlemad saledad ja peene kondiga. Näo kohta ei oska öelda, aga koer on väga ilus! ::D
-
Külaline
Mu mees on praegu süsimustade juuste, vuntside ja habemega. Kui ta noorem oli, vuntse ja habet polnud, oli ta lemmikkoer ikkagi šoti terjer.
Neid on meil olnud mitmeid, kõik mustad toredad habemikud.
No on sarnased küll
Neid on meil olnud mitmeid, kõik mustad toredad habemikud.
No on sarnased küll
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Meil oli kaua selline, aga ei, mina küll keelt välja ei aja ja pidevalt ei naerata
https://cdn.wamiz.fr/cdn-cgi/image/form ... 126805.jpg
https://cdn.wamiz.fr/cdn-cgi/image/form ... 126805.jpg
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Mul on keeruline olla - 2 koera ja väga erinevast tõust, üks on konkreetne ja valvas. Teine selline sõbralik - "no tule nüüd kohe mängima#. Mine võta siis kinni.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 14 külalist