Kes on see salapärane lauljanna?
-
Külaline
Kes on see salapärane lauljanna?
Tänases Eesti Ekspressis on huvitav artikkel lauljannast ja tema kohtuvaidlusest. Mis teie arvate, kellega tegu? Mulle endale tuleb pähe kolm nime, kes sellesse loosse passiks.
-
Külaline
Mulle tuleb pähe neli nime.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 08:43 Tänases Eesti Ekspressis on huvitav artikkel lauljannast ja tema kohtuvaidlusest. Mis teie arvate, kellega tegu? Mulle endale tuleb pähe kolm nime, kes sellesse loosse passiks.
-
Külaline
T.M.-S. tuleb mulle pähe, guugeldades leiab ka sellekohaseid artikleid.
-
Külaline
Kohutavalt halb ajakirjandus. Kõigile visatakse solki kaela, kõigi nimed tiritakse soppa. Ütle välja või ole üldse vait.
-
Külaline
See on tõesti nõme. Mind see lauljanna üldse ei huvita, aga mu meelest antud artikli uudisväärtus on pigem see kuidas Eesti Ekspress on nii alla käinud. Kuidas see võimalik on? Oli aastaid mu lemmik ajaleht. Aga juba Heinmetsa teema juures vaatasin, et imelikud valikud EE poolt. Ja mitte see, et nad isa poolt olid vaid just see, et nad sellisest olukorrast manti tahtsid haugata ja kui erapoolikult nad kirjeldasid. Ei olnud hea ajakirjandus, aga arvasingi, et: no okei, vääratas korraks eetika.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 08:55 Kohutavalt halb ajakirjandus. Kõigile visatakse solki kaela, kõigi nimed tiritakse soppa. Ütle välja või ole üldse vait.
Aga nüüd kohe selline praht otsa. Kahju kahju..
-
Külaline
Tema jah.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 08:49 T.M.-S. tuleb mulle pähe, guugeldades leiab ka sellekohaseid artikleid.
-
Külaline
Heinmetsa kohta rääkisid kõik õigesti. Kogu jutt põhineb faktidel ja dokumentidel, mitte midagi ei saa vaidlustada. Heinmets oli see kes rikkus seadust ja hiljem hakkas emotsioonidele rõhuma. Laste varastamine teiselt vanemalt ei ole õige.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:04See on tõesti nõme. Mind see lauljanna üldse ei huvita, aga mu meelest antud artikli uudisväärtus on pigem see kuidas Eesti Ekspress on nii alla käinud. Kuidas see võimalik on? Oli aastaid mu lemmik ajaleht. Aga juba Heinmetsa teema juures vaatasin, et imelikud valikud EE poolt. Ja mitte see, et nad isa poolt olid vaid just see, et nad sellisest olukorrast manti tahtsid haugata ja kui erapoolikult nad kirjeldasid. Ei olnud hea ajakirjandus, aga arvasingi, et: no okei, vääratas korraks eetika.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 08:55 Kohutavalt halb ajakirjandus. Kõigile visatakse solki kaela, kõigi nimed tiritakse soppa. Ütle välja või ole üldse vait.
Mingi süvaajakirjandus see muidugi pole, aga teised on veel hullemad.
-
Külaline
See kõik on ju avalikkuse eest juba läbi käinud
https://elu24.postimees.ee/7382207/tanj ... iga-kohtus
https://elu24.postimees.ee/7382207/tanj ... iga-kohtus
-
Külaline
Sisuliselt on selles artiklis nimi avaldatud, sest Eestis on ainult 1 tuntud laulja, kellel on 1 laps, kes sündis 2018 ja kelle ettevõte oli selleks ajaks ca 10 aastat vana (ning pole kordagi dividende maksnud). Selles mõttes huvitav, et ajakirjanikud lollid pole, nad saavad ju ise ka aru, et kel vähegi huvi, saab selle nime 1 minutiga googlest või chatgpt-st teada- järelikult nad sisuliselt otsustasid rikkuda kohtu otsust asja salustatuse kohta. Et siiski tähelepanuväärne seik, et ajakirjanik otsustab kohtu otsust ignoreerida.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 08:43 Tänases Eesti Ekspressis on huvitav artikkel lauljannast ja tema kohtuvaidlusest. Mis teie arvate, kellega tegu? Mulle endale tuleb pähe kolm nime, kes sellesse loosse passiks.
Samas imestasin ka selle laulja nahhaalsuse üle. Isegi dividende ei raatsinud maksta 10 aastat- kuidas ta mõtles selle sularahakassa siis lõpuks likvideerida? Enda surmaga või?
-
Külaline
Aga miks selliseid asju peaks salastama? Ausalt inimesel pole midagi varjataKülaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:28Sisuliselt on selles artiklis nimi avaldatud, sest Eestis on ainult 1 tuntud laulja, kellel on 1 laps, kes sündis 2018 ja kelle ettevõte oli selleks ajaks ca 10 aastat vana (ning pole kordagi dividende maksnud). Selles mõttes huvitav, et ajakirjanikud lollid pole, nad saavad ju ise ka aru, et kel vähegi huvi, saab selle nime 1 minutiga googlest või chatgpt-st teada- järelikult nad sisuliselt otsustasid rikkuda kohtu otsust asja salustatuse kohta. Et siiski tähelepanuväärne seik, et ajakirjanik otsustab kohtu otsust ignoreerida.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 08:43 Tänases Eesti Ekspressis on huvitav artikkel lauljannast ja tema kohtuvaidlusest. Mis teie arvate, kellega tegu? Mulle endale tuleb pähe kolm nime, kes sellesse loosse passiks.
Samas imestasin ka selle laulja nahhaalsuse üle. Isegi dividende ei raatsinud maksta 10 aastat- kuidas ta mõtles selle sularahakassa siis lõpuks likvideerida? Enda surmaga või?
-
Külaline
Viidatud Ekspressi lugu oli vägagi ühele poole kaldu. Ekspress on varemgi piinlikkust valmistanud, aga selle looga tõmbas see väljaanne minu silmis omale ikka täielikult vee peale.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:13Heinmetsa kohta rääkisid kõik õigesti. Kogu jutt põhineb faktidel ja dokumentidel, mitte midagi ei saa vaidlustada. Heinmets oli see kes rikkus seadust ja hiljem hakkas emotsioonidele rõhuma. Laste varastamine teiselt vanemalt ei ole õige.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:04See on tõesti nõme. Mind see lauljanna üldse ei huvita, aga mu meelest antud artikli uudisväärtus on pigem see kuidas Eesti Ekspress on nii alla käinud. Kuidas see võimalik on? Oli aastaid mu lemmik ajaleht. Aga juba Heinmetsa teema juures vaatasin, et imelikud valikud EE poolt. Ja mitte see, et nad isa poolt olid vaid just see, et nad sellisest olukorrast manti tahtsid haugata ja kui erapoolikult nad kirjeldasid. Ei olnud hea ajakirjandus, aga arvasingi, et: no okei, vääratas korraks eetika.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 08:55 Kohutavalt halb ajakirjandus. Kõigile visatakse solki kaela, kõigi nimed tiritakse soppa. Ütle välja või ole üldse vait.
Nii et kahtlen ka antud loo ja kõigi järgnevate lugude "erapooletus analüüsis".
-
Külaline
Minu arust on see pigem positiivne, kui susserdajad avalikuks tehakse. Sellised skeemid käivad ju ausate maksumaksjate arvelt. Tema upitab oma emapalga kõrgeks ja sina maksad, on see normaalne? Äkki järgmine lauljanna mõtleb veidi, kas tasub oma mainet rikkuda.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 08:55 Kohutavalt halb ajakirjandus. Kõigile visatakse solki kaela, kõigi nimed tiritakse soppa. Ütle välja või ole üldse vait.
-
Külaline
Ei olnud. Ajakirjanik küsis korduvalt kommentaari KH käest, kes sellest oma esindajate kaudu keeldus.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:38Viidatud Ekspressi lugu oli vägagi ühele poole kaldu. Ekspress on varemgi piinlikkust valmistanud, aga selle looga tõmbas see väljaanne minu silmis omale ikka täielikult vee peale.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:13Heinmetsa kohta rääkisid kõik õigesti. Kogu jutt põhineb faktidel ja dokumentidel, mitte midagi ei saa vaidlustada. Heinmets oli see kes rikkus seadust ja hiljem hakkas emotsioonidele rõhuma. Laste varastamine teiselt vanemalt ei ole õige.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:04
See on tõesti nõme. Mind see lauljanna üldse ei huvita, aga mu meelest antud artikli uudisväärtus on pigem see kuidas Eesti Ekspress on nii alla käinud. Kuidas see võimalik on? Oli aastaid mu lemmik ajaleht. Aga juba Heinmetsa teema juures vaatasin, et imelikud valikud EE poolt. Ja mitte see, et nad isa poolt olid vaid just see, et nad sellisest olukorrast manti tahtsid haugata ja kui erapoolikult nad kirjeldasid. Ei olnud hea ajakirjandus, aga arvasingi, et: no okei, vääratas korraks eetika.
Samal ajal KH oli ise alustanud avalikku kampaaniat "ajakirjanduses" (mingi kahtlase väärtusega portaal, millel suured jamad omal kaelas) ja FB kaudu.
Ajakirjanik peab küsima mõlema poole arvamust ja seda ta tegi. Aga varem asja käsitlenud lamemaalaste portaal ei teinud.
-
Külaline
Jaa ma arvan ka, et antud kohtuasi oleks võinud avalik olla, kuid ma lihtsalt imestasin selle üle, et ajakirjanik nii varjamatult otsustab kohtu otsust ignoreerida ja sisuliselt seab ennast seadusest ülemaks. Et kui see salastamine ei meeldi, siis korrektne oleks taodelda salastuse eemaldamist, mitte ignoreerida neid kohtu otsuseid, mis ei meeldi (ja nõuda teistelt nende täitmist, mis meeldivad).Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:33Aga miks selliseid asju peaks salastama? Ausalt inimesel pole midagi varjataKülaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:28Sisuliselt on selles artiklis nimi avaldatud, sest Eestis on ainult 1 tuntud laulja, kellel on 1 laps, kes sündis 2018 ja kelle ettevõte oli selleks ajaks ca 10 aastat vana (ning pole kordagi dividende maksnud). Selles mõttes huvitav, et ajakirjanikud lollid pole, nad saavad ju ise ka aru, et kel vähegi huvi, saab selle nime 1 minutiga googlest või chatgpt-st teada- järelikult nad sisuliselt otsustasid rikkuda kohtu otsust asja salustatuse kohta. Et siiski tähelepanuväärne seik, et ajakirjanik otsustab kohtu otsust ignoreerida.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 08:43 Tänases Eesti Ekspressis on huvitav artikkel lauljannast ja tema kohtuvaidlusest. Mis teie arvate, kellega tegu? Mulle endale tuleb pähe kolm nime, kes sellesse loosse passiks.
-
Külaline
See "kahtlase väärtusega portaal" oli mingi Veiko Huuse ettevõtmine, mis minu jaoks oli kindel tõend, et KH on vale ja süüdi. Googleda Huuset, siis saad isegi aru, et kõik, mis selles portaalis avaldatakse, on 0 usaldusväärsusega.
-
Külaline
Täpselt nii, arvan sama.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:42Minu arust on see pigem positiivne, kui susserdajad avalikuks tehakse. Sellised skeemid käivad ju ausate maksumaksjate arvelt. Tema upitab oma emapalga kõrgeks ja sina maksad, on see normaalne? Äkki järgmine lauljanna mõtleb veidi, kas tasub oma mainet rikkuda.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 08:55 Kohutavalt halb ajakirjandus. Kõigile visatakse solki kaela, kõigi nimed tiritakse soppa. Ütle välja või ole üldse vait.
Soomes on iga isiku makstav tulumaks ja aasta jooksul saadud tulud avalikud. Oleks meil ka aeg sinnamaale liikuda. Paistaks kohe, kes on jutulind ja kes töörügaja
-
Külaline
Mis ajakirjanikuga siis juhtuks, kohus teeb trahvi - ajaleht maksab selle kinni.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:45Jaa ma arvan ka, et antud kohtuasi oleks võinud avalik olla, kuid ma lihtsalt imestasin selle üle, et ajakirjanik nii varjamatult otsustab kohtu otsust ignoreerida ja sisuliselt seab ennast seadusest ülemaks. Et kui see salastamine ei meeldi, siis korrektne oleks taodelda salastuse eemaldamist, mitte ignoreerida neid kohtu otsuseid, mis ei meeldi (ja nõuda teistelt nende täitmist, mis meeldivad).Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:33Aga miks selliseid asju peaks salastama? Ausalt inimesel pole midagi varjataKülaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:28
Sisuliselt on selles artiklis nimi avaldatud, sest Eestis on ainult 1 tuntud laulja, kellel on 1 laps, kes sündis 2018 ja kelle ettevõte oli selleks ajaks ca 10 aastat vana (ning pole kordagi dividende maksnud). Selles mõttes huvitav, et ajakirjanikud lollid pole, nad saavad ju ise ka aru, et kel vähegi huvi, saab selle nime 1 minutiga googlest või chatgpt-st teada- järelikult nad sisuliselt otsustasid rikkuda kohtu otsust asja salustatuse kohta. Et siiski tähelepanuväärne seik, et ajakirjanik otsustab kohtu otsust ignoreerida.
-
Külaline
Selge see, mingi tõsine ajakirjanik polnud nõus seda insinuatsiooni ja laimu ilmselt avaldama;)))Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:47See "kahtlase väärtusega portaal" oli mingi Veiko Huuse ettevõtmine, mis minu jaoks oli kindel tõend, et KH on vale ja süüdi. Googleda Huuset, siis saad isegi aru, et kõik, mis selles portaalis avaldatakse, on 0 usaldusväärsusega.
-
Külaline
Heinmetsal on oma teema olemas, ärge tulge selle jutuga siia.
-
Külaline
Muidugi, muidugiKülaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:45Ei olnud. Ajakirjanik küsis korduvalt kommentaari KH käest, kes sellest oma esindajate kaudu keeldus.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:38Viidatud Ekspressi lugu oli vägagi ühele poole kaldu. Ekspress on varemgi piinlikkust valmistanud, aga selle looga tõmbas see väljaanne minu silmis omale ikka täielikult vee peale.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:13
Heinmetsa kohta rääkisid kõik õigesti. Kogu jutt põhineb faktidel ja dokumentidel, mitte midagi ei saa vaidlustada. Heinmets oli see kes rikkus seadust ja hiljem hakkas emotsioonidele rõhuma. Laste varastamine teiselt vanemalt ei ole õige.
Samal ajal KH oli ise alustanud avalikku kampaaniat "ajakirjanduses" (mingi kahtlase väärtusega portaal, millel suured jamad omal kaelas) ja FB kaudu.
Ajakirjanik peab küsima mõlema poole arvamust ja seda ta tegi. Aga varem asja käsitlenud lamemaalaste portaal ei teinud.
Siinkohal lõpetan, sest mitte kuidagi ei pese sa minu silmis puhtaks ei antud artiklit ega ka sellele järgnevat. Ja teema pole KH-st, vaid on kellestki lauljast, kelle nime ei tohi nimetada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 13 külalist