Parim hommikusöök?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Parim hommikusöök?

Postitus Postitas Külaline »

Mis on parim hommikusöök?
Külaline

Soe hommikusöök. Noorena peaaegu üldse ei olnud isu hommikul. Hiljen sain aru, et see tuli valest toiduvalikust. Külm võileivanärimine polnud minu teema. Nüüd söön hommikul isuga.
Külaline

Inglise hommikusöök: praemuna, peekon, oad tomatikastmes, praetud seened ja tomatid, röstsai, kohv.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 22:12 Mis on parim hommikusöök?
Mannapuder vaarikamoosiga.
Külaline

Hommikusöök meeldib mulle enamasti heades hotellides, kus on ikka suur valik toite - lusikatäis ühte, paar tükki teist, veidi kolmandat ja nii edasi. Kindlasti kõigepealt kohv ja siis nii tunni pärast alles sööma.
Kodus eraldi midagi ei tee, söön ca 12 paiku seda, mida võtta on. Pitsalõik, kapsarull, šnitsel, kartulisalat, pirukad, praekartul kodujuustuga või muu toit, mis eelmisest päevast olemas ja mida kiirelt soojendada saab, kui vaja. Vahel piisab ka jogurtist või jäätisest.
Jõuga ei pea midagi sööma õnneks.
Külaline

Ma just mõtlesin täna, et kas sellist hotelli oleks kus saaks hommikust söömas käia. Natuke üht, nokatäis teist.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 23:44 Ma just mõtlesin täna, et kas sellist hotelli oleks kus saaks hommikust söömas käia. Natuke üht, nokatäis teist.
Enamuses hotellides saab. Lähed sisse, maksad ja hakkad sööma. Maksta tuleb muidugi korralikult. Nt Kentmanni hotellis maksab see 21 eurot.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 09:17
Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 23:44 Ma just mõtlesin täna, et kas sellist hotelli oleks kus saaks hommikust söömas käia. Natuke üht, nokatäis teist.
Enamuses hotellides saab. Lähed sisse, maksad ja hakkad sööma. Maksta tuleb muidugi korralikult. Nt Kentmanni hotellis maksab see 21 eurot.
On ka mõned kohad, kus saab täitsa tasuta käia;)
Üleriided tasub muidugi kuskile eemale jätta.
Külaline

Mulle hommikuti soe toit ei lähe, omletti või putru võin teha lõunaks. Parim hommikusöök on röstitud rukkipala, mille vahele käib seda mida kapis on- rohkelt rohelist (nt avokaado, kurk, suvikõrvits, rukola, idud), miski määre (hummus, maitsevõi), kala/liha, juust, muna jne; muidugi mitte kõik korraga :). Kõrvale kohv ja kodujuust. Hoiab kõhu lõunani täis ja ei tee figuurile halba.
Külaline

TA küsis, mis on parim hommikusöök, mitte mis on kõige tervislikum.
Külaline

Anonymous kirjutas: 13 Nov 2024 09:17Enamuses hotellides saab. Lähed sisse, maksad ja hakkad sööma. Maksta tuleb muidugi korralikult. Nt Kentmanni hotellis maksab see 21 eurot.
No selle summa eest saan enda külmiku ka erinevaid asju täis osta.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Kaerahelbepuder!
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Nov 2024 10:44 TA küsis, mis on parim hommikusöök, mitte mis on kõige tervislikum.
Aga seda ju ongi vastatud?
Külaline

Anonymous kirjutas: 13 Nov 2024 10:49
No selle summa eest saan enda külmiku ka erinevaid asju täis osta.
Ja ülejäägid rõõmsalt ära visata, sest pakendid on nii suuuured.
Külaline

Mina ärkan näljasena ja pean hommikul korralikult sööma, muidu ei saa päevast asja. Õnneks ärkan ka üsna vara, jõuan süüa teha ning kööki koristada.

Kaks muna ilma soolata (praetud, omletina, keedetud vms)
Kaks viilu leiba/saia
Liha või kala umbes 100-150 grammi
Väike salat
Banaan
Roheline tee
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Hommikusöök on mu kiiks.

Alati 2 võileiba singi-juustuga, kindlasti röstitud teraleib ja hea sink, mitte mingi suvaline keedupress. Ohtralt tomatit peale.
Suur kruusitäis vähese piimaga suhkruta kohvi.
Ükskõik, kui kiire mul on, hommikusööki ja -kohvi ma vahele ei jäta, pigem panen kella varasemaks helisema ja magan vähem, kui et lähen ilma kodust välja.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 7 külalist