et ma ei soovi näha ühtegi venekeelset, araabiakeelset, malaisia (või mis iganes selle piikrkonna) keelset videot, uudist, lehekülge. Et mulle võib pakkuda ainult eestikeelset sisuSee viimane võib ka muidugi olla seinast-seina, aga siiani on üsna talutav (mingid looduspildid, virmalistekütid, aiandus), ilmselt olen ise mõne sarnase peal klõpsanud.
Aga muu jama mind tõesti ei huvita, kuidas kellegi kass diivani peale hüppab või kas mõni eeti tunrud inimene on "avastanud" mingi imetegeva retsepti kuidas küüneseenest lahti saada. Ilmselgelt ei tea see inimene ise, et tema nime ja fotot kuritarvitatakse ja soovitused on ka 0% kasuteguriga. Õnneks minu kontot sarnasega pommitatd pole, aga sõber oli üsna nördinud, raporteeris küll pidevalt, aga vastuseks sai ainult, et vaatasime üle ja midagi ei leidnud.
Ma saan aru kui on makstud reklaamid ja ma pole raatsinud selle blokeerimse eest maksta, aga ma hästi ei usu, kui näiteks reklaamis praegune president või mõne panga juht kinnitab, et hoia igal õhtul jalgu tund aega seebivees ja küüneseen on kadunud, siis sellise valereklaami eest keegi maksaks ja ilmselt mitte vähe.
Läbi FB liigub ka palju informatsiooni ürituste kohta, mis mind huvitavad, seega loobuda ei tahaks. Aga see igasuguse jama võimendamine häirib väga. Ma saaks veel aru kui näiteks mõni indoneeslane teeks video kuidas ta tagi peedist pesumasinale trumli ja siis maksaks mingi ulmesumma, et seda kõigi FB kasutajateni viia, aga ma hästi ei usu, et tegelikult selle eest maksti. Mis see päris mõte on meid spämmiga üle ujutades on?
Miks ma ei saa FB-s märkida
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist