Kas väimehele soovite Head isadepäeva
-
Külaline
Jürgen Ligi poja kohta räägiti kunagi sellist lugu, et kihutas bemmiga maanteel ja peeti kinni. Kutt näitas lube ja küsis mendilt: kuulge, kas te teate kes mu isa on?
Ment küsis vastu: kas su ema ei öelnud sulle või?
Lihtsalt tuli meelde.
Ment küsis vastu: kas su ema ei öelnud sulle või?
Lihtsalt tuli meelde.
Ikka sobib öelda head isadepäeva ka teistele lähedalviibivatele isadele. Õnne soovimine pole ju midagi, mida saaks liiga palju olla. Kaarti ja küpsisetorti aga pole jah mõttekas teistele peale oma isa (vanaisa, laste isa, kui lapsed veel tillukesed) meisterdama hakata vast.
-
Külaline
Minu mehe isa soovis mulle alati head emadepäeva, kui veel elus oli. Minu arust oli see kena.
-
Külaline
Miks peaks kellegile hea isadepäeva soovimiseks mõtlema, milline suhe meil on? Ma võin seda naabrimehele ka soovida, ma tahangi, et tal oleks tore isadepäev. Ja ka tordi tegemisel ma ei näe mingit piirangut. Mu mees on hea isa, lapsed aga on hetkel kaugel. Kas ma ei või talle torti teha või? Ärge nüüd üle ka mõelge.
Ikka võid.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 22:42 Miks peaks kellegile hea isadepäeva soovimiseks mõtlema, milline suhe meil on? Ma võin seda naabrimehele ka soovida, ma tahangi, et tal oleks tore isadepäev. Ja ka tordi tegemisel ma ei näe mingit piirangut. Mu mees on hea isa, lapsed aga on hetkel kaugel. Kas ma ei või talle torti teha või? Ärge nüüd üle ka mõelge.
Ma kirjutasin lihtsalt, kust ma ise seda piiri tajun - et täitsa ok on toredatele isadele head isadepäeva soovida, aga ma ei tunne kohutsust ega tungi ega nendepoolset ootust, et peaksin kedagi peale oma isa või vanaisa meene või maiusega õnnitlema nagu teeksin nt sünnipäeva puhul.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot], kaegu ja 5 külalist