Mis relvastus siis Ukrainat aitaks? Nad küsisid juba Tomahawk rakette ja kui ameeriklased küsisid, mida teete nende rakettidega, siis Zelenski oli lubanud Moskvat pommitada. Miks peaks usa andma siis rakette kolmanda maailmasõja alustamiseks, sest need raketid ei vabastaks Ukraina okupeeritud alasid. Lääs on jõudnud seisukohale jah, sellist relvastust ei ole olemas mis Ukraina alad vabastaks. Ukrainlased seda ei suuda, taha, tahavad nemadki elada lääne abipakettide eest. Nüüd nad tahavad veel EL ka saada, miks? Et EL hakkaks neid ülal pidama?Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2024 14:21 Enamus need röökijad kes kisava stiilus. Ukraina võidab jne ei kujutagi ette mida tähendab kasvõi üks päev sõjas Ukraina rahvale. Milliseid kannatusi ja piinasid millega tuleb ka pärast sõda edasi elada. Kas tõesti usute, et Ukrainas hukkub ukraina poisse vs tiblad 1:10-le.
Viimane suur kisa oli, et F 16 hävitajad muudavad sõja kulgu. Ennem olid Himarsid. Loetelu on lõputu. Ja 1000 päeva käivad tapatalgud. Mõelge miks see teie paljukiidetud demokraat Biden näpuitsaga relvi annab. Ja need ka piirangutega. Ka Kamala oleks partei kursilt kõrvale pöördunud? See sõda on kellegile kasulik. Kaja sai juba enda tasu kätte. Olete temast enam midagi kuulnud?
Halvemal juhul evakueerime elanikud välismaale
-
Külaline
-
Külaline
Täpselt, ma olen ka pm nii käitunud, väldin juba aastaid kahte suurimat väljaannet netist, mis oskavad kohe eriti hirmutada. Ei jaksa ja ei taha pidevas hirmus elada.
-
Külaline
Si vis pacem, para bellum. Kui ihkad rahu, valmistu sõjaks.Mikk kirjutas: ↑07 Nov 2024 21:30 Väga vastutustundetu on see pidev sõjahirmu külvamine igasugu asjapulkade poolt.
-
Emerson
Õnneks jah pole USA neile veel võimsamat relvastust andnud ja loodetavasti ei anna ka. Ukraina on selle sõja juba ammu kaotanud ja mingid karmimad relvad siin enam ei aita. Ilmselt tuleb neil leppida kibeda diiliga, et sõda lõppeb, kui okupeeritud alad jäävad Venemaale ja Ukraina loobub E-Liitu astumast. Z-le pakutakse pisut taskuraha, et ta saaks lisaks olemasolevale Vahemere-kinnisvarale veel mõne villa Mallorcal ja asi tahe. Mark my words.Külaline kirjutas: ↑ Miks peaks usa andma siis rakette kolmanda maailmasõja alustamiseks, sest need raketid ei vabastaks Ukraina okupeeritud alasid. Lääs on jõudnud seisukohale jah, sellist relvastust ei ole olemas mis Ukraina alad vabastaks.
-
Külaline
-
Külaline
No aga mine ja lase, kui sa arvad, et see nii lihtsalt käib.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2024 23:33 Mis õnneks? Kreml vaja pilbasteks lasta.
-
Külaline
Ma ei ütle, et lihtsalt, vaid ei ole nii, et üks pommitab ja teine ei või.
-
Külaline
No õige mõte. Purustada seal ikka mõnuga, nagu vene ise teeb.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2024 18:05 Nad küsisid juba Tomahawk rakette ja kui ameeriklased küsisid, mida teete nende rakettidega, siis Zelenski oli lubanud Moskvat pommitada.
Mina selles veel nii lootusetu poleks. Ega venemaal on ka suht halvad lood, rubla pole enam konverteeritav ja selle väärtus kukub kolinal, varsti plahvatab hüperinflatsioon ja siis ei leita enam nende puurublade eest kedagi, kes oleksid nõus sõdima. Ka on suur tööjõupuudus, mida võimendab puurubla, sest võõrtööjõul pole ju mõtet teha tööd raha eest, mida kodustele saata ei saa. Sellele aitab kaasa ka Trumpi head suhtes saudidega, ning ilmselt keelitab Trump naftapumbad täie võimsusega tööle panna. Saudid on ka lubanud, et detsembrist nemad enam tootmist ei piira.Emerson kirjutas: ↑08 Nov 2024 23:26Õnneks jah pole USA neile veel võimsamat relvastust andnud ja loodetavasti ei anna ka. Ukraina on selle sõja juba ammu kaotanud ja mingid karmimad relvad siin enam ei aita. Ilmselt tuleb neil leppida kibeda diiliga, et sõda lõppeb, kui okupeeritud alad jäävad Venemaale ja Ukraina loobub E-Liitu astumast. Z-le pakutakse pisut taskuraha, et ta saaks lisaks olemasolevale Vahemere-kinnisvarale veel mõne villa Mallorcal ja asi tahe. Mark my words.Külaline kirjutas: ↑ Miks peaks usa andma siis rakette kolmanda maailmasõja alustamiseks, sest need raketid ei vabastaks Ukraina okupeeritud alasid. Lääs on jõudnud seisukohale jah, sellist relvastust ei ole olemas mis Ukraina alad vabastaks.
Mobilisatsiooni kardab Putin kui tuld. Massimobiliseeritud võivad keerata relvad teisele poole, sest pole motiivi Ukrainas surma saada. Praegu on motiiv rahas, saad haavata või surma, siis kompenseeritakse rasvaselt.
Ukraina ei saa loobuda okupeeritud aladest, selleks oleks vaja rahvahääletust, presidendil ja parlamendil selline voli puudub. Igatahes elame-näeme. Ma ei välistaks võimalust, et USA võiks sõjaliselt sekkuda, nt Krimmi vabastamiseks. USA-l on ju alus olemas, Budapesti memorandumiga lubatud tagada Ukraina territoriaalne terviklikkus.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist