Ma arvan et need Korea ahvid ei tee midagi. Tänapäeva sõda on selline, et ole nii vapper kui tahes, sellest pole kasu. Pole kasu.Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2024 08:24Kuskil ei elata enam nii nagu 50 aastat tagasi, P-Korea ehk välja arvatud. Kõik noored üle maailma istuvad arvutis või nutitelefonis, sügaval Venemaal elavad noormehed ka.Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2024 07:32Ma olen Eesti kohta sama mõelnud, et kui ründavad sitked poisid sügavalt Venemaalt, kes elavad seal endiselt nagu 50 aastat tagasi ega tea midagi meie kõigi mugavustega elust või kaks korda päevas duši all käimisest, siis meie nõrgukesed, kes isegi Kaitseväkke ei sobi, on kohe kutud. Kahju, aga nii see on.
Enamus mehi, kes on 2 aastat kaevikus istunud, pole isegi vaenlast oma ihusilmaga näinud. See pole nagu filmis, et keegi tulistab ja keegi jookseb. Üldse mitte.
90% haavadest on killuhaavad. Kõik on väga impersonaalne tänapäeva sõjas. Jalväemiinid (mille keelamise kampaaniat ajas kaunis printsess Diana, aga mida muidugi keegi ei keela), mis on põhjuseks, et Ukraina seisab veel seal kus ta seisab ja kassettpommid. Tänapäeva tõhusad relvad. Kujutage ette, kõlab pauk, mürsk lõhkeb 100 meetri kõrgusel ja sealt lendab teraskildude rahe, mis tapab või haavab kõike elavat 500 meetri raadiuses.
No ja droonid, mis annavad edasi pilti toimuvast, korrigeerivad tuld ja aeg-ajalt kukuvad kaela.
Mõlemad pooled kusjuures ei proovi tappa, kõige parem on vaenlast vigastada. Käsi või jalg otsast lasta, kild kubemesse või tuharasse, põrutus, midagi taolist, et toss on väljas ja teised peavad sind tassima.