Harris või Trump?
-
Külaline
Samuti on Trump maininud, et kavatseb viia läbi ajaloo suurima dokumentideta immigrantide väljasaatmise. Immigrate on USA-s meeletult, mis USA-s elavatest, Green Card´ta eestlastest saab?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 15:46 arvan, et võidab Trump.
-
Külaline
Roheline kaart annab elamisloa, miks neid peaks keegi välja saatma?
-
Külaline
Green Card´ta ehk jutt on nendest, kellel elamisluba puudub.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 17:30Roheline kaart annab elamisloa, miks neid peaks keegi välja saatma?
-
Külaline
Green Card - Permanent Resident CardKülaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 18:08Green Card´ta ehk jutt on nendest, kellel elamisluba puudub.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 17:30Roheline kaart annab elamisloa, miks neid peaks keegi välja saatma?Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 17:02
Samuti on Trump maininud, et kavatseb viia läbi ajaloo suurima dokumentideta immigrantide väljasaatmise. Immigrate on USA-s meeletult, mis USA-s elavatest, Green Card´ta eestlastest saab?
Kui selle saad, siis saad elamisloa ja võid usasse elama minna. See ei anna õigust kodakondsusele, see tuleb ameerikas taotleda, aga saab minna elama ja tööle minna. Immigrandid on ameerikas need kes on tulnud elama ilma elamisloata, näiteks turistid kes ei ole usast enam lahkunud. Kui nemadki vist suutsid usas elada mingi 8 aastat ilma kriminaalsete jamadeta, siis võisid nemad ka elamisluba taotleda. Usa probleem on siiski mehhiklased ja ladina-ameerikast sisse tulnud inimestega.
-
Külaline
90ndatel läks turistiviisaga USAsse päris palju Eesti noori, kes sinna jäid - ka minu vanem õde. See seltskond on ammu oma paberid korda ajanud ja ma ei usu, et tänapäeval illegaalselt minejaid üldse ongi. Tunduks täiesti mõttetu, sest USA elu on meiega võrreldes ikka väga raske. Enamik tavainimesi suurlinnades nagu NYC on elu aeg üürilised, kuna kinnisvara on nii kallis. Ülikooliharidus on kallis, lihtinimesed rügavad kahel töökohal jne.. Seega ei usu, et neid eestlastest illegaale seal eriti on.
-
Külaline
Leidub ka eestlasi, kes USA-s elavad ja töötavad, kuid kes ei julge kordagi riigist välja liikuda, sest äkki ei saa enam tagasi,Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 20:23 90ndatel läks turistiviisaga USAsse päris palju Eesti noori, kes sinna jäid - ka minu vanem õde. See seltskond on ammu oma paberid korda ajanud ja ma ei usu, et tänapäeval illegaalselt minejaid üldse ongi. Tunduks täiesti mõttetu, sest USA elu on meiega võrreldes ikka väga raske. Enamik tavainimesi suurlinnades nagu NYC on elu aeg üürilised, kuna kinnisvara on nii kallis. Ülikooliharidus on kallis, lihtinimesed rügavad kahel töökohal jne.. Seega ei usu, et neid eestlastest illegaale seal eriti on.
-
Külaline
Tean samuti paari sellist,elavad Floridas. Ausalt öelda olen samuti mõelnud, mis ometi neid inimesi seal hoiab? Ok, ilm võib ju parem olla kui meil, aga kaalub see tõesti kõik üles?Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 20:28Leidub ka eestlasi, kes USA-s elavad ja töötavad, kuid kes ei julge kordagi riigist välja liikuda, sest äkki ei saa enam tagasi,Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 20:23 90ndatel läks turistiviisaga USAsse päris palju Eesti noori, kes sinna jäid - ka minu vanem õde. See seltskond on ammu oma paberid korda ajanud ja ma ei usu, et tänapäeval illegaalselt minejaid üldse ongi. Tunduks täiesti mõttetu, sest USA elu on meiega võrreldes ikka väga raske. Enamik tavainimesi suurlinnades nagu NYC on elu aeg üürilised, kuna kinnisvara on nii kallis. Ülikooliharidus on kallis, lihtinimesed rügavad kahel töökohal jne.. Seega ei usu, et neid eestlastest illegaale seal eriti on.
-
Külaline
No aga see ongi ju õige, kui ilma Green Cardita isikud minema saadetakse. Olgu nad siis mis iganes riigi kodanikud.
-
Külaline
Kui vaadata seda, millised on traditsioonilised nn punased ehk vabariiklasi pooldavad osariigid ja millised sinised ehk demokraate pooldavad ning kõrvutada seda osariikide keskmise IQga, siis tuleb paraku tõesti tõdeda, et punaste osariikide IQ on madalam.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 22:27 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Ee, sa ikka oled kursis, et riikide, rahvaste "keskmise" IQ mõõtmine lõpetati peale seda kui selgus, et Aafrika maad on igas edetabelis sootuks viimasedKülaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 22:32Kui vaadata seda, millised on traditsioonilised nn punased ehk vabariiklasi pooldavad osariigid ja millised sinised ehk demokraate pooldavad ning kõrvutada seda osariikide keskmise IQga, siis tuleb paraku tõesti tõdeda, et punaste osariikide IQ on madalam.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 22:27 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Ei olnud sul õigus. Kahjuks või õnneks, eks see paistab hiljem. Trump pidagu nüüd sõna ja lõpetagu see mõttetu sõda Ukrainas.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 21:57 Võidab Harris. Naine, demokraat, perekondlik taust. Pole küsimustki. Usa saab esimese naispresidendi, pange tähele.
-
Külaline
Ja ta lubas seda 24h-ga teha. Aga noh ta saab valitsema alles ju uuel aastal.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 23:32Ei olnud sul õigus. Kahjuks või õnneks, eks see paistab hiljem. Trump pidagu nüüd sõna ja lõpetagu see mõttetu sõda Ukrainas.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 21:57 Võidab Harris. Naine, demokraat, perekondlik taust. Pole küsimustki. Usa saab esimese naispresidendi, pange tähele.
-
Külaline
Sõja lõpetamine ei ole ju eesmärk. Eesmärk on vallutaja karistamine.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 23:32Ei olnud sul õigus. Kahjuks või õnneks, eks see paistab hiljem. Trump pidagu nüüd sõna ja lõpetagu see mõttetu sõda Ukrainas.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 21:57 Võidab Harris. Naine, demokraat, perekondlik taust. Pole küsimustki. Usa saab esimese naispresidendi, pange tähele.
Kui keegi lööb su isa, ema ja venna maha, kas piisaks sellest et ta lubab sind mitte puutuda?
-
Külaline
Kui inimene on juba 30 a seal elanud, siis on tal kogu elu seal. Kõik sõbrad, vb ka abikaasa, laste sõbrad, lapselapsed on juba täisameeriklased. See on sama hea, kui keegi küsiks, mis Eestis hoiab, kui üks vanaisa oli juhtumisi sakslane.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 20:32Tean samuti paari sellist,elavad Floridas. Ausalt öelda olen samuti mõelnud, mis ometi neid inimesi seal hoiab? Ok, ilm võib ju parem olla kui meil, aga kaalub see tõesti kõik üles?Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 20:28Leidub ka eestlasi, kes USA-s elavad ja töötavad, kuid kes ei julge kordagi riigist välja liikuda, sest äkki ei saa enam tagasi,Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 20:23 90ndatel läks turistiviisaga USAsse päris palju Eesti noori, kes sinna jäid - ka minu vanem õde. See seltskond on ammu oma paberid korda ajanud ja ma ei usu, et tänapäeval illegaalselt minejaid üldse ongi. Tunduks täiesti mõttetu, sest USA elu on meiega võrreldes ikka väga raske. Enamik tavainimesi suurlinnades nagu NYC on elu aeg üürilised, kuna kinnisvara on nii kallis. Ülikooliharidus on kallis, lihtinimesed rügavad kahel töökohal jne.. Seega ei usu, et neid eestlastest illegaale seal eriti on.
-
Külaline
Ma olen Eesti kohta sama mõelnud, et kui ründavad sitked poisid sügavalt Venemaalt, kes elavad seal endiselt nagu 50 aastat tagasi ega tea midagi meie kõigi mugavustega elust või kaks korda päevas duši all käimisest, siis meie nõrgukesed, kes isegi Kaitseväkke ei sobi, on kohe kutud. Kahju, aga nii see on.
-
Külaline
Venemaa pole võimaline isegi Ukrainat vallutama, rääkimata muust.Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2024 07:04Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 23:55Sõja lõpetamine ei ole ju eesmärk. Eesmärk on vallutaja karistamine.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 23:32
Ei olnud sul õigus. Kahjuks või õnneks, eks see paistab hiljem. Trump pidagu nüüd sõna ja lõpetagu see mõttetu sõda Ukrainas.
Kui keegi lööb su isa, ema ja venna maha, kas piisaks sellest et ta lubab sind mitte puutuda?
-
Külaline
Kuskil ei elata enam nii nagu 50 aastat tagasi, P-Korea ehk välja arvatud. Kõik noored üle maailma istuvad arvutis või nutitelefonis, sügaval Venemaal elavad noormehed ka.Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2024 07:32Ma olen Eesti kohta sama mõelnud, et kui ründavad sitked poisid sügavalt Venemaalt, kes elavad seal endiselt nagu 50 aastat tagasi ega tea midagi meie kõigi mugavustega elust või kaks korda päevas duši all käimisest, siis meie nõrgukesed, kes isegi Kaitseväkke ei sobi, on kohe kutud. Kahju, aga nii see on.
-
Külaline
Mina olen neid tiblasid lähedalt näinud ja kahe aasta jooksul piisavalt tutvust teinud, võin sulle öelda, milleski nad paremad pole, peale mölisemise.Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2024 07:04Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 23:55Sõja lõpetamine ei ole ju eesmärk. Eesmärk on vallutaja karistamine.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 23:32
Ei olnud sul õigus. Kahjuks või õnneks, eks see paistab hiljem. Trump pidagu nüüd sõna ja lõpetagu see mõttetu sõda Ukrainas.
1918 valitses üks Läti diviis tervet Venemaad.
Suur on tiblade maa, aga korda seal pole. Kui ots lahti teha, siis ainult jõua järgi joosta.
Prigozhin jõudis 200 km kaugusele Moskvast. Kui lahingutegevus viia tiblade kodumaale, siis mida teed aatomipommiga? Siin on tibla valus koht?
-
Külaline
Venemaal suurlinnadest eemal elatakse ikka väga vaeselt. Ukraina sõja alguspäevil näidati salvestisi, kus vene sõdurid imestasid, kui hästi ukrainased elavad. Eurooplane ei kujuta ette, et sõjas vaataks, kust saaks vaenlase korterist endale pesumasina vmt koju kaasa võtta.Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2024 08:24Kuskil ei elata enam nii nagu 50 aastat tagasi, P-Korea ehk välja arvatud. Kõik noored üle maailma istuvad arvutis või nutitelefonis, sügaval Venemaal elavad noormehed ka.Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2024 07:32Ma olen Eesti kohta sama mõelnud, et kui ründavad sitked poisid sügavalt Venemaalt, kes elavad seal endiselt nagu 50 aastat tagasi ega tea midagi meie kõigi mugavustega elust või kaks korda päevas duši all käimisest, siis meie nõrgukesed, kes isegi Kaitseväkke ei sobi, on kohe kutud. Kahju, aga nii see on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 7 külalist