Harris või Trump?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 19:04 Harrisega läheb USA samamoodi pekki nagu Saksamaa Merkeliga. Woke-ideoloogia, rohejama, massiimmigratsioon jne. Hiinlased plaksutavad käsi.
Pole seal mingit massiimmigratsiooni enam.

Trumpist jälle ei saa üldse aru, kuidas konkreetselt riigivastasele tegevusele õhutanud tüüp üldse saab presidendikandidaat olla. Lisaks veel hulga muude süüdistustega.

Võidavad demokraadid.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 15:46 Kumba te loodate võitvat ja kumba te arvate võitvat, kas Kamala Harrist või Donald Trumpi?
Ise loodan, et võidab Harris, aga arvan, et võidab Trump.
Pakun, et võidab Trump. Pole just hea valik, aga ega Harris parem pole. Midagi asjalikku tema suust ei tule, ainult itsitab imelikult. Olete mõnda tema intekat vaadanud? Võiks ju arvata, et juuraharidusega inimesena on ta arukas, aga kahjuks peab pettuma.

Ega Trump ka hea valik ei ole, aga vähemasti ei õhuta ta sõda. Tema ajal ei algatanud USA mitte ühtegi sõda. Kui valituks saab Harris, siis ilmselt läheb jälle kusagil madinaks, sest no relvi on ju vaja müüa.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 19:11
Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 19:04 Harrisega läheb USA samamoodi pekki nagu Saksamaa Merkeliga. Woke-ideoloogia, rohejama, massiimmigratsioon jne. Hiinlased plaksutavad käsi.

Trumpist jälle ei saa üldse aru, kuidas konkreetselt riigivastasele tegevusele õhutanud tüüp üldse saab presidendikandidaat olla. Lisaks veel hulga muude süüdistustega.

Võidavad demokraadid.
Massiimmigratsioon ei lõppenud iseenesest, vaid konservatiivsemad osariigid hakkasid sissetulevaid migrante otsejoones bussi peale panema, et saata neid migrandisõbralikesse osariikide nn varjupaigalinnadesse. Misjärel vasakpoolsete entusiasm hääbus.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 17:04
Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 15:53 Harris'e poolt 100%, kes päriselt võidab ei oska muidugi ennustada.
Sinutaolised olid 100% ka Kaja bande poolt. Nad on KH leeris lõugavad tegelased jne
Aga ongi ju õige valik. Eestis Reformierakond ja Ameerikas Kamala. Sinusugusest EKRE tallalakkujad muidugi fännavad Trumpi.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 10:43
Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 17:04
Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 15:53 Harris'e poolt 100%, kes päriselt võidab ei oska muidugi ennustada.
Sinutaolised olid 100% ka Kaja bande poolt. Nad on KH leeris lõugavad tegelased jne
Aga ongi ju õige valik. Eestis Reformierakond ja Ameerikas Kamala. Sinusugusest EKRE tallalakkujad muidugi fännavad Trumpi.
Mida siis Kaja koos Reformierakonnaga Eestile head korda saatis? Koroonast saab kohe 5 aastat mööda ja riigi majandus vajub veel sügavamasse põhja. Tulumaks ja käibemaks kohe mõlemad 24%. Inimesed kes kogusid pikalt raha millegi ostmiseks, nüüd maksavad tänu Kajale 4% rohkem käibemaksu. Reformierakond on Eesti veel võlgadesse laenanud. Ja seda majanduse helget momenti ei näe enam keegi, mitte keegi. Kus Kaja ise on? Lasi Eestist jalga nagu kõik teised enne teda kui Eestis suurte sigadustega hakkama said. Mis see Harris teistmoodi on? Kõik reformierakonna naisministrid on feilinud, lisaks ka teiste erakondade naisministrid ja feilinud veel suuremalt kui mehed. Riike ja majandust naised küll juhtida ei oska. Lihtsalt sa ise maksad selle jama oma rahakotiga kinni ja jääd vaeseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 19:11

Võidavad demokraadid.
1,5 miljonit illegaalset immigranti aastas pole üldse kohe probleem? Neist üle 15 000 olid karistatud kurjategijad.
Bideni valitsemise ajal tuli neid üle piiri 10 miljonit.
( https://www.bbc.com/news/articles/c0jp4xqx2z3o.amp )

Ise arvan, et võidab Trump. Atendaadikatse andis tema kampaaniale päris kenasti hoogu juurde.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 10:43 Sinusugusest EKRE tallalakkujad muidugi fännavad Trumpi.
Sellised need Reformiräuskajad on. Enne reform inises Trumpi peale.
Küll ta tuleb ja teid paika paneb.
Külaline

Võidab Harris. Naine, demokraat, perekondlik taust. Pole küsimustki. Usa saab esimese naispresidendi, pange tähele.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 22:50
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 21:57 Võidab Harris. Naine, demokraat, perekondlik taust. Pole küsimustki. Usa saab esimese naispresidendi, pange tähele.
Postitus on kustutatud
Lastetu ja feministiks olemise eest saab minult veel topeltpunktid! Sellist naist ongi vaja juhtima! Miks ta otsustama peab kes ta on kui ta on segu kahest kultuurist, vähe imelik oled?
Külaline

Trump võitis.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 10:10Trump võitis.
Tõsi ka või?!? Hea, et ütlesid, sest meil kellelgi pole internetti ega telekat ega midagi :roll:
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 10:18
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 10:10Trump võitis.
Tõsi ka või?!? Hea, et ütlesid, sest meil kellelgi pole internetti ega telekat ega midagi :roll:
Meil pole elektrit:(
Külaline

Mul on kahju, et demokraadid ei suutnud koha algusest peale panna välja tõsist kandidaati. üks oli vanaduspensionär ja teine must naine. Oleks vastasleeris olnud samade parameetritega andidaat, oleks tal paremad šansid olnud.
Ei arva midagi halba KHst, ta oleks parem variant olnud kui DT aga kahjuks oli tegemist värvilise naiskandidaadiga kes tuli mängu poole kampaania pealt.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 11:55 Mul on kahju, et demokraadid ei suutnud koha algusest peale panna välja tõsist kandidaati. üks oli vanaduspensionär ja teine must naine. Oleks vastasleeris olnud samade parameetritega andidaat, oleks tal paremad šansid olnud.
Ei arva midagi halba KHst, ta oleks parem variant olnud kui DT aga kahjuks oli tegemist värvilise naiskandidaadiga kes tuli mängu poole kampaania pealt.
Ma ei pea Harrist "mustaks". Ka Meghan ei ole minu meelest must vaid latiino.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 12:24
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 11:55 Mul on kahju, et demokraadid ei suutnud koha algusest peale panna välja tõsist kandidaati. üks oli vanaduspensionär ja teine must naine. Oleks vastasleeris olnud samade parameetritega andidaat, oleks tal paremad šansid olnud.
See ongi demokraatidel mõtlemiskoht, miks nad ei suutnud musti panna enda poolt hääletama.
https://maailm.postimees.ee/8129467/lat ... pi-voiduni
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 12:26
See ongi demokraatidel mõtlemiskoht, miks nad ei suutnud musti panna enda poolt hääletama.
Kõik on surmani tüdinud sellest "poliitkorrektsest" eufemismide maailmast. Afro-ameeriklased, kes pole elus käinud Aafrikas;)))) Ainuke õige afroameeriklane on Elon Musk.
Arvate et immigrandid on lollid? Kuubalased, venetsueellased ja boliivlased on kodus piisavalt kuulnud seda õpetamist, et nii ei tohi öelda ja peab ütlema nii. Oksele ajab. Nad tulid vabale maale.
Külaline

Ta ei ole keskealine valge mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 13:08
Ta ei ole keskealine valge mees.
Trump ei ole ka keskealine valge mees.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 12:41
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 12:26

Kõik on surmani tüdinud sellest "poliitkorrektsest" eufemismide maailmast. Afro-ameeriklased, kes pole elus käinud Aafrikas;)))) Ainuke õige afroameeriklane on Elon Musk.
Arvate et immigrandid on lollid? Kuubalased, venetsueellased ja boliivlased on kodus piisavalt kuulnud seda õpetamist, et nii ei tohi öelda ja peab ütlema nii. Oksele ajab. Nad tulid vabale maale.
Arvestades asjaolu, et inimene pärineb nn. Mustalt Mandrilt oeme me kõik "afrod". Mina olen näiteks afro-eestlane, kuigi pruunimaks sain alles selle aasta juunikuus...

Huvitavaks läheb. Trumpiga teab, et igav ei hakka...
Külaline

Inimestel on rassid, sa ei saa kuidagi olla afro eestlane ja Musk on täiesti tavaline valge mees Lõuna-Aafrika Vabariigist mis oli varem Hollandi koloonia.
Afro on hoopis juuksestiil mida kannavad ameerikas nö black people's.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu ja 6 külalist