Uus saade "Minu elu viis"
-
Külaline
Uus saade "Minu elu viis"
Kuidas siis ka esimene saade oli? Kuidas Romi saatejuhina? Ma ise olen rohkem näosaate lainel ja jälgin sealseid ülesastumisi. Kas tasub elu viit järelvaadata?
-
Külaline
-
Külaline
Ma natuke vaatasin ja minu arust veits nagu pastakast välja imetud saade, ei ole väga pointi. No ja jälle mingi 2-tunnine ja rohkete reklaamidega
Rohkem ei viitsi vaadata.
-
Külaline
Igat asja ka soomlaste pealt copy-ma ei pea. Sellel Hasal on üldse mingi Soome fetiš, hommikusaates vatrab ka poole ajast Soomest. Keda huvitab.
-
Külaline
Selline väärakas pealkiri ongi või? Ehk on ikka "eluviis"?
-
Külaline
Lugesin Delfi kommentaare. Need just paljulubavad ei olnud. Eks ma püüan esimese saate reklaamivabalt järelvaadata kiiresti.
-
Nisu Kuuno
Kulutasin 20 minutit aega ja ketrasin pool saadet läbi. Ega jah midagi erilist ei olnud. Milleks see äraarvamine, mis vahet on, kes mis laulu tõi? Muusikapala võib ju niisama ka analüüsida. Ma sellele saatele suurt ja kõrget lendu ei ennusta. Esimene saade saab ehk isegi mingi reitingu, aga siis vaatajate huvi vaibub. Lisaks on samal ajal näosaade eetris, mis vaatajad ära võtab.
-
Külaline
Mitte paha pärast, mul pole Romi vastu otseselt midagi, aga minu silmis on ta saatejuhina ilmetu nagu lonks vett. Justkui teeb kõike õigesti ja on arukas ja professionaalne, aga kaasa ei haara.
Saade ideeliselt on tore, aga ma täiega pettusin kui see koht tuli, kui lood paljastati. Mida heietamist, Anne Veski lugu oli ainus, millele kaasa suutsin mõelda, teised nii pikad ja lohisevad, et tüdinesin.
Saade ideeliselt on tore, aga ma täiega pettusin kui see koht tuli, kui lood paljastati. Mida heietamist, Anne Veski lugu oli ainus, millele kaasa suutsin mõelda, teised nii pikad ja lohisevad, et tüdinesin.
-
Ummamuuudu
Romi oli ju soomlasega abielus- Petteri Hasa, tüüp mängis kunagi Smilersis trumme.
-
Külaline
Teame teame, aga mis sa saatest arvad?Ummamuuudu kirjutas: ↑04 Nov 2024 20:48 Romi oli ju soomlasega abielus- Petteri Hasa, tüüp mängis kunagi Smilersis trumme.
-
Külaline
Saade oli natuke uimane, aga samas laulud olid superhästi esitatud. Artistide jutte kuulasin ka huviga.
Romi Hasa on tõesti perfektsionist, iga lause on kaalutletud ja sõnad üliõiged. Telehommikus ta meeldib mulle väga.
V-o see saade vajaks veidi spontaansemat ja humoorikamat juhti, kes ka külalistega samale lainele läheks ja nende naljadega paremini haakuda oskaks. Nii möödaminnes ja hetke ajel.
Aga plaanin ikka vaadata, nt esmaspäeva õhtuks täitsa hea meelelahutus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 8 külalist