Harris või Trump?

vana hea klassika
Külaline

Harris või Trump?

Postitus Postitas Külaline »

Kumba te loodate võitvat ja kumba te arvate võitvat, kas Kamala Harrist või Donald Trumpi?
Ise loodan, et võidab Harris, aga arvan, et võidab Trump.
Külaline

Harris'e poolt 100%, kes päriselt võidab ei oska muidugi ennustada.
Külaline

Üks on ülbe ja ennasttäis sitapea ja teine on arg äraandlik ning otsustamatu tühisus.
Valikut eriti polegi.
Ühe poolt hääletamine on alatu ja teise poolt piinlik.
Umbes nagu Kaja Kallase ja Mart Helme vahel peaks valima...
Külaline

Trumpi.
Külaline

Mina valiksin Harrise, aga olen suht kindel, et Trump võidab.
Külaline

Ma arvan, et Kamala võidab.
Külaline

Eelistus on Trump, aga arvan, et võidab napilt Harris.
Külaline

USAs on juba 3. valimist järjest ainult kehvad valikud (tegelt juba 4., kuid Obama ajal ei teadnud veel, et tegemist on mõttetu mehega). Sellist tolgust kui Trump teist pole näinud, kuid kõige suurem probleem tema juures on siiski, et demokraadid nii kehvad on ja nad ei suuda ühte normaalset kandidaati talle vastu leida. Olen üllatunud, et "maailma parima riigi" valitsuspartei ei suuda leida tõsiseltvõetavat presidendikandidaati- nad on ikka täiesti fucked up seal in corpore.
Aga ikkagi, pigem Harris kui tolgus.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Trump on kohutav, ja Harris on kamala. Kumbagi ei taha.

Arvan, et võidab siiski Trump.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 15:53 Harris'e poolt 100%, kes päriselt võidab ei oska muidugi ennustada.
Sinutaolised olid 100% ka Kaja bande poolt. Nad on KH leeris lõugavad tegelased jne
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Eelistan demokraatide võitu ja üks vinge, tark, südamega, julge, miks mitte ka mustanahaline naispresident oleks igati tore vaheldus, aga kui ta siis ometi oleks vinge, tark, südamega ja julge... kahjuks Harris vist ei tundu kõigile neile omadustele vastavat. Aga etem kui Trump tundub ta ikka.

Arvan aga, et võidab napilt Trump.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 04 Nov 2024 16:58 Trump on kohutav, ja Harris on kamala.

Ilma soome keele oskuseta läheb see nali kaduma;)))
Külaline

Harrise võit tähendab Eesti jaoks sõda. Seda et Eesti mehed peavad hakkama päriselt sõdima. Harris on ka Ukraina Natosse saamise poolt. Mis tähendab otseselt, et Eesti poisid peavad Ukraina eest surema.
Külaline

Merilyn Kerro ennustas suvel, kui valik oli Biden või Trump, et mitte kumbki ei võida. Biden ei osale ja Trump on surmaohus.
Külaline

Merilyn Kerro ennustas suvel, kui valik oli Biden või Trump, et mitte kumbki ei võida. Biden ei osale ja Trump on surmaohus.
Külaline

Mul jäi nüüd vahele - mida ennustas Marilyn Kerro?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 17:49 Harrise võit tähendab Eesti jaoks sõda. Seda et Eesti mehed peavad hakkama päriselt sõdima. Harris on ka Ukraina Natosse saamise poolt. Mis tähendab otseselt, et Eesti poisid peavad Ukraina eest surema.
Mis sul Eesti poistest?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 17:49 Harrise võit tähendab Eesti jaoks sõda. Seda et Eesti mehed peavad hakkama päriselt sõdima. Harris on ka Ukraina Natosse saamise poolt. Mis tähendab otseselt, et Eesti poisid peavad Ukraina eest surema.
Lollaka Helme plära.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 17:54 Mul jäi nüüd vahele - mida ennustas Marilyn Kerro?
Ütles et kumbki ei võida, ei Biden ega Trump.
Külaline

Harrisega läheb USA samamoodi pekki nagu Saksamaa Merkeliga. Woke-ideoloogia, rohejama, massiimmigratsioon jne. Hiinlased plaksutavad käsi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: suvitaja ja 4 külalist