Riigikohus tühistas Meelis Eskola õigeksmõistmise vägistamise süüdistuses

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 00:16
Ja sellepärast soovitan ikka soojalt seksida oma abikaasaga, keda sa armastad ja austad. Väldid vägistamist. Aga kui on soov oma seksuaalelu kogu ilma ees kohtus laiali laotada, ikka ja jälle, üha ja üha, siis oleks aus oma partnerile seda enne seksuaalakti teada anda. Siis ta seksib korrektselt, et sul poleks midagi kaevata.
Kaks peamist eesmärki: saavutada korrektne seks ja/või selgitada kogu maailmale, kuidas sa seksisid. Juhuseksi harrastajate kaks tüüpi. Kolmas on ka - kõigega nõus. Aga tema puhul pole probleeme karta.

See, kes siin mulle vahepeal pikalt ja detailselt vastu vaidles - võiksin kerge vaevaga kõik ümber lükata, toetudes ikka samale armastuse ja usalduse argumendile, aga ma ei viitsi. Sapienti sat. Kui sul on nii suur vajadus õigustada juhuseksi võõrastega, siis on sul üks kahest eesmärgist, mida eelpool nimetasin: kas soovid avalikkusega oma seksikogemust jagada või siis täiesti korrektset, allkirjastatud seksi. Mõlemal juhul tasuks sinust eemale hoida.
[/quote]

No eks muidugi on oma kaasaga lihtsam, inimesed teavad ja tunnevad teieteist hästi ja osatakse ka teineteisega arvestada. Samas siiski enamus inimesi suudavad ka väljaspool abielu seksisuhtes tegutseda nii, et see vägistamine ei ole. Eks kõigil paaridel on ju kunagi olnud suhte algus, kus alles õpitakse teineteist tundma. Tundma õppimise ajal tulebki olla topelt tähelepanelik, et aru saada, mis kummalegi meeldib ja kus on piirid. Ja samal ajal ka pika abielu ajal peab ikka olema tähelepanelik ning mitte jätkama tegevusega, mis (sel korral) kaasale ei meeldi. Kui vaja, siis tõesti ka poole seksi pealt lõpetada. Ei ole midagi teha, vahel võib juhtuda.
Külaline

Vägistamine pole seks, vaid võim ja kontroll teise inimese üle. Ka kinky suhtes, kus võim ja kontroll on olulised märksõnad, ei toimu vägistamist, sest asjad on enne läbi räägitud, kokkulepe turvasõnade üle jms.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 00:53 Te ikka loodetavasti teate, et see "vägistatu" oli hommikul 4,2 promillises joobes.
Enamik meist kõigist oleks sellise alkoholi koguse peale surnud.
Ja sinu andmed pärinevad kust?

Esimese astme kohtud väitsid, et joove ei olnud piisav, et ta toimunust aru ei saaks ilma konkreetseid numbreid välja toomata.
Seevastu riigkohtu lahendis on kirjas: "Kannatanu joobe tuvastamisel tuginesid kohtud teiste isikute subjektiivsetele hinnangutele, selle
asemel, et lähtuda tõenditest tarbitud alkoholi koguse kohta. Tunnistajate ja süüdistatava ütlustest selgub, et minimaalselt jõi kannatanu poole 0,7-liitrisest rummist ja kolm kokteili. Kannatanu arvestuslik joove seksuaalvahekorra ajal võis olla 2,9–3,8 promilli ehk ta oli raskes joobes. Kohtud
seda asjaolu ei arvestanud."

Ja raskes joobes inimesega seksimine ongi meie karistusseadustiku järgi vägistamine. Sest raskes joobes olles ei ole inimene võimeline vastu hakkama ja/või toimunust aru saama.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 00:53 Te ikka loodetavasti teate, et see "vägistatu" oli hommikul 4,2 promillises joobes.
Kui inimene pole adekvaatne ja sa seksid temaga, siis see on vägistamine. Loodetavasti sa ikka tead seda.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 11:03
Ja sinu andmed pärinevad kust?

Esimese astme kohtud väitsid, et joove ei olnud piisav, et ta toimunust aru ei saaks ilma konkreetseid numbreid välja toomata.
Seevastu riigkohtu lahendis on kirjas: "Kannatanu joobe tuvastamisel tuginesid kohtud teiste isikute subjektiivsetele hinnangutele, selle
asemel, et lähtuda tõenditest tarbitud alkoholi koguse kohta. Tunnistajate ja süüdistatava ütlustest selgub, et minimaalselt jõi kannatanu poole 0,7-liitrisest rummist ja kolm kokteili. Kannatanu arvestuslik joove seksuaalvahekorra ajal võis olla 2,9–3,8 promilli ehk ta oli raskes joobes. Kohtud
seda asjaolu ei arvestanud."

Ja raskes joobes inimesega seksimine ongi meie karistusseadustiku järgi vägistamine. Sest raskes joobes olles ei ole inimene võimeline vastu hakkama ja/või toimunust aru saama.
Et kui mees on seksi ajal räigelt täis, siis naine on vägistaja?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 11:14
Kui inimene pole adekvaatne ja sa seksid temaga, siis see on vägistamine. Loodetavasti sa ikka tead seda.
Kui inimene on nii täis, siis kui usutav tema juttki on?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 11:27
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 11:14
Kui inimene on nii täis, siis kui usutav tema juttki on?
No niipalju, kui mina aru saan, siis seksimist kui sellist ei eitanud Eskola ise kah. Ja joove üksi juba ütles, et tegemist oli vägistamisega, sest raskes joobes naisega ei seksita. Lisaks kõik need vigastused, mis naisel olid. Ja no nt juustest tirimist ju samuti mees ise isegi ei eitanud, lihtsalt väitis, et ega ta siis sellega haiget teha ei tahtnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 17:54 Sass Henno FBs on eilne postitus, kus pikk lugu aastaid kestnud vägistamise kohtuprotsessist ja sellest, mis meie kohtusüsteemi sees tegelikult toimub. Päris hirmus pilt. https://www.facebook.com/sass.henno/pos ... YDVrD89D8l
Kas te päriselt võtate seda räuskajat tõsiselt. Vennike on leidnud võimaluse selle teemaga pildil olla ja feimi teenida. Ta ju naeruvääristab seda tõsist teemat. Kaevuge tema mineviku ja näete imetabaselt muutunud "härrasmeest"
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 22:57
Pean sind kurvastama. Mul on normaalne mees ja meil on rahuldustpakkuv seksuaalelu. Ei ole mingit põhjust, miks see vägistamine peaks olema. Ja ei, me ei pea me enne üksteiselt sõnadega küsima, kas teine seksi ikka soovib ega lepingut allkirjastama. On niigi aru saada, kas teine tahab või ei. Ja ei ole mu mees kunagi halanud, et seks on võimatu, sest ei tee vahet vägistamisel ja seksil. Ta teeb vahet ja ta ei vägista.
See kõik on nii kaua kuni sulle see sobib, kui ühel hetkel enam ei sobi, siis oli kõik eelnev vägistamine. Kuidas muidu üha rohkem naisi räägib kuidas mees kellega nad olid koos, miks mitte isegi toonane abikaasa, pepust krabas, maha surus ja nüüd maksa raha. Mind ei pea kurvastama, sinu meest peab kurvastama, sest tema jääb alati süüdi.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 12:00
Pean sind kurvastama. Mul on normaalne mees ja meil on rahuldustpakkuv seksuaalelu. Ei ole mingit põhjust, miks see vägistamine peaks olema. Ja ei, me ei pea me enne üksteiselt sõnadega küsima, kas teine seksi ikka soovib ega lepingut allkirjastama. On niigi aru saada, kas teine tahab või ei. Ja ei ole mu mees kunagi halanud, et seks on võimatu, sest ei tee vahet vägistamisel ja seksil. Ta teeb vahet ja ta ei vägista.
See kõik on nii kaua kuni sulle see sobib, kui ühel hetkel enam ei sobi, siis oli kõik eelnev vägistamine. Kuidas muidu üha rohkem naisi räägib kuidas mees kellega nad olid koos, miks mitte isegi toonane abikaasa, pepust krabas, maha surus ja nüüd maksa raha. Mind ei pea kurvastama, sinu meest peab kurvastama, sest tema jääb alati süüdi.
Ah, mine puu taha oma jutuga. See, et sina nii hale vennike oled, ei tähenda et kõik on. Mina olen väga kirjut elu elanud enne praeguse mehega kohtumist. Ja ei ole ma kedagi vägistamises süüdistanud niisama nalja pärast. Jah, mind on päriselt vägistatud noorena. Aga see enne praegust meest olnud kirju elu, mis sisaldas hulga kinky seksi mitmete partneritega, ei ole küll ükski vägivald olnud. Sest kõik need on olnud sellised, kus kokkulepetest peetakse kinni ja kõik jäänud sellesse piiresse, mis mulle sobib. Lihtsalt on normaalsed mehed olnud, mitte haledad vennikesed, kes ei oska vägistamisel ja kokkuleppelisel seksil vahet teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 20:50
Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 12:00
Ah, mine puu taha oma jutuga. See, et sina nii hale vennike oled, ei tähenda et kõik on. Mina olen väga kirjut elu elanud enne praeguse mehega kohtumist. Ja ei ole ma kedagi vägistamises süüdistanud niisama nalja pärast. Jah, mind on päriselt vägistatud noorena. Aga see enne praegust meest olnud kirju elu, mis sisaldas hulga kinky seksi mitmete partneritega, ei ole küll ükski vägivald olnud. Sest kõik need on olnud sellised, kus kokkulepetest peetakse kinni ja kõik jäänud sellesse piiresse, mis mulle sobib. Lihtsalt on normaalsed mehed olnud, mitte haledad vennikesed, kes ei oska vägistamisel ja kokkuleppelisel seksil vahet teha.
See vend siin ja siis tööelus see hindade kirjapanija ja nii messe jutt, mida ta ttoodab-ideaalne paar!
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 22:43 (nt ei tähenda nõusolek suguühteks iseenesest nõustumist sadistliku vahekorraga, nagu ei tähenda ka nõusolek vaginaalseks suguühteks nõustumist oraalse või anaalse vahekorraga).

Selle teksti peaks kõik mehed pähe õppima.
"nagu ei tähenda ka nõusolek vaginaalseks suguühteks nõustumist oraalse...vahekorraga"

Ei maksa naeruväärseks minna ja iga jumala asja kohta nõusolekut küsima hakata. Elu ei ole nii lihtne. Paarisuhtes "eksivad" selle reegli vastu võrdselt mehed ja naised, ning ei küsi eelnevalt nõusolekut oraalseks seksiks, sest seda peetakse osaks eelmängust. Ja inimesel on suu peas "ei" ütlemiseks kui midagi ei meeldi.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 21:44
Egalitaar kirjutas: 04 Nov 2024 21:26Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Kuule, seleta mulle kuidas selline protsess nagu suhu lükkamine saab kogemata käia, kui inimene on teadvusel ja täie mõistuse juures? Mina mõtlesin seda, et vahekorra ajal, kui mees läheb sinna alla, või kui naine võtab ise mehel suhu, kas siis iga kord küsitakse nõusolekut? Kui totraks saab minna?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist