Riigikohus tühistas Meelis Eskola õigeksmõistmise vägistamise süüdistuses

vana hea klassika
Külaline

Riigikohus tühistas Meelis Eskola õigeksmõistmise vägistamise süüdistuses

Postitus Postitas Külaline »

Mul on kannatanust südamest kahju, et ta peab uuesti kohtutralli läbi tegema, aga vähemalt on nüüd lootust, et kohtuotsis tuleb õiglane ja kohtu suhtumine ohvrisse pole stiilis: kui lühike seelik sul oli ja tegelikult see mees ju meeldis sulle.
Mulle meeldib ka väga riigikohtu seisukoht:
Riigikohus rõhutab, et nõusolek suguühteks peab olemas olema nii ühtesse astumisel kui ka selle toimumise ajal ja katma kõiki selle asjaolusid (nt ei tähenda nõusolek suguühteks iseenesest nõustumist sadistliku vahekorraga, nagu ei tähenda ka nõusolek vaginaalseks suguühteks nõustumist oraalse või anaalse vahekorraga). Samuti on võimalik kuni suguühte lõpuni sellest nõusolekust igal hetkel loobuda.

Selle teksti peaks kõik mehed pähe õppima.
Külaline

Jah, nõus. Kuna see õigeksmistmine tühistati, on meil veel pisutki lootust, et asjad hakkava paremuse suunas minema. Muidu see algne otsus oli ikka päris koledate põjendustega.

"Puudub alus kahelda süüdistatava ütlustes, et ta ei tahtnud juustest tõmbamisega kannatanule valu ega
tervisekahjustusi tekitada. Kannatanule padja näkku surumist süüdistatav eitab. Selline tegu poleks
aga ka tõendatuse korral käsitatav vägivallana, sest kannatanu ei väitnud, et tundis selle tagajärjel valu
või sai tervisekahjustuse. ". Ahsoo.... Et juustest tirida võib ju ka niisama, mitte selleks, et haiget teha. Ja üldse, kui padja näkku surumine ära ei tapa, siis seega pole see vägivald..

"Intiimpiirkonna vigastused viitavad küll jõulisele seksuaalvahekorrale, kuid see ei täida vägistamise koosseisu" - Jahah, äkki tahtiski karmi seksi..

"Kannatanu ütlused, et ta ütles süüdistatavale vahekorra ajal „ei tohi“, ei ole usaldusväärsed. " Mhmh, kümmet pealtnägijat ju ei olnud ja üldse, kas te siis ei tea, et naise ei ei tähenda ometi teglikult ei-d!
Külaline

Anonymous kirjutas: 01 Nov 2024 22:43Selle teksti peaks kõik mehed pähe õppima.
Hea, kui läbigi loevad. Meie mehed on alles nii puu otsas. Mõnele tuleb üllatusena, et naisel üldse mingid õigused on.

Tasub ikka küll kohtusüsteemis edasi kaevata.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 23:16 Jah, nõus. Kuna see õigeksmistmine tühistati, on meil veel pisutki lootust, et asjad hakkava paremuse suunas minema. Muidu see algne otsus oli ikka päris koledate põjendustega.

"Puudub alus kahelda süüdistatava ütlustes, et ta ei tahtnud juustest tõmbamisega kannatanule valu ega
tervisekahjustusi tekitada. Kannatanule padja näkku surumist süüdistatav eitab. Selline tegu poleks
aga ka tõendatuse korral käsitatav vägivallana, sest kannatanu ei väitnud, et tundis selle tagajärjel valu
või sai tervisekahjustuse. ". Ahsoo.... Et juustest tirida võib ju ka niisama, mitte selleks, et haiget teha. Ja üldse, kui padja näkku surumine ära ei tapa, siis seega pole see vägivald..

"Intiimpiirkonna vigastused viitavad küll jõulisele seksuaalvahekorrale, kuid see ei täida vägistamise koosseisu" - Jahah, äkki tahtiski karmi seksi..

"Kannatanu ütlused, et ta ütles süüdistatavale vahekorra ajal „ei tohi“, ei ole usaldusväärsed. " Mhmh, kümmet pealtnägijat ju ei olnud ja üldse, kas te siis ei tea, et naise ei ei tähenda ometi teglikult ei-d!
Ja kogu selle avaliku jutu peale küsis keegi mingis teises teemas, miks ei kaeba iga vägistatud naine asja kohtusse!
Väga kange naine, kes suudab sellise kadalipu läbida!
Eluski ise ei suudaks. Kõiki detaile avalikult ja mitmeid kordi läbi arutada, enda kohta mingit sellist arvamust kuulda, et ise olin ikka süüdi. Saati veel meedias kogu mu isiklik tragöödia läbinämmutatud saada. Ja noh, kommentaariumites veel lisaks.
Elaksin ise omaette üle, vähem avalikkust ja jubedaid kohtuotsuseid.
Külaline

Ma ei tea mis seal juhtus, aga vägisi liigume vist ajajärku, kus igal suguaktil peab olema vähemalt kaks tunnistajat, kirjalik kokkulepe, kulgemise kava ja protokoll.
Külaline

See kõik digiallkirjaga kinnitatud
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 08:56 See kõik digiallkirjaga kinnitatud
No ju siis peab, kui tahetakse partnerit juustest kiskuda, talle soovivastaselt anaali teha või ülelüldse natuke klobida ja lämmatada.

Kui normaalsuse piiridesse jääda, kus partnerile value ei tekita, siis saab digiallkirjata ka läbi.
Külaline

Vanasti käisid ööklubis, tutvusid naisega, läksid koos kellegi juurde, tegid törtsu n_kku ja probleemi polnud. Nüüd võiks äpp olla. Mõlemad digiallkirjastavad enne seksi smart id-d kasutades mingi lepingu ja alles siis võib eelmänguks minna. Oleme sinnamaale jõudnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 10:46 Vanasti käisid ööklubis, tutvusid naisega, läksid koos kellegi juurde, tegid törtsu n_kku ja probleemi polnud. Nüüd võiks äpp olla. Mõlemad digiallkirjastavad enne seksi smart id-d kasutades mingi lepingu ja alles siis võib eelmänguks minna. Oleme sinnamaale jõudnud.
Poole pealt võib nõusoleku tagasi võtta ja vist järgmine hommik ka veel, aga ainult tüdrukud;)))
Meestega on nii, et kui kõvaks läheb, siis tuleb hakata elatist maksma, siin pole midagi vaielda;)
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 10:55
Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 10:46 Vanasti käisid ööklubis, tutvusid naisega, läksid koos kellegi juurde, tegid törtsu n_kku ja probleemi polnud. Nüüd võiks äpp olla. Mõlemad digiallkirjastavad enne seksi smart id-d kasutades mingi lepingu ja alles siis võib eelmänguks minna. Oleme sinnamaale jõudnud.
Poole pealt võib nõusoleku tagasi võtta ja vist järgmine hommik ka veel, aga ainult tüdrukud;)))
Meestega on nii, et kui kõvaks läheb, siis tuleb hakata elatist maksma, siin pole midagi vaielda;)
Kle võta ära oma klaviatuurilt need ; ja ) klahvid. Nagu mingi pooletoobine.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 00:08
Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 23:16 Jah, nõus. Kuna see õigeksmistmine tühistati, on meil veel pisutki lootust, et asjad hakkava paremuse suunas minema. Muidu see algne otsus oli ikka päris koledate põjendustega.

Ja kogu selle avaliku jutu peale küsis keegi mingis teises teemas, miks ei kaeba iga vägistatud naine asja kohtusse!
Väga kange naine, kes suudab sellise kadalipu läbida!
Eluski ise ei suudaks. Kõiki detaile avalikult ja mitmeid kordi läbi arutada, enda kohta mingit sellist arvamust kuulda, et ise olin ikka süüdi. Saati veel meedias kogu mu isiklik tragöödia läbinämmutatud saada. Ja noh, kommentaariumites veel lisaks.
Elaksin ise omaette üle, vähem avalikkust ja jubedaid kohtuotsuseid.
Mina olin see küsija. Ehk et - sinu arvates tuleks sellised teod maha vaikida ja ära kannatada?

Konkreetse juhtumi otsus on muidugi kurioosne ja uskumatu, aga ma isiklikult küll ei usu, et alati ja igal juhul sellised kuriteod karistuseta jäävad.
Külaline

Anonymous kirjutas: 02 Nov 2024 10:57Mina olin see küsija. Ehk et - sinu arvates tuleks sellised teod maha vaikida ja ära kannatada?
Seni on see kahest halvast parem valik. Kuni suhtumine ei muutu, vaata ise või siinseid digiallkirjaga ilkujaid.
Külaline

Kui juba kaks kohtuastet peab täiesti normaalseks seksi osaks juustest tirimist ja pärakusse rammimist ning suguelunditele verevalumite jätmist, siis polegi nagu midagi kosta.
Külaline

Et kõigepealt peksad naist ja vägistad anaalselt ja siis võib sinu arust "eelmänguks minna"? Mis sul viga on, ausalt?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 10:55
Kus siin see hirmus nali peab olema?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 11:17
Anonymous kirjutas: 02 Nov 2024 10:57Mina olin see küsija. Ehk et - sinu arvates tuleks sellised teod maha vaikida ja ära kannatada?
Seni on see kahest halvast parem valik. Kuni suhtumine ei muutu, vaata ise või siinseid digiallkirjaga ilkujaid.
Mina ei arva, et mahavaikimine on parem valik. Nagu ütlesin, siis konkreetne juhtum on täiesti arusaamatu, aga usun, et reeglina saavad vägistajad ikka karistatud. Ja, kui ei saagi, siis on asja ülesandmine ikka parem kui mahavaikimine. Kas või juba sellepärast, et kui kunagi tuleb veel mõne naise poolt sama mehe kohta kaebus, siis saab ta kindlasti karistatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 11:40

Mina ei arva, et mahavaikimine on parem valik. Nagu ütlesin, siis konkreetne juhtum on täiesti arusaamatu, aga usun, et reeglina saavad vägistajad ikka karistatud. Ja, kui ei saagi, siis on asja ülesandmine ikka parem kui mahavaikimine. Kas või juba sellepärast, et kui kunagi tuleb veel mõne naise poolt sama mehe kohta kaebus, siis saab ta kindlasti karistatud.
Ega su usku ei saa keegi keelata. Faktid räägivad siiski midagi muud. https://ekspress.delfi.ee/artikkel/8317 ... d-kuriteod
Kui sinu jaoks on viiendiku registreeritud juhtudest karistuseni jõudine piisav, siis muidugi. Aga need neli viiendikku naistest, kes kogu selle uurimise tralli läbi tegid karistuseni jõudmata vaevalt et oma sõbrannal vägistamise korral soovitaksid politseisse minna.

745 registreetritud vägistamist viie aastaga. See teeb iga 2-3 päeva kohta üks politseisse jõudnud vägistamine. Lisaks need, mis sinna kunagi ei jõua, sest teatakse ette, et karistuseni jõudmise tõenäosus on väga väike, milleks endale seda traumat tekitada ja kogu seda uurimist läbida.

Ja need haledad mehepojad, kes siin lepingust ja digiallkirjast räägivad. Teadke, et normaalsetel meestel sellist probleemi ei ole. Ei ole mina päriselus kohanud veel sellisied mehi, kel tekiks oht, et naine nende peale vägistamise pärast politsisse kaebaks. Normaalsed mehed nimelt oskavad naisele normaalselt läheneda, normaalselt suhelda ning normaalselt naisega arvestada. siis ei tekigig hirmu, et äkki mõni naine pärast seda vägistamiseks peab.

Siiski olen ka päriselus kahjuks kohanud vägistajat. Tema oligi päriselt vägistaja ja ta teadis seda ka suurepäraselt ise. Sellist meest, kes vahet ei tee, mis vägistamine ja mis mitte, ma kohanud ei ole. Mina kah ei läinud politseisse. Esiteks oli hirm nii suur (ta teatas mulle, et on vangis olnud ja kui ma peaksin politseisse minema, siis tuleb ja tapab mu). Teiseks puudus mul igasugune usk sellesse, et politsei midagi teinud oleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 13:34
Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 12:12
Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 11:40

Ega su usku ei saa keegi keelata. Faktid räägivad siiski midagi muud. https://ekspress.delfi.ee/artikkel/8317 ... d-kuriteod
Kui sinu jaoks on viiendiku registreeritud juhtudest karistuseni jõudine piisav, siis muidugi. Aga need neli viiendikku naistest, kes kogu selle uurimise tralli läbi tegid karistuseni jõudmata vaevalt et oma sõbrannal vägistamise korral soovitaksid politseisse minna.

745 registreetritud vägistamist viie aastaga. See teeb iga 2-3 päeva kohta üks politseisse jõudnud vägistamine. Lisaks need, mis sinna kunagi ei jõua, sest teatakse ette, et karistuseni jõudmise tõenäosus on väga väike, milleks endale seda traumat tekitada ja kogu seda uurimist läbida.

Ja need haledad mehepojad, kes siin lepingust ja digiallkirjast räägivad. Teadke, et normaalsetel meestel sellist probleemi ei ole. Ei ole mina päriselus kohanud veel sellisied mehi, kel tekiks oht, et naine nende peale vägistamise pärast politsisse kaebaks. Normaalsed mehed nimelt oskavad naisele normaalselt läheneda, normaalselt suhelda ning normaalselt naisega arvestada. siis ei tekigig hirmu, et äkki mõni naine pärast seda vägistamiseks peab.

Siiski olen ka päriselus kahjuks kohanud vägistajat. Tema oligi päriselt vägistaja ja ta teadis seda ka suurepäraselt ise. Sellist meest, kes vahet ei tee, mis vägistamine ja mis mitte, ma kohanud ei ole. Mina kah ei läinud politseisse. Esiteks oli hirm nii suur (ta teatas mulle, et on vangis olnud ja kui ma peaksin politseisse minema, siis tuleb ja tapab mu). Teiseks puudus mul igasugune usk sellesse, et politsei midagi teinud oleks.
On ka päris palju valekaebuse juhtumeid. Pole need naisedki mingid inglid. Öösel täis peaga murrab nagu jaanuar ja imeb nagu Hoover, aga hommikul meenub, et raha oleks ka vaja, muidu mendimajja minek.
Ei ole. Kõigist kuritegudest on vägistamise puhul valekaebusi vähim.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 13:43 Postitus on kustutatud
Sa ei tee mingit vahet ühe puudutuse ja juustest tirimise ja anaalse vägistamise vahel? Et naisi puudutatakse, ilma et nad oleks seda palunud, on mõne jobu jaoks täielik norm. Mäe tiris ka alluva pluusi ja vahtis kaelusest sisse ja seda peetakse ju vahvaks rahvalikuks huumoriks tänapäevani.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 13:34
Postitus on kustutatud
Jah, võimalik, et nt 1 neist 745-st oli valekaebus. Samal ajal tõenäoliselt nii paartuhat naist jättis politseisse minemata, kui teda vägistati.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist