Kas Netflix on vajalik?
-
Külaline
Ei, enam pole. Panin kinni, kui sain aru, et pole mitu kuud sealt midagi vaadanud. Kasutan jupiteri ja sellest hetkel piisab.
-
Külaline
Hobinurgas oli sama teema, seal soovitati paljut. Viimati vaatasin Lincoln Lawer, Nobody wants this, Queen of tears. Mulle Korea sarjad meeldivad vahelduseks, juba tean, mida sealt oodata.
Kui tahab vaadata "ajaloolist" draamat mustanahalisest Kleopatrast või Anne Boleyn'ist siis jah, on vajalik 
-
Külaline
Minu jaoks vajalik, eesti kanalitelt vaatan ainult etv uudiseid, pealtnägijat. Mingid söögi alla ja peale näo-laulu-maski-kolmekad muudelt kanalitelt on öök.
Viimased sarjad netflixist- menendez brothers, nobody wants this, 3 body problem.
Viimased sarjad netflixist- menendez brothers, nobody wants this, 3 body problem.
-
Külaline
Et sa ühel hetkel ei avastaks, et oled mitmeid kuid enda teadmata maksnud asja, mida üldse ei kasuta.
Kõik teavitused saab seadistada vastavalt soovile.
-
Külaline
Loodan, et su päev läks korda. No et said solvata ja nii. Kuigi tegelikult ma ei ole memmeke ja kaugeltki ei ole ma nii ärev, et ma peaks 24/7 olema kursis oma pangakontode, kõikide meilide ja tegemata sammudega. Netflixis pole juba ammu midagi normaalset vaadata, aga las ta olla, kui kord paari kuu jooksul midagi tuleb, on hästi. Kuumaks on ju põhimõtteliselt sama, mis üks kinopilet.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 23:08Automaatmaksed ei vibra sittagi. Memmeke pole uuema aja tehnikaga kursis?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 23:01Mul isegi ei ole kella. Aga see oleks päris hull, kui mingi vidin 10x ööpäevas mingeid summasid ja muid asju meenutaks ja muudkui piiksuks või vibraks. Milleks?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 21:30
Asi pole summas, vaid summad jooksevad maha minnes äppi ja kella, siis vast tuleb meelde.
-
Külaline
Iga mees on retardedKülaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 20:30Loodan, et su päev läks korda. No et said solvata ja nii. Kuigi tegelikult ma ei ole memmeke ja kaugeltki ei ole ma nii ärev, et ma peaks 24/7 olema kursis oma pangakontode, kõikide meilide ja tegemata sammudega. Netflixis pole juba ammu midagi normaalset vaadata, aga las ta olla, kui kord paari kuu jooksul midagi tuleb, on hästi. Kuumaks on ju põhimõtteliselt sama, mis üks kinopilet.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 23:08Automaatmaksed ei vibra sittagi. Memmeke pole uuema aja tehnikaga kursis?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 23:01
Mul isegi ei ole kella. Aga see oleks päris hull, kui mingi vidin 10x ööpäevas mingeid summasid ja muid asju meenutaks ja muudkui piiksuks või vibraks. Milleks?
-
Külaline
Kui mul on puhkus või rohkem aega seriaalide ja filmide vaatamiseks siis võtan kuuks ajaks Netflixi, vaatan need asjad ära, mida olen tahtnud vaadata ja siis jälle canceldan. Ja nii vb mõned korrad aastas. Absosluutselt ei näe pointi iga kuu selle eest maksta. Vahepeal vaatan hoopis Apple+ või Amazon Prime vms. Vahepeal vaatan hoopis Jupiterist tasuta midagi.
Nüüd kui septembris oli Disney+ kampaania, et sai kolmeks kuuks 3,99-ga siis tegin hoopis selle, et olen üllatunud kui palju seal on vaatamist. Praegu olen vaadanud The Secret Lives of Mormon Wives, Only Murders in the Building ja hakkasin ka vaatama Meeleheitel Koduperenaisi algusest peale.
Olen suht kooner nii, et ma ei saa üldse aru kuidas inimesed raatsivad maksta iga kuu Netflix vms tasu ja siis sealt mitte midagi vaadata. Mina maksan siis kui mul päriselt ka on aega ja tahtmist midagi vaadata.
Nüüd kui septembris oli Disney+ kampaania, et sai kolmeks kuuks 3,99-ga siis tegin hoopis selle, et olen üllatunud kui palju seal on vaatamist. Praegu olen vaadanud The Secret Lives of Mormon Wives, Only Murders in the Building ja hakkasin ka vaatama Meeleheitel Koduperenaisi algusest peale.
Olen suht kooner nii, et ma ei saa üldse aru kuidas inimesed raatsivad maksta iga kuu Netflix vms tasu ja siis sealt mitte midagi vaadata. Mina maksan siis kui mul päriselt ka on aega ja tahtmist midagi vaadata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Kirile, Triibu ja 9 külalist