Kas emadus on ülehinnatud?
-
Külaline
Kas emadus on ülehinnatud?
Arutame mehega omakeskis kas saada lapsevanemateks tulevikus….siiani negatiivne nimekiri kordades pikem kui positiivne. Mees kahtleb kas see on seda väärt. Siit nüüd küsimus, kas emadus on ülehinnatud? Ainult ausaid vastuseid.
-
Külaline
Isadus on raudselt ülehinnatud. 12x250x18=54000 eurot. Ja see on minimaalne hind.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:11 Arutame mehega omakeskis kas saada lapsevanemateks tulevikus….siiani negatiivne nimekiri kordades pikem kui positiivne. Mees kahtleb kas see on seda väärt. Siit nüüd küsimus, kas emadus on ülehinnatud? Ainult ausaid vastuseid.
-
Külaline
Ei huvita, ei küsinudKülaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:17Isadus on raudselt ülehinnatud. 12x250x18=54000 eurot. Ja see on minimaalne hind.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:11 Arutame mehega omakeskis kas saada lapsevanemateks tulevikus….siiani negatiivne nimekiri kordades pikem kui positiivne. Mees kahtleb kas see on seda väärt. Siit nüüd küsimus, kas emadus on ülehinnatud? Ainult ausaid vastuseid.
-
Külaline
Minu arvamus on, et selliste kahtlustega paarid ei peaks lapsi saama. Lisaks kõik need eelnevad teemad raseduse ja sünnituse rõvedusest, rasedusjärgsest kehast jne. Päriselt ka, laste saamine ei ole kohustuslik, maailm on nagunii ülerahvastatud.
-
Külaline
No meil tuleks targad lapsed ja neist alati vajaka….Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:19 Minu arvamus on, et selliste kahtlustega paarid ei peaks lapsi saama. Lisaks kõik need eelnevad teemad raseduse ja sünnituse rõvedusest, rasedusjärgsest kehast jne. Päriselt ka, laste saamine ei ole kohustuslik, maailm on nagunii ülerahvastatud.
-
Külaline
Mõtlesin just sama, et kõik need keha, raseduse ja sünnitusr teemad kindlasti selle TA tehtud.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:19 Minu arvamus on, et selliste kahtlustega paarid ei peaks lapsi saama. Lisaks kõik need eelnevad teemad raseduse ja sünnituse rõvedusest, rasedusjärgsest kehast jne. Päriselt ka, laste saamine ei ole kohustuslik, maailm on nagunii ülerahvastatud.
Mina arvan samuti, et kui kahtled, siis pole mõtet lapsi saada.
-
Külaline
Mina pole samuti leidnud ühtegi adekvaatset põhjust miks lapsi saada.
-
Külaline
Lapse kasvatamisel see ongi minimaalne hind, alla miinimumi isegi. Sellist summat saavad suureks pidada küll ainult need, kellel lapsi pole või kes oma laste kasvatustöös ei osale.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:17Isadus on raudselt ülehinnatud. 12x250x18=54000 eurot. Ja see on minimaalne hind.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:11 Arutame mehega omakeskis kas saada lapsevanemateks tulevikus….siiani negatiivne nimekiri kordades pikem kui positiivne. Mees kahtleb kas see on seda väärt. Siit nüüd küsimus, kas emadus on ülehinnatud? Ainult ausaid vastuseid.
-
Külaline
Kui panna kirja plusse ja miinuseid... kas südame järgi pluss peaks kaaluma üles mõistuse järgi tehtud miinused?
-
Külaline
Tohoh, kuidas sa selles küll nii kindel olla saad?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:20No meil tuleks targad lapsed ja neist alati vajaka….Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:19 Minu arvamus on, et selliste kahtlustega paarid ei peaks lapsi saama. Lisaks kõik need eelnevad teemad raseduse ja sünnituse rõvedusest, rasedusjärgsest kehast jne. Päriselt ka, laste saamine ei ole kohustuslik, maailm on nagunii ülerahvastatud.
-
Külaline
Miinused:Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:40Tohoh, kuidas sa selles küll nii kindel olla saad?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:20No meil tuleks targad lapsed ja neist alati vajaka….Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:19 Minu arvamus on, et selliste kahtlustega paarid ei peaks lapsi saama. Lisaks kõik need eelnevad teemad raseduse ja sünnituse rõvedusest, rasedusjärgsest kehast jne. Päriselt ka, laste saamine ei ole kohustuslik, maailm on nagunii ülerahvastatud.
• Vajadus suure eluaseme järele heas linnaosas, pangalaenu võtmata.
• Kulukad lastehooldusvahendid nagu vankrid, autoistmed ja söögitoolid.
• Spontaanse elustiili kadumine, igapäevaelu rütm hakkab sõltuma lapse lasteaia ja kooli graafikust.
• Füüsilised ebamugavused raseduse kandmisel, imetamise ja tüsistuste tõttu.
• Valulik sünnitus.
• Kõhu lõtvumine pärast rasedust.
• Õmblused intiimpiirkonnas.
• Esimeste eluaastate jooksul lapse pidev vajadus hoolitsuse ja järelevalve järele.
• Võimalikud lapse terviseprobleemid.
• Lapsega reisimine on kallis ja sageli vähem nauditav.
• Laps võib olla keerulise iseloomuga, rumal.
Probleemne laps võib olla vanematele kulukas, vandaalitsedes, lõhkudes. Pidev vastutus kellegi teise käitumise pärast.
Plussid:
• Saaks näha, milline laps tuleb, kelle iseloomuomadusi ja sarnasusi sugulastega ta kannab.
• Võimalus pakkuda kellelegi parimat lapsepõlve ja positiivseid elamusi.
• Lapsega koos oma lapsepõlve hetki uuesti kogeda.
• Lapsele armsate riiete valimine ja riietamine.
• Koos toredate tegevuste nautimine.
• Kodu muutub lastega elavamaks ja rõõmsamaks.
• Võimalus suhestuda teiste lapsevanematega.
• Sotsiaalne surve pereloomisele kaob.
• Teismelise eas on tore koos lastega reisida.
• Vanaduses on jõulude ajal suur ja lähedane pere koos, mis loob sooja tunde
-
Külaline
Ma ei küsinud plusse ja miinuseid vaid seda, et kuidas sa nii kindel oled, et lapsed kohe kindlasti targad tulevad?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 13:00Miinused:
• Spontaanse elustiili kadumine, igapäevaelu rütm hakkab sõltuma lapse lasteaia ja kooli graafikust.
• Valulik sünnitus.
• Esimeste eluaastate jooksul lapse pidev vajadus hoolitsuse ja järelevalve järele.
Probleemne laps võib olla vanematele kulukas, vandaalitsedes, lõhkudes. Pidev vastutus kellegi teise käitumise pärast.
Plussid:
• Saaks näha, milline laps tuleb, kelle iseloomuomadusi ja sarnasusi sugulastega ta kannab.
-
Külaline
Intelligents on suurelt päritav. Rohkemat sul teada ei ole vajaKülaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 13:07Ma ei küsinud plusse ja miinuseid vaid seda, et kuidas sa nii kindel oled, et lapsed kohe kindlasti targad tulevad?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 13:00Miinused:
• Valulik sünnitus.
Plussid:
-
Külaline
Mis ma selle eest vastu saan?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:34Lapse kasvatamisel see ongi minimaalne hind, alla miinimumi isegi. Sellist summat saavad suureks pidada küll ainult need, kellel lapsi pole või kes oma laste kasvatustöös ei osale.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:17Isadus on raudselt ülehinnatud. 12x250x18=54000 eurot. Ja see on minimaalne hind.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:11 Arutame mehega omakeskis kas saada lapsevanemateks tulevikus….siiani negatiivne nimekiri kordades pikem kui positiivne. Mees kahtleb kas see on seda väärt. Siit nüüd küsimus, kas emadus on ülehinnatud? Ainult ausaid vastuseid.
-
Külaline
Parimal juhul leidub keegi, kes hoolib su käekäigust ja aitab vanaduses. Halvimal juhul jääb sulle vaid maksmise rõõm ja teadmine, et osa sinust on maailmas olemas.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 13:14Mis ma selle eest vastu saan?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:34Lapse kasvatamisel see ongi minimaalne hind, alla miinimumi isegi. Sellist summat saavad suureks pidada küll ainult need, kellel lapsi pole või kes oma laste kasvatustöös ei osale.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:17
Isadus on raudselt ülehinnatud. 12x250x18=54000 eurot. Ja see on minimaalne hind.
Kas sa ikka mõtlesid seda tõsiselt või tegid nalja? Mitte keegi ei tea, kuidas teie (igas) lapses geenid järjestuvad. Lisaks ei tasu alahinnata keskkonnamõjusid. Laps ise võib ju ollagi hea peaga, ent kui ta teismelisena satub halba seltskonda, kus au sees pigem teised väärtused, siis võib potentsiaal jääda avanemata. Ja vastupidi - vägagi tagasihoidlike vaimuannetega vanemate osas nähtud küll ja küll juhuseid, kus järeltulijad astuvad ülikooli ja teevad doktorikraadi. Nii et ei midagi kindlat siin päikese all.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:20No meil tuleks targad lapsed ja neist alati vajaka….Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:19 Minu arvamus on, et selliste kahtlustega paarid ei peaks lapsi saama. Lisaks kõik need eelnevad teemad raseduse ja sünnituse rõvedusest, rasedusjärgsest kehast jne. Päriselt ka, laste saamine ei ole kohustuslik, maailm on nagunii ülerahvastatud.
Meil on abikaasaga lapsed ja ausalt öelda ei ole me mitte kunagi koostanud mingeid nimekirju ega arvepidamisi. See, kas lapsed hankida või mitte, on iga inimese/paari sügavalt oma asi. Sa ei pea kellelegi midagi tõestama nii nagu ka mina ei pea hakkama sulle otsima eneseõigustuslikke põhjendusi, miks mul on lapsed. See soov tuleb sügavalt inimese seest ega allu kalkulatsioonidele ega nimekirjadele. Kui see soov on, siis ongi.
Lastega on elus olnud ka väga raskeid hetki. Samas mõtlen, et elu lasteta oleks olnud ikka väga palju igavam ja ma poleks saanud neid elu õppetunde, mille võrra praegu olen rikkam. Tagantjärele ei oska ma öelda, kes keda rohkem kasvatas - kas mina lapsi või nemad mind.
-
Külaline
54 000 eurot aitab ilmselt mind vanaduses paaaalju paremini;)))Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 13:18Parimal juhul leidub keegi, kes hoolib su käekäigust ja aitab vanaduses. Halvimal juhul jääb sulle vaid maksmise rõõm ja teadmine, et osa sinust on maailmas olemas.
-
Külaline
Noh siis oleme täitsa ühel meelel, esimest korda. Nagu kaotaks süütust.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 13:2754 000 eurot aitab ilmselt mind vanaduses paaaalju paremini;)))
-
Külaline
Seda ta on aga meid gaslightitakse kuidas tegelikult on see seda ettevõtmist väärt. Vaja on rohkem raha majandusse ja töölisi, kogu muinasjutt. Ilustatakse ja idealiseeritakse kuis saadakse aga targemad näevad selle läbi
-
Külaline
Kasvõi sellepärast, et oleks oma varandust kellelegi jätta, kui nii materiaalsest küljest tahad asjale läheneda.
Või eelistaksid lehma lellepoega või hoopiski Eesti Vabariiki oma pärijana?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist