Sul on vist väga igav

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Sul on vist väga igav

Postitus Postitas Külaline »

Kas selline ütlus mõjub solvavalt või naeruvääristavalt teise tegevuse või hobi/loomingu puhul?
On teile nii öeldud või olete ise öelnud?
Külaline

Jah, see on passiiv-agressivne väljend, teadlikult teise inimese tegevuse halvustamiseks öeldud. Ütleja on salaja sisimas teise vastu vaenulikult meelestatud, kuid otse seda väljendada ei julge.
Külaline

Ise sellist väljendit ei kasuta, mulle on ilmselt öeldud küll.
Külaline

Siin foorumiski tavapärane väljend, samuti “ära peale võta”, “tabletid võtmata” jne.. Minu jaoks näitab ütleja vaimuvaesust.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 11:38 Siin foorumiski tavapärane väljend, samuti “ära peale võta”, “tabletid võtmata” jne.. Minu jaoks näitab ütleja vaimuvaesust.
Ütleja aga ütleb seda vaimukusena
Külaline

Teemaalgatajal ka vist väga igav.
Külaline

Minu arust on see lihtsalt üks ütlus jutu jätkuks nagu paljud teisedki.
Külaline

On jah igav, tulen siia ja loen teemade pealkirjad läbi. Ei ühtki huvitavat.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 14:29 On jah igav, tulen siia ja loen teemade pealkirjad läbi. Ei ühtki huvitavat.
Mis teema oleks huvitav?
Mul tundub, et siin oodatakse nagu hagijad, et saaks ära panna.
Külaline

Huvitav oleks päevasündmuste, väljaannete artiklite arutamine. Aga neid teemasid ei tasu siia tehagi, siinsetel miljonäriprouadel ei ole kuskil lugemisõigust. Lähtru teemas on oletavad nagu siilid udus.
Külaline

Öeldakse siis, kui inimene teeb ütleja arvates mingist tühjast asjast suure probleemi, näiteks naabri Mari tulemistest ja minemistest vms. Üsna patroneeriv ja isegi üleolev väljendusviis, eesmärgiks teine inimene vaigistada, tema aktiivsust maha suruda. Häiriks, kui keegi mulle nii ütleks.
Külaline

Madal, matslik teisele hinnangu andmine.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 11:48
Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 11:38 Siin foorumiski tavapärane väljend, samuti “ära peale võta”, “tabletid võtmata” jne.. Minu jaoks näitab ütleja vaimuvaesust.
Ütleja aga ütleb seda vaimukusena
Jah. Ega vaimuvaene saagi aru, et tema vaim vaene on.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 15:40 Huvitav oleks päevasündmuste, väljaannete artiklite arutamine. Aga neid teemasid ei tasu siia tehagi, siinsetel miljonäriprouadel ei ole kuskil lugemisõigust. Lähtru teemas on oletavad nagu siilid udus.
Mul on küll võimalus artikleid lugeda, aga huvi pole piisavalt suur, et lehele minna ja neid põhjalikult läbi töötada. Mõni teema lihtsalt ei köida mind nii palju.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: augustikass, Google [Bot] ja 7 külalist