Venemaale elama, alustades nullist.

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 10:37
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 09:44 Kes vaatas viimast Märgatud Eestis saadet, sai veenduda selles, et kui pole korralikku sissetulekut, saab ikka küll jalad taguotsa alt välja võtta, asjad kokku pakkida ja ükskõik kuhu riiki ära kolida.
Kuhu siis koliti? Mul pole kahjuks võimalik seda saadet vaadata.
Naine elas toetustest ja pensionist. Pärast esimest saadet võtsid temaga paljud ühendust. Bulgaariast võttis temaga ühendust üks eestlane, kes on 23-aastane, kellel on kaks alla kolmeaastast last. See naine kes siit ära läks, hakkas tema juures korteris ühes toas elama, mille eest maksab 100 eurot. Mingeid muid nõudmisi ei esitatud. Pärast Bulgaariasse lendamist oli ka uus video ja kõik oli praegu väga hästi. Nii et saab kõikjale minna, mitte vinguda.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 09:44 Kes vaatas viimast Märgatud Eestis saadet, sai veenduda selles, et kui pole korralikku sissetulekut, saab ikka küll jalad taguotsa alt välja võtta, asjad kokku pakkida ja ükskõik kuhu riiki ära kolida.
Ja jätta süüdimatulkt oma korter talveks kütteta, naabritest ja seadustest savi? Samuti ei usu ma erilist õnne võõras riigis, teiste inimeste elamise ühes toas. Äkki prooviks vahelduseks tööd teha ja vähem vinguda ning oma rahakasutus tõsise pilguga üle vaadata.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 11:08
Ja jätta süüdimatulkt oma korter talveks kütteta, naabritest ja seadustest savi? Samuti ei usu ma erilist õnne võõras riigis, teiste inimeste elamise ühes toas. Äkki prooviks vahelduseks tööd teha ja vähem vinguda ning oma rahakasutus tõsise pilguga üle vaadata.
Seal sellest juttu ei olnud, et süüdimatult korter kütmata jäetakse. Kõik ei ole võimelised tööd tegema, sellepärast nad puuduva töövõimega ongi ja kahjuks on nad sündinud sellisesse riiki, kus ei suuda enam elektriarveidki maksta. On ju osad, kes tunnevad, et on vales kehas. Teised jälle tunnevad, et nad on mitte omatahtsi valesse riiki sündinud ja lähevadki minema.
Külaline

Kui Venemaal tõesti elu nii vaene, siis vast ei olegi ümberasumine keeruline/kallis.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 15:43
Küsimus oli inimese kohta, kes pole mingil põhjusel töövõimeline , seega ei ole selles esimeses lingis toodud projekt tema jaoks. PS -teema pole minust vaid üldiselt nende soovituste peale, et kuidas saab soovitada asja, mis pole võimalik :o
Ja kes siin irooniseeris, et ma nagu loodan siit vastuseid vms- miks soovitatakse niigi õnnetule inimesele (õnnelik ja eluga rahulolev ja rahaliselt talutaval järjel inimene vaevalt niimoodi riiki vihkaks, et tahaks Venemaale minna) võimatut?
Ja kuskil neil linkidel oli ka kirjas midagi vene rahvusest või esivanemate seotusest Venemaaga..aga kui inimesel seda pole ja ta on eestlane, kuid ei tule toime sellises eesti riigis..
Millest niisugune arvamus, et kui Eestis ei tule toime siis sotsiaalsete garantiide poolest kordades kehvemas riigis tuleb?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 22:24
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 15:43
Küsimus oli inimese kohta, kes pole mingil põhjusel töövõimeline , seega ei ole selles esimeses lingis toodud projekt tema jaoks. PS -teema pole minust vaid üldiselt nende soovituste peale, et kuidas saab soovitada asja, mis pole võimalik :o
Ja kes siin irooniseeris, et ma nagu loodan siit vastuseid vms- miks soovitatakse niigi õnnetule inimesele (õnnelik ja eluga rahulolev ja rahaliselt talutaval järjel inimene vaevalt niimoodi riiki vihkaks, et tahaks Venemaale minna) võimatut?
Ja kuskil neil linkidel oli ka kirjas midagi vene rahvusest või esivanemate seotusest Venemaaga..aga kui inimesel seda pole ja ta on eestlane, kuid ei tule toime sellises eesti riigis..
Millest niisugune arvamus, et kui Eestis ei tule toime siis sotsiaalsete garantiide poolest kordades kehvemas riigis tuleb?
Loll noh.
Külaline

Anonymous kirjutas: 30 Okt 2024 22:24PS -teema pole minust vaid üldiselt nende soovituste peale, et kuidas saab soovitada asja, mis pole võimalik :o
Ma ei saa üldse aru, miks sa nendesse "soovitustesse" nii tõsiselt suhtud? Suva inimene tahtis midagi kommenteerida ja panigi kirja suva kommentaari.
Väljendas oma vastumeelsust vingumise vastu, muud öelda ei osanud kui et koli ära.
Ma tolle teema kommentaarides küll mingit tõsimeelset soovitust ei näinud, niisama ärplemine oli.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 15:44
Ja see on sinuarust normaalne? Et meil saab puudega inimene vaid niipalju raha, et parimal juhul saab mitme kuuga 100 eurot säästa?
Mis sa arvad, palju ta Venemaal saaks?!
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 17:50 Ei arva ma midagi, aga minu arust ongi see ju jube küüniline-et teatakse ise ka, et poleks sellisel ka lihtsam ja soovitatakse seda.
Kas sa iga netist leitud pr66kamise peale nii endast valja lahed ja kuid juurdled? Mida siis soovitada inimesele, kes nii Eesti elus pettunud on, kuhu minna? Fakt on, et kuskil ei oota mingi imede maa. Venemaal veel k6ige kindlamalt mitte. Aga siis pole m6tet ka Eesti elu halvustada , mis on Venemaast ikka PALJU arenenum. Oli juba nsvl ajalgi.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 14:10 Kui Venemaal tõesti elu nii vaene, siis vast ei olegi ümberasumine keeruline/kallis.
Ja saada Venemaal elada edasi Eest riigi makstavast puudetoetusest jms... "geniaalne" plaan ju. Aga miks siis Eesti riiki m6nitada?
Külaline

Anonymous kirjutas: 01 Nov 2024 06:37Ja saada Venemaal elada edasi Eest riigi makstavast puudetoetusest jms...
Venemaal on see häda, et sealsest pangaautomaadist ei pruugi raha kätte saada, kui arve näiteks mõnes eestimaises pangas on.
Külaline

No eks siis võib abielluda varsti sõtta saadetava jotaga ja õige pea saad kopsaka hüvitise "kangelase" eest ja võid järgmisega mobiliseerituga abielluda. Mida pikem sõda, seda rikkamaks must lesk saab.
Külaline

Eks me siis varsti loeme ja kuuleme, kuidas see elukene sealt edasi veeres. Konflikt on ju sellesse inimesse sisse kirjutatud. Kas arvate, et sellise mõtteviisiga inimene sobitub elama normaalsete inimeste pere ellu?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Triibu, xqwerty ja 5 külalist