Kas teil läks keha ja kõht koledaks peale rasedus-i?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline

Ei.
Kuigi võtsin mõlema rasedusega juurde 20+ kilo ja pärast jälle maha (veepeetus), siis kokkuvõttes võib öelda, et isegi venitusarme ei jäänud.
Kõht näeb hea välja, aga teen selle nimel ka tööd.
Külaline

Ei. Mul on peale teist last 6pack väljas, laps on 8-kuune. Ei võtnud sünnitustega väga palju juurde (mõlemaga ca 10kg), ning mõlemaga olen võtnud peale sünnitust alla rohkem kui kaalusin enne rasedaks jäämist. Võin julgelt öelda, et ma olen praegu elu parimas vormis.
Külaline

Jaa, mingil määral. Kaaluga olen järjfkindlalt tegelenud, see pool on OK, aga diastaasi pole ka 10+ aastat hiljem hoolimata regulaarsest pilatesest ja muust tegelemisest lõpuni korda saamud. Õrnad venitusarmid on ka, aga mitte häirivad.
Külaline

Ei läinud :)
Ma võtsin mõlema rasedusega suht vähe juurde, alla 10 kg. Ja mõni kuu peale sünnitust oli kõik läinud ja rohkemgi veel. Kusjuures ma ei piiranud oma toitumist, ei teinud trenni ka eriti (va beebivõimlemine). Ma arvan, et imetamine ja kärutamine oli see, mis aitas kõige rohkem vormi saada.
Venitusarme ka ei jäänud, nii et sain oma raseduseelse keha päris ruttu tagasi. Ainuke muutus, mis natuke kauem kestis, olid suuremad rinnad. Aga ka need läksid lõpuks (kahjuks) endisteks tagasi.
Külaline

Lühike vastus on, et ei läinud keha ega kõht koledaks.

Enne esimest sünnitust olin hästi treenitud - trimmis kõhulihased ja muud lihased. Rasedusega tuli juurde 15kg - ja umbes 9 kuu jooksul taastus algne kaal ja sale kehakuju. Imetamise ajal ma trenni ei teinud. Kaks korda olin veel rase ja kaks korda võtsin veel 15 kg juurde ja pärast 9 kuu jooksul see kadus. Kõht tõmbus tagasi, midagi koledat ei jäänud.

Praegu olen 50 ringis. Kehakuju on (veel?) endine. Nahk on muutund üldmuljelt vanemaks (kortsud siin ja seal), muud erinevust ei taju.
Külaline

Ma olen väike ja lühike ja kandsin kaksikuid- võtsin juurde 25 kg, kü oli peaaegu pikkusega võrdne. 4 kuud pärast keusrit olin algkaalus tagasi (ok, süüa ei olnud lihtsalt aega + kurnatus), ei ühtegi venitusarmi ( neid pole meie pere naistel ühtegi), rinnad ka ei ripu ei nüüd ega enne.
Külaline

Olen eelmine- diastaas on küll, kaksikutega see tulemata ei jää, see pole taastunud, aga kuna rasva pole,siis natuke etteulatuv kõht ei häiri.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 20:47
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 20:45
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 15:03 Lühike vastus on, et ei läinud keha ega kõht koledaks.

Enne esimest sünnitust olin hästi treenitud - trimmis kõhulihased ja muud lihased. Rasedusega tuli juurde 15kg - ja umbes 9 kuu jooksul taastus algne kaal ja sale kehakuju. Imetamise ajal ma trenni ei teinud. Kaks korda olin veel rase ja kaks korda võtsin veel 15 kg juurde ja pärast 9 kuu jooksul see kadus. Kõht tõmbus tagasi, midagi koledat ei jäänud.

Praegu olen 50 ringis. Kehakuju on (veel?) endine. Nahk on muutund üldmuljelt vanemaks (kortsud siin ja seal), muud erinevust ei taju.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ema puhul pole kuju oluline...
Külaline

Mina olen kasvanud suhtumisega, et sünnitanud naise keha pole enam endine. Ta läheb paksuks. Kui ma sain esimese lapse, 25a tagasi,siis alles hakkasin sellele mõtlema. Miks see on nö normaalne. Minu naaber, tal oli 4 last, oli ikka sale.
Ma proovisin seda müüti murda enda puhul. Mul ka õnnestus. Ei muutunud isegi rinnad ega tekkinud ka striiasid.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 13:16 Kas teil läks keha ja kõht koledaks peale rasedus-i?
Ei läinud, täitsa normaalne oli. 45+ hakkasid mingid pekid kõhule kogunema, aga see polnud kuidagi rasedusega soetud.
Külaline

Olin viimast last sünnitama minnes kilo kergem kui enne rasestumist. Ei suutnud lihtsalt palju süüa. Parim kaalualandamise meetod üldse 😃
Tulin koju suht normaalkaalu alampiiril. Kõht polnud muidugi trimmis, aga paar kuud trenni ja pingul kõik.
Külaline

Ma proovisin seda müüti murda enda puhul. Mul ka õnnestus. Ei muutunud isegi rinnad ega tekkinud ka striiasid.
Striiasid sa küll ise kuidagi ära hoida ei saa ja sinul puudub siin igasugune roll, et sul neid ei tulnud. Ei aita nende puhul kreemitamine ega mitte miski, vaid naha omadustest, milles sul endal puudub igasugune roll.

Minul ka venitusarme pole mitte ühtegi, aga oli keisrilõige ja kõht oli pärast seda küllaltki kole, mingi nahakott rippus üle armi ja kõht ei olnud sile. Tegin kõhuplastika, nüüd on ilus kõht.
Külaline

Käisin kolmanda raseduskuuni jõusaalis, polnud rasedusest teadlik-elasime toona ajutiselt Soomes ning arstile läksin alles Eestis. Võtsin 17 kg juurde, 50 pealt 67 peale ning kaotasin kõik lisakilod sünnitusjärgse kahe kuuga. Keha okei ka nüüd, 30 aastat hiljem, rind küll hakkas paar aastat tagasi vajuma, siiani oli prink 75B.
Külaline

Paksuks läksin alles 15 aastat pärast viimast (kolmandat) rasedust, seda vist ei anna enam sünnitamise arvele panna :lol: menopausis ei pääse sellest enamik ei sünnitamud ega sünnitamata naisi.
Külaline

Mul läks just saledaks
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 18:11
Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 17:29 Paksuks läksin alles 15 aastat pärast viimast (kolmandat) rasedust, seda vist ei anna enam sünnitamise arvele panna :lol: menopausis ei pääse sellest enamik ei sünnitamud ega sünnitamata naisi.
Postitus on kustutatud
Teen trenni 4x nädalas varasema 2x asemel. Söön 2x vähem, kiudainerikkamalt, rasvavaesemalt kui enne ja tead - ikkagi koguneb kaalu ja see krt ei lähe enam alla. Varasem 54 kg on nüüd 61 kg ja endiselt vaikselt tõuseb. Vanus läheneb 50-le ka, aga olles kogu elu sale, siis tekitab see punnis kõht ja reied õudu. Ma ei taha olla ilma taljeta mammi.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 21:31
Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 18:11
Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 17:29 Paksuks läksin alles 15 aastat pärast viimast (kolmandat) rasedust, seda vist ei anna enam sünnitamise arvele panna :lol: menopausis ei pääse sellest enamik ei sünnitamud ega sünnitamata naisi.
Postitus on kustutatud
Teen trenni 4x nädalas varasema 2x asemel. Söön 2x vähem, kiudainerikkamalt, rasvavaesemalt kui enne ja tead - ikkagi koguneb kaalu ja see krt ei lähe enam alla. Varasem 54 kg on nüüd 61 kg ja endiselt vaikselt tõuseb. Vanus läheneb 50-le ka, aga olles kogu elu sale, siis tekitab see punnis kõht ja reied õudu. Ma ei taha olla ilma taljeta mammi.
Valku tuleb süüa.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 12:11 Valku tuleb süüa.
Jah, kuid imerohi pole seegi. Olen Külaline » 30 Okt 2024 14:33 ja viimased 10+ aastat süsteemselt kaaluga tegelenud: valku vähemalt 30g igal söögikorral, suhkur miinimumi, süsivesikute tsükliline tarbimine (carb cycling). Siiski pole lõpuni kaalutõusust pääsenud. Seni on küll juures ainult ca üks rõivasuurus võrreldes noorusajaga, aga ehmatav on seegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 13:37
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 12:11 Valku tuleb süüa.
Jah, kuid imerohi pole seegi. Olen Külaline » 30 Okt 2024 14:33 ja viimased 10+ aastat süsteemselt kaaluga tegelenud: valku vähemalt 30g igal söögikorral, suhkur miinimumi, süsivesikute tsükliline tarbimine (carb cycling). Siiski pole lõpuni kaalutõusust pääsenud. Seni on küll juures ainult ca üks rõivasuurus võrreldes noorusajaga, aga ehmatav on seegi.
Midagi on siiski paigast, õhust juurde ei võta. Enda perest kogemus vanemast east juurdevõtmisega- ema ja tädi, eluaeg olid ühtemoodi peenikesed, üks võttis menopausi järgselt juurde +20kg ja teine mitte, kuigi mõlemad väitsid, et toitumises ja liikumises ei ole midagi suurt muutunud. Muidugi see tõsi ei olnud ning igal koosviibimisel tuli üsna selgelt välja.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist