Teie eelistatuim uudisväljaanne?
-
Külaline
Teie eelistatuim uudisväljaanne?
Nii, mida loete? Kust hangite päevakajalisi uudiseid? Postimees, delfi, õhtuleht?
-
Külaline
ERR, Postimees. Kõige rahulikumad ja asjakohasemad. Delfit enam ei ava, on teine nagu Rahva Hääl vanasti. Või mis see Keskerakonna propaleht oligi... Vot Delfi on samal pulgal.
-
Külaline
Kunagi oli õhtuleht.
Praegune järjestus oleks 1. Delfi, 2. Postimees 3. Õhtuleht.
Praegune järjestus oleks 1. Delfi, 2. Postimees 3. Õhtuleht.
-
Külaline
Veebilehitseja disain ja kasutajakogemus on minu jaoks sama oluline kui uudiste sisu. Mida ma teen buggise uudisega kus kommentaaride reageerimisnupud vahel funktsioneerivad vahel mitte, hunnik popupe, ei kuva kommentaare, kommentaare lugedes teeb lk automaat värskenduse. No läheb leht ristist kinni ja midagi teha ei ole.
-
Külaline
Uued uudised, Objektiiv, ERR, Delfi, Õhtuleht, Postimees
-
Külaline
Delfist vaatan, millest räägitakse, Objektiivist vaatan, millest oleks pidanud rääkima, kuid ei räägitud, ja sealt siirdun sageli välismaiste allikate juurde. Vahel loen ERR-ist lisaks, mida räägitakse sellest, mille kohta ma Delfist vaatasin. ERR on tasuta, sellepärast. Mingeid pakette ma enam ammu ei telli .
Postimees ja Delfi on praktiliselt indentsed, üliharva leiab Postimehest midagi, mida Delfis ei ole. Aga iialgi ei leia sealt teistsugust arvamust. Nii et PM on mul nagu selline jalutuskepp toanurgas, mille võtan välja, kui meelde tuleb, aga vaja teda ei ole.
Postimees ja Delfi on praktiliselt indentsed, üliharva leiab Postimehest midagi, mida Delfis ei ole. Aga iialgi ei leia sealt teistsugust arvamust. Nii et PM on mul nagu selline jalutuskepp toanurgas, mille võtan välja, kui meelde tuleb, aga vaja teda ei ole.
-
Külaline
Delfist alustad ja edasi kuis kunagi. Õhtuleht on üllatavalt asjalikuks muutunud.
-
Külaline
ERR, Postimees ja Reddit. Reddit on palju viisakam kommenteerimise koht kui Postimehe või veel hullem Delfi kommentaarid. Delfi on Eesti toksilisem leht ja Õhtuleht on lihtsalt igav.
-
Külaline
ERR, HS, meduza.io, BBC ja hunnik telegrami kanaleid ning paar Youtube programmi vene uudiste kohta.
-
Külaline
Eesti uudiste puhul ERR, Euroopa uudiste puhul BBC, muu maailma uudiste puhul CNN.
-
Külaline
Uudisväljaanne on väljaanne, mis äsja on välja antud. Uus, noh.
-
Külaline
Kõnekas kuidas kõik aru saidKülaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 21:23 Uudisväljaanne on väljaanne, mis äsja on välja antud. Uus, noh.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 20:20 ERR, Postimees ja Reddit. Reddit on palju viisakam kommenteerimise koht kui Postimehe või veel hullem Delfi kommentaarid. Delfi on Eesti toksilisem leht ja Õhtuleht on lihtsalt igav.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot], kaegu ja 6 külalist