Huvitav, mis soovitusi nad siis jagavad minusugustele, kes juuksuri juures valdavalt vait on ja ise mingeid teemasid ei alusta?
Loomulikult vastan, kui juuksur midagi küsib ja olen muidu viisakas ja isegi veeretan small talki vastu, aga kohe kindlasti ei käi ma seal maast ja ilmast ning veel vähem oma eraelust lobisemas.
Juuksur ja vaimne tervis
-
Külaline
Noh, kui sa mõtled psühholoogiaalast koolitust selles võtmes, et juuksur saaks olla parem klienditeenindaja ja paremini suhelda - st on naeratav, sõbralik, ei lähe kliendiga konflikti, oskab delikaatselt soovitada soenguid erinevatele juuksetüüpidele - siis veel ok.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 22:19Idee nüüd selles küll pole. Keegi kedagi ei käsi.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 21:41Ja siis märkab juuksur su näol aknet ja käsib minna nahaarsti juurde. Siis märkab juuksur sul küüneseent ja käsib minna küüneseenearsti juurde. SIis märkab juuksur sinu lonkamist ja käsib minna ortopeedi juurde. Jne-jne-jne. Mis kuradi ülemusi need juuksurid nüüd äkitselt inimestele mängivad? Inimene läheb juuksuri juurde juukseid lõikama, miks kohtleb juuksur teda lollakana, kes ise pole võimeline otsustama, kuhu ja millise arsti juurde ta minema peaks? P.S. Kes ajaks psühhiaatri juurde juuksurit ennast?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 21:34 See on nii, et juuksur siis soovitaks minna arstile, et inimene tegeleks oma probleemiga.
Huvitav millal hakatakse koolitama märkamaks kehakaalu tõusu. Et siis soovitab ka juuksur minna selle probleemiga arstile.
Mul pole midagi selle vastu, et klienditeenindajad saavad veidi psühholoogia alast koolitust. Ehk oskavadki toredamini suhelda.
Ent kui juuksureid hakatakse koolitama selleks, et too peab oma klientidele hulluarsti tasuta reklaamima hakkama - mingu peesse! Kui vaimse tervise tegelased tahavad nii kangesti oma äritegevust promoda, siis kasutagu selleks vähemalt legaalseid võimalusi ja maksku ausalt oma reklaami eest nagu teisedki.
-
Külaline
https://menu.err.ee/1609500031/projekt- ... hoidjateksKülaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 08:02 Paluks linki ka, kus sihukene jaburus avaldati?
-
Külaline
Lugesin ja olen üsna jahmunud. Mitte miski ei vihasta mind rohkem kui see, kui minnes tarbima üht liiki kaupa/teenust, hakatakse mulle mingit teist kaupa/teenust lisaks peale pressima. Lähen näiteks küünetehniku juurde, lobiseme maast ja ilmast, ja korraga too teatab: "Oot, mul on siin üks asi." Nende sõnadega võtab ta laua pealt sinna valmis pandud visiitkaartidest pealmise ja surub selle mulle pihku. Psühhiaatri nimi ja telefoninumber.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 08:06https://menu.err.ee/1609500031/projekt- ... hoidjateksKülaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 08:02 Paluks linki ka, kus sihukene jaburus avaldati?
Arvata, et klient on segaduses, üritab öelda, et pole vaja vms. Selle peale maniküürija vaid muigab teadvalt ja surub edasi, et võtke-võtke!
Kui klient ikka ei saa aru, mispärast ta peab nüüd tõttama tarbima veel teist teenust lisaks, tehakse talle kiirelt selgeks, et tema olla tagurlik ja "valehäbi" kütkes ja tänapäeval ju kõik käivad.
Leian, et niisugune inimeste tahtevastane jälgimine ja tasuta reklaam teenusele on oma olemuselt ebaeetiline.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Triibu, xqwerty ja 7 külalist