KOHV

vana hea klassika
Vasta
Külaline

KOHV

Postitus Postitas Külaline »

Miks mind hommikune kohv (olen sõltlane jaaa) kõhust lahti võtab ja päeval joodav mitte?
Külaline

Täna on siin nii palju tobedaid teemasid. Lapsed võtavad veel koolivaheajast viimast?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 13:48 Täna on siin nii palju tobedaid teemasid. Lapsed võtavad veel koolivaheajast viimast?
Vanadekodus ka lahtiste uste päevad et kõik vähegi seksuaalelu ja seedekulglat puudutav minestavate prouade halvakspanu osaks saab?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 13:41 Miks mind hommikune kohv (olen sõltlane jaaa) kõhust lahti võtab ja päeval joodav mitte?
Teemasse, minul on täpipealt sama vägaaa tihti. Kofeiin on oma olemuselt erguti, stimulant, st tõmbab kogu süsteemi käima täistuuridel, sh seedesüsteemi.
Külaline

Anonymous kirjutas: 27 Okt 2024 13:53 Kofeiin on oma olemuselt erguti, stimulant, st tõmbab kogu süsteemi käima täistuuridel, sh seedesüsteemi.
OK, aga miks ta hommikul ägedamalt mõjub kui muul ajal?
Külaline

Anonymous kirjutas: 27 Okt 2024 13:41Miks mind hommikune kohv (olen sõltlane jaaa) kõhust lahti võtab ja päeval joodav mitte?
Mul sama jama, joo hommikul klaas vett, siis söö ja siis koff
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 13:57
Anonymous kirjutas: 27 Okt 2024 13:53 Kofeiin on oma olemuselt erguti, stimulant, st tõmbab kogu süsteemi käima täistuuridel, sh seedesüsteemi.
OK, aga miks ta hommikul ägedamalt mõjub kui muul ajal?
Hommikul võib seedesüsteem olla tundlikum stimulantide, nagu kofeiin, suhtes, kuna öösel on seedimine olnud suhteliselt passiivne. Kofeiin on loomulik lahtisti ja stimuleerib soolestiku tööd, mis võib hommikul kiiremini mõjuda. Samuti, kui jood kohvi tühja kõhuga, võib see otsesemalt mõjutada seedetrakti, põhjustades tugevamat reaktsiooni kui hiljem päeval, kui oled juba söönud.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 13:51
Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 13:48 Täna on siin nii palju tobedaid teemasid. Lapsed võtavad veel koolivaheajast viimast?
Vanadekodus ka lahtiste uste päevad et kõik vähegi seksuaalelu ja seedekulglat puudutav minestavate prouade halvakspanu osaks saab?
Tegelikult on vastupidi: mida vanem inimene, seda rohkem talle meeldib oma seedimisest rääkida. Kusjuures seksist ka. Päriselt, olen väga palju seda näinud, ka oma vanavanemate pealt.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 13:41 Miks mind hommikune kohv (olen sõltlane jaaa) kõhust lahti võtab ja päeval joodav mitte?
Sest paneb ainevahetuse käima. See pidi paljudel nii olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 20:33
Ainevahetuse paneb käima kilpnäärmes toodetav hormoon, mitte kohv.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 20:44
Pole ju raske natuke googeldada https://tervis.postimees.ee/4208221/kuu ... ulahtisust
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 21:02
Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 20:44

Pole ju raske natuke googeldada https://tervis.postimees.ee/4208221/kuu ... ulahtisust
Ja see on seedeprobleem. Sa ikka teed vahet?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 19:12
Tegelikult on vastupidi: mida vanem inimene, seda rohkem talle meeldib oma seedimisest rääkida. Kusjuures seksist ka. Päriselt, olen väga palju seda näinud, ka oma vanavanemate pealt.
See on tõsi. Mu 60+ ema räägib tihti, mida ta süüa ei saa, kuna kõht läheb lahti. Info, mida mul vaja pole.
Seksist ei räägi, aga ta on lahutatud ja meest pole. Jumal tänatud, see oleks veel rõvedam.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 17 külalist