Hea õpetlik artikkel petturite uutest nõksudest, aga imelik on see lauatelefoni jutt
https://elu24.postimees.ee/8122513/ema- ... is-kahtlus
Kellel veel kodus lauatelefon?
-
Külaline
Füüsiliselt ei ole, aga aeg-ajal ikka tuleb teade, et keegi on sellele helistada proovinud. Emal seevastu täiesti olemas ja kasutusel.
-
Külaline
Mul on, igaks juhuks ja turvalisuse kaalutlustel. Mobiilid on sageli vaiksele režiimile pandud ja nii saab vajadusel lastele helistada. Või kui mingi õnnetus peaks juhtuma ja mobiil on kas katki või ei saa seda kätte, siis on lauatelefon vähemalt kindlas kohas.
Kui mingid petturid peaksid tahtma helistada, saavad nad vabalt mobiilile ka helistada.
Kui mingid petturid peaksid tahtma helistada, saavad nad vabalt mobiilile ka helistada.
-
Külaline
Mul on ka, midagi see ei maksa. Näitab helistaja numbrit (mitte et ma seda kunagi vaataks). Vanasti abikaasa vanemad sugulased helistasid, nüüdseks on nad kõik surnud. Mõnikord mu sõbranna helistab, kui mina või abikaasa mobiilile ei vasta, telefonimüüjad helistavd ka teinekord. Petturite kõnesid pole kunagi saanud ei lauatelefonile ega ka mobiilile. Ma arvan, et petturite numbrivalik on pigem juhuslik nagu telefonimüüjate omagi ja ega nad ka päris lollid pole, tänapäeval on lauatelefon kasutusel pigem firmades ja ametiasutustes kui kodudes.
-
Külaline
Minul on. Elan üksi ja ainus põhjus, miks lauatelefonist loobunud pole, on see, et vahel ei tea kuhu oma mobiili pannud olen. Siis helistan lauatelefonilt mobiilile.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Triibu, xqwerty ja 7 külalist