Talveaeg!

vana hea klassika
Külaline

Talveaeg!

Postitus Postitas Külaline »

Kellele tuli talveaeg ootamatusena? Et pood oli veel kinni või siis bussini-rongini oli veel tund aega!
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Mis mõttes kellele?
Üks oli meessoost, teine naissoost.
Üks oli kaine, teine mitte.
Ühel oli punane nina, teisel tatine.

Inimestel on vast igav ja siis ju hea igasuguse asja üle hädaldada ja vinguda.
Külaline

Minu lastele, kes on täiskasvanud juba, oleks tulnud, kui ma poleks seda eile jutuks võtnud.
Külaline

Kuidas saab tänapäeval veel ootamatult tulla - telefonid, telekad ja kõik muud nutividinad hüppavad täitsa ise õigesse aega.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Minu kassile. Temale oli väga arusaamatu, miks ta täna tund aega hiljem süüa saab.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Arutleja kirjutas: 27 Okt 2024 08:41 Minu kassile. Temale oli väga arusaamatu, miks ta täna tund aega hiljem süüa saab.
Minu koeral täpselt samamoodi ebameeldiv üllatus.
Inimene

Postitus Postitas Inimene »

Mina küll oma lemmikloomale sellist üllatust ei korraldaks.
Külaline

Imestan, et siin foorumis ei olegi veel kellade... keeramise teemat. Perekoolis ALATI oli.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 08:59
Arutleja kirjutas: 27 Okt 2024 08:41 Minu kassile. Temale oli väga arusaamatu, miks ta täna tund aega hiljem süüa saab.
Minu koeral täpselt samamoodi ebameeldiv üllatus.
Ma ärkasin hommikul koerte kraapimise peale, lasin nad üle ukse õue ja vaatasin, et seinakell köögis näitab 7.10. Selle järgi nad ka süüa said. Pärast voodisse tagasi minnes nägin telefonist, et kell on kuus alles, aga noh, eks ajaga loksub uus rutiin paika. Tegelikult teadsin küll, et kella keeratakse, aga hommikul polnud see meeles.
Külaline

Miks ma peaks pühapäeva hommikul kell 8 poe ukse taga kaapima?
Aga ühele sõbrannale vist tuli, on varahommikust saati saatnud sõnumeid, et kuidaz eilne pidu läks. Ma kangutan alles silmi lahti.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Inimene kirjutas: 27 Okt 2024 09:04 Mina küll oma lemmikloomale sellist üllatust ei korraldaks.
Ma jälle ei harjutaks ealeski oma lemmikloomi mingil ülikindlal ajal minutipealt süüa saama või õue minema - mu elu pole kunagi nii raudpoltkindlas graafikus, et selline punktuaalsus kätte maksma ei hakkaks ja asjatult stressi tekitaks kõigile osapooltele.
Külaline

Lõpuks talveaeg ❤️
Ainus hea asi selles kõledas külmas - saab kauem magada.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 10:38 Lõpuks talveaeg ❤️
Meil kõigil on 24 tundi ööpäevas. Maga, palju tahad.
Külaline

Õnneks on oktoober seekord väga leebe olnud. Mingist kõledast külmast pole haisugi.

Lähengi aeda veel viimaseid sügistöid tegema.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Mulle tuli üllatusena. Eile õhtul AK-st kuulsin. Ükski kell mul kuhugi ise ei hüppa. Nii et hommikul tõustes läks ikka minutike aega, enne kui aru sain, mis see kehtiv kellaaeg siis ikkagi on.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 10:47
Meil kõigil on 24 tundi ööpäevas. Maga, palju tahad.
Minu keha pole robot. Minu kehal on omad rütmid ja vööndiaeg sobib mulle paremini. Sina maga, millal aga soovid - mina nii ei saa.
Külaline

Mina olen ka rahul talveajaga. Ärkasin täna hommikul, vaatasin kella ja imestasin, miks ma pühapäeval nii vara ärkasin. Siis taipasin, et kella keerati ju ja kell 8 on täitsa normaalne ärgata (muidu ikka üheksani magasin). Väga hea, liikus aeg rohkem minu unerütmi suunas.

Teemaalgataja, pealkirja lõppu üldiselt kirjavaemärke ei panda. Antud pealkiri kindlasti ei peaks olema mingi hüüatus, nii et see hüüumärk on seal liigne. Samuti on su teema sees teine lause täiesti tavaline jutustav lause, selle lõppu kohe kuidagi ei sobi hüüumärk.

https://keeleabi.eki.ee/viki/Huuumark.html
https://keeleabi.eki.ee/viki/Pealkiri.html
Külaline

Tänapäeval ei saa eriti mingit üllatusmomenti olla, kuna kõik vidinad ja vahendid keeravad ennast ju ise. Ärkad üles ja vaatad, mis kell on ja võtad teadmiseks - täpselt nagu igal pühapäevahommikul. Ja homme rõõmustad, et enne kella ise ärkasid (sest olid harjunud varem ärkama). Ainus, mis mind häirib, on kevadine kellakeeramine, kui ühe tunni kaotad. See annab järgmisel tööpäeval ikka kohe tunda.
Külaline

Aitäh teema eest! Meenutasite, et mul on nüüd üks keeramist vajav kell. Kas peab suure ringiga keerama või võin tunni tagasi keerata?
Külaline

iiR kirjutas: 27 Okt 2024 10:12
Inimene kirjutas: 27 Okt 2024 09:04 Mina küll oma lemmikloomale sellist üllatust ei korraldaks.
Ma jälle ei harjutaks ealeski oma lemmikloomi mingil ülikindlal ajal minutipealt süüa saama või õue minema - mu elu pole kunagi nii raudpoltkindlas graafikus, et selline punktuaalsus kätte maksma ei hakkaks ja asjatult stressi tekitaks kõigile osapooltele.
Tahaks näha, kuidas sulle endale nii meeldiks, kui sinu heaolu sõltuks kellestki. Hoiad oma kanget häda kinni 13 tundi, kuniks keegi, kes otsustas seekord lõunani magada, WC ukse lukust lahti teeb. Või ootad, kuni keegi oma armust sulle süüa suvatseb anda, sest sa kunagi ei tea, millal järgmine kõhutäis tuleb. Tundub päris mõnna või mis?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 18 külalist