Mis teie arvate, kas naine peab oma mehele süüa tegema?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 22:18
Anonymous kirjutas: 26 Okt 2024 22:15Naine tahab mehele alt üles vaadata. Naine ei taha mingit sussi kes pliidi taga süüa teeb ja lapsi kantseldab. Naine tahab austada meest. On mul õigus?
Ei ole.
Aga naine tahab, et mees võtab teda nagu mees. Selles on mul ikka õigus?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 21:43 Ja jälle see austusväärne, armastusväärne proua surus punase pöidla.
Hahaa! Ei meeldi, raisk, et mehed on lastega;))))
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 22:23
Anonymous kirjutas: 26 Okt 2024 22:15Naine tahab mehele alt üles vaadata. Naine ei taha mingit sussi kes pliidi taga süüa teeb ja lapsi kantseldab. Naine tahab austada meest. On mul õigus?
Ei ole.
Ei. Päris kurb, et oled juba vana mees ja naistest ei tea mitte midagi.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 22:38
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 22:23

Ei ole.
Ei. Päris kurb, et oled juba vana mees ja naistest ei tea mitte midagi.
Sina ka ei tea. Isegi kui oled naine :lol: ;) Inimesi on nii palju ja nii erinevaid, et põhjalikult tundma ei õpi neid kunagi.
Külaline

Ja jälle see/need rikub teema ära. Ma isegi ei viitsi siit vahelt väjeseid normaalseid vastuseid otsida :roll:
Külaline

Mõne mehe arvates austus = vägivald?
Alt üles vaatamine ei tähenda, et naine tuleb alla suruda - ainult madala enesehinnanguga kompleksides mees võib nii arvata. Oss või nartsissist. Võeh...
Väärikuses peitub see jõud!
Külaline

Ma küsiks vastupidi, kas mees peab oma naisele süüa tegema?
Või kas keegi peab kellegile süüa tegema?
Aga kui on nii, et igaüks vaatab ise mida sööb ja millal sööb ja kus sööb. Nii on meil.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 23:57 Ma küsiks vastupidi, kas mees peab oma naisele süüa tegema?
Aga kui on nii, et igaüks vaatab ise mida sööb ja millal sööb ja kus sööb. Nii on meil.
Kõik on kokkuleppe küsimus. Kahekesi elades käiakse palju väljas söömas, kui pappi on. Kui perre lapsed sünnivad, siis reeglina naine hakkab rohkem kokkama. Lihtsalt kui mees on kehv kokk, siis lapsed jäävad nälga ja naine võtab söögitegemise üle. Enamasti.
Külaline

Mees tuleb koju, naine teeb süüa.
Mees: süüa teed või?
Naine: no süüa jah.
Mees: kas ma olen sulle kunagi öelnud, et sa teed hästi süüa?
Naine: ei, kallike!
Mees: no mille kuradi pärast sa siis teed?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 23:57 Ma küsiks vastupidi, kas mees peab oma naisele süüa tegema?
Selline on väga jube elu. Pole ime, et inimestel on närvis läbi.
Külaline

Aga mehed süüa iga päev tahavad, on mul õigus?

Järelikult tuleb kokku leppida, kes ja kuidas ja kuna terb ja kui keegi ei taha, oska ega tee, eks tuleb siis osta. Mitte suruda naine Supramag kodumasinaks ja laliseda juurde "austusest"!
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 21:02
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 17:25 Kõik tahavad omale medalit söögi tegemise eest. Ma avaldan saladuse, üksikud mehed ei ole näljased.
See söögitegemine oli ju pigem sümbol sellele, mis algses artiklis oli toodud: naine peab meest austama, ehk teenindama. Ja mehele söögi tegemine on üks selle "austuse" väljendus. Sellega seoses peab ennast ka lollimaks tunnistama, otsused mehele jätma jne.
Ta ju isegi ütles seal artiklis, et eesti naised ei austa mehi. 🙂
Külaline

Hommik käes, kas mõni naine tuleks teeks mehele hommikuks midagi süüa?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 07:24 Aga mehed süüa iga päev tahavad, on mul õigus?
Ei ole, naised tahavad ka.
Külaline

See igaüks vaatab ise, ei ole küll hea variant. Eriti veel siis, kui peres on lapsed. Minu arvates peaks sööma vähemalt kord päevas, korralikku, sooja, ise tehtud toitu.

Purgi- ja pakitoidud ja muud valmistoidud ei ole küll igapäevase söögina ok. Esiteks, selline toitumine on ebatervislik. Teiseks, on see kahtlemata palju kulukam, kui keeta tervele perele üks suur potitäis suppi, näiteks.

Lisaks on oluline ka see, et pere istuks vähemalt kord päevas kõik koos laua taga ja sööks koos.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 04:26
Selline on väga jube elu. Pole ime, et inimestel on närvis läbi.
Miks jube?
Mehele mugav oleks jah kui naine teeb süüa. Aga naine ei pea tegema süüa kui ei taha. Mina ise ka ei viitsi süüa teha. Et ei tekiks sellest tüli, siis igaüks sööb kuidas tahab. Mina kuskil väljas. Teine vist midagi kodus teeb.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 08:55
See igaüks vaatab ise, ei ole küll hea variant. Eriti veel siis, kui peres on lapsed. Minu arvates peaks sööma vähemalt kord päevas, korralikku, sooja, ise tehtud toitu.

Purgi- ja pakitoidud ja muud valmistoidud ei ole küll igapäevase söögina ok. Esiteks, selline toitumine on ebatervislik. Teiseks, on see kahtlemata palju kulukam, kui keeta tervele perele üks suur potitäis suppi, näiteks.

Lisaks on oluline ka see, et pere istuks vähemalt kord päevas kõik koos laua taga ja sööks koos.
No see oleks vist ideaalis, mulle muinasjutt. Keegi peaks selle söögi siis valmis tegema. Ma isegi ei tea kas oleme perega kodus koos ühe laua taga olnud. Võibolla kunagi äkki olemegi. Kuskil väljas käies mõnikord küll.
Külaline

See lepitakse peres kokku, kes süüa teeb.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 09:40 See lepitakse peres kokku, kes süüa teeb.
Mida sa lepid, kui üks pool käsib midagi teha? Või eeldab, et naine teeb.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 10:04
Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 09:40 See lepitakse peres kokku, kes süüa teeb.
Mida sa lepid, kui üks pool käsib midagi teha? Või eeldab, et naine teeb.
Naine ei vali sellist. Isegi see must pidi sellise Nigeeriast tooma, siit ei saanud. Ja ega see Nigeeria naine ka kaua seda ei kannata, kui jalad alla saab, siis on kaks varianti: kas mees mõtleb oma hoiakud ümber või naine laseb jalga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 10 külalist