Mis teie arvate, kas naine peab oma mehele süüa tegema?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 15:25
Anonymous kirjutas: 26 Okt 2024 15:19No tra ei lase jah mingitel meestel omale pähe istuda vait olles 😀😀 mine ajaränduriks, 100 aastat tagasi sai selliseid naisi.
Mul põle täna aega jaurata, lähen laon paar rida vibo kiva, saab uue lauda fundamendi enna külmasid valma

Mees
Said jälle tasuta. Fibo.
Naine
Külaline

Anonymous kirjutas: 26 Okt 2024 15:53Said jälle tasuta. Fibo.
Naine
See kõigest pool lõbu ju :)

Mees
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 16:33 Postitus on kustutatud
Sa ei esita siin tingimusi.
Külaline

Kõik tahavad omale medalit söögi tegemise eest. Ma avaldan saladuse, üksikud mehed ei ole näljased.
Külaline

Lõik Harry Potteri filmist või?
Külaline

Esimene korter hangitakse esimese kooselu abil;)))
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 17:37
Su latt on kõrgemal - otsid majadega naisi ja abielu
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 17:22
Sa ei esita siin tingimusi.
Ei esitagi, lihtsalt elan nii. 😉
Külaline

Anonymous kirjutas: 26 Okt 2024 17:25Kõik tahavad omale medalit söögi tegemise eest. Ma avaldan saladuse, üksikud mehed ei ole näljased.
Aga niikui naisega kokku kolivad, siis surevad külmkapi kõrvale nälga.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 17:37
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 16:33 Kõik on õige - naine võib vabalt elada mehe majas ja isegi süüa teha talle või ka perele nii 3-4 päeval nädalas. Ülejäänud ajal sius teeb mees süüa. Aga toidu ostab mees ja naisel on olemas oma kinnisvara, mida ta välja üürib seni, kuni koos mehega elab. Juhul kui härral peaks tekkima tuju naine koos lastega nagu "sitt ihust" (mõne ennast megeks pidava eluka väljend) välja lennutada, on naisel oma maja olemas.
Ja see ka üldjuhul kaotatakse lahutuse käigus. Järgmist kinnisvara ei osta ükski mõistusega mees enam koos.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 14:06
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 13:50
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 13:39

Postitus on kustutatud
Intelligendikese palk vahemikus 1500-2200 netos ma pakun. Ehitusossil kui vähegi mõistust ja oskusi algab palk 3000 neto. Noo nende puhul kätte kuna osa tuleb nn mustalt. Inteeligendikesele meeldib küll soe tuba, suur tv, hea auto, reisid jne. Agha vot vestlusi ja seksi teeb ta samasuguse väikesepalgalisega tihedamalt kui oma kuldsete kätega töömehega, sest see on tema arust rumal ja valib EKRET
Minu tutvusringkonna naiste palk 3000-4000 neto vahemikus. Mingile suvalisele ehitusmehele teevad ikka 1:0 oma palganumbritega. Kust tuleb arvamus, et naised opivad vaid mõttetuteks ametnikeks ja sekretärideks 😂😂 selline koopium rohkem. Aga ilmselt need haritumad rohkemteenivad naised ei taha selliste meeste suhtlusringkondadessegu kuuluda, sellest ka arvamus kuidas naised on pehmetel kohtadel kehva kõrgharidusega vaesurid.
Sina ilus ja edukas virtuaalprintsess ka ei väsi. :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 15:25
Anonymous kirjutas: 26 Okt 2024 15:19No tra ei lase jah mingitel meestel omale pähe istuda vait olles 😀😀 mine ajaränduriks, 100 aastat tagasi sai selliseid naisi.
Mul põle täna aega jaurata, lähen laon paar rida vibo kiva, saab uue lauda fundamendi enna külmasid valma

Mees
Endine eesti keele õpetaja nutab patja. Va “fundamenti” laotakse kohe…
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 20:51
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 14:06
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 13:50

Intelligendikese palk vahemikus 1500-2200 netos ma pakun. Ehitusossil kui vähegi mõistust ja oskusi algab palk 3000 neto. Noo nende puhul kätte kuna osa tuleb nn mustalt. Inteeligendikesele meeldib küll soe tuba, suur tv, hea auto, reisid jne. Agha vot vestlusi ja seksi teeb ta samasuguse väikesepalgalisega tihedamalt kui oma kuldsete kätega töömehega, sest see on tema arust rumal ja valib EKRET
Minu tutvusringkonna naiste palk 3000-4000 neto vahemikus. Mingile suvalisele ehitusmehele teevad ikka 1:0 oma palganumbritega. Kust tuleb arvamus, et naised opivad vaid mõttetuteks ametnikeks ja sekretärideks 😂😂 selline koopium rohkem. Aga ilmselt need haritumad rohkemteenivad naised ei taha selliste meeste suhtlusringkondadessegu kuuluda, sellest ka arvamus kuidas naised on pehmetel kohtadel kehva kõrgharidusega vaesurid.
Sina ilus ja edukas virtuaalprintsess ka ei väsi. :lol:
Ei, ei ole too 16 aastat noorema mehega tegelane kes siin mõnele kinnisideeks on, rahune.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 17:25 Kõik tahavad omale medalit söögi tegemise eest. Ma avaldan saladuse, üksikud mehed ei ole näljased.
See söögitegemine oli ju pigem sümbol sellele, mis algses artiklis oli toodud: naine peab meest austama, ehk teenindama. Ja mehele söögi tegemine on üks selle "austuse" väljendus. Sellega seoses peab ennast ka lollimaks tunnistama, otsused mehele jätma jne.

Söögitegemine muidugi iseenesest midagi rasket ei ole ja ise teen seda hea meelega, kui vähegi aega on. Lapsele teen, mehele teen. Samas vaatasin ikka natuke imelikult, kui mu vene rahvusest ülemus (doktorikraadiga naisterahvas), mulle ütles, et ta ei saa peale viit koosolekut teha, sest peab minema koju süüa tegema. Mees on tal rekajuht, aga kuna ülemus on naine, siis need tiitlid, kraadid, palganumber või mida iganes ei loe midagi, tema peab minema koju süüa tegema.

Ja üksikuid mehi on erinevaid. Mina kunagi olin abielus, minu mehel oli küll täiesti ükskõik, kes süüa tegi, tegi see, kes sai. Aga hiljem olen kohanud küll üksikuid mehi, kelle üks tähtis punkt naisega kooselamise juures on see, et naine peab süüa tegema. See on üks väga suur boonus kooselu juures nende meeste arvates. Kui üksi elavad, ostavad valmistoitu, aga kui on suhe, siis nende ootus on see, et naine tehku süüa. Oli üks kohtingukaaslane selline, kes ootas, et kui mulle külla tuli, siis pean teda ootama suurte praadide ja muu hea ja paremaga, kui temal külas käisin, siis pakuti kohvi, sest tema on ju mees. Ootas vist pigem, et ma võtaks tema juurde ka prae kaasa, mitu vihjet tehti selles osas.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 21:02
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 17:25 Kõik tahavad omale medalit söögi tegemise eest. Ma avaldan saladuse, üksikud mehed ei ole näljased.
See söögitegemine oli ju pigem sümbol sellele, mis algses artiklis oli toodud: naine peab meest austama, ehk teenindama. Ja mehele söögi tegemine on üks selle "austuse" väljendus. Sellega seoses peab ennast ka lollimaks tunnistama, otsused mehele jätma jne.

Söögitegemine muidugi iseenesest midagi rasket ei ole ja ise teen seda hea meelega, kui vähegi aega on. Lapsele teen, mehele teen. Samas vaatasin ikka natuke imelikult, kui mu vene rahvusest ülemus (doktorikraadiga naisterahvas), mulle ütles, et ta ei saa peale viit koosolekut teha, sest peab minema koju süüa tegema. Mees on tal rekajuht, aga kuna ülemus on naine, siis need tiitlid, kraadid, palganumber või mida iganes ei loe midagi, tema peab minema koju süüa tegema.

Ja üksikuid mehi on erinevaid. Mina kunagi olin abielus, minu mehel oli küll täiesti ükskõik, kes süüa tegi, tegi see, kes sai. Aga hiljem olen kohanud küll üksikuid mehi, kelle üks tähtis punkt naisega kooselamise juures on see, et naine peab süüa tegema. See on üks väga suur boonus kooselu juures nende meeste arvates. Kui üksi elavad, ostavad valmistoitu, aga kui on suhe, siis nende ootus on see, et naine tehku süüa. Oli üks kohtingukaaslane selline, kes ootas, et kui mulle külla tuli, siis pean teda ootama suurte praadide ja muu hea ja paremaga, kui temal külas käisin, siis pakuti kohvi, sest tema on ju mees. Ootas vist pigem, et ma võtaks tema juurde ka prae kaasa, mitu vihjet tehti selles osas.

Ma tegelikult ei saa aru kuidas saab mehi niimoodi vihata, et igas teemas leitakse mingi teema ja siis sõimatakse mehi. Ma ei tea mitte ühtegi. Sõna otseses MITTE ÜHTEGI meest keda huvitab kes teeb süüa ja kellel on mingid dogmad suhetes naistega. Aga ometigi siin mingi seltskond igas teises teemas räägib kuidas mehed on sellised ja nemad ei KAVATSEGI sellele alluda, sest nemad väärtustavad ennast. Kust krt te sellised mehed leiate? Ja kuidas te nendega suhtesse satute. Minge õue ja vaadake. Keskealised mehed jalutavad oma väikseste lastega või isegi lastelastega. Ükspäev käisin Ülemistes söömas ja saalis oli neli-viis meest koos lastega söömas. Keset päeva. Emad on tõenäoliselt tööl ja isal vaba aega. Tegelevad väga hea meelega lastega.
Külaline

Ja jälle see austusväärne, armastusväärne proua surus punase pöidla.
Külaline

Naised tegelikult tahavad alluda. Mehed peavad jagama käsklusi, muidu pole nad õiged mehed. On mul õigus?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 21:56 Naised tegelikult tahavad alluda. Mehed peavad jagama käsklusi, muidu pole nad õiged mehed. On mul õigus?
Ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 21:58
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 21:56 Naised tegelikult tahavad alluda. Mehed peavad jagama käsklusi, muidu pole nad õiged mehed. On mul õigus?
Ei ole.
Naine tahab mehele alt üles vaadata. Naine ei taha mingit sussi kes pliidi taga süüa teeb ja lapsi kantseldab. Naine tahab austada meest. On mul õigus?
Külaline

Anonymous kirjutas: 26 Okt 2024 22:15Naine tahab mehele alt üles vaadata. Naine ei taha mingit sussi kes pliidi taga süüa teeb ja lapsi kantseldab. Naine tahab austada meest. On mul õigus?
Ei ole.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu ja 7 külalist