Mis teie arvate, kas naine peab oma mehele süüa tegema?

vana hea klassika
Vasta
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 11:44
Näiteks intselid on huvitav fenomen: nad kaeblevad, et neid ei taheta, sest nad ei vastavat naiste poolt seatud nõudmistele, aga enamasti on kurb fakt see, et nad isegi ei ürita.
Mul on tuttav keskealine meesterahvas, kes otsib aastaid naist. Ja leiab ka, aga need suhted ei püsi. Ja iga kord ta tuleb mulle jälle rääkima, et no näed, naised on kullakaevajad, tahavad ainult raha, sellepärast läks jälle minema. Aga seda, et tal raha pole, teavad need naised ju algusest peale. Kui see oleks põhjus, siis ta ei leiakski ju naist. Mina pigem imestan, et need naised on üllatavalt leplikud, aga mingil ajal viskab siiski üle. Nimelt see mees joob ja kui purju võtab, siis hakkab saatma solvavaid sõnumeid. Lepib naisega midagi kokku, ei ilmu, sest on purjus. Käitub suhtes üldse halvasti ja hoolimatult. Ja siis hakkab hala, et näe, jälle naine ei hooli, tahab ainult raha. Kuigi mingit raha pole need naised temalt saanud, pigem on nad kõik jõukamad kui see mees. See muster kordub tal juba aastaid ja aastaid. Aga loomulikult on naised alati süüdi.
Jah, siit tuleb välja, et raha polnud probleem vaid nö. sitt iseloom. Joodikutest tasub hoiduda.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 10:42
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 10:15
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 10:08
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Mul pole naistega probleemi, tuleb lihtsalt teada mõningaid põhipostulaate. Mitte ükski naine ei vaata vaesemat meest. Kõik tahavad rikast meest. 90%naisi tahavad 10% mehi. See on teaduslik fakt.
50% mehi ei saa terve elu jooksul järglasi (osa neist kasvatab enda teadmata teiste meeste järglasi)
Nii on toimunud vastavalt geneetilistele uuringutele juba tuhandeid aastaid - osa mehi põrutab kümneid ja sadu naisi nagu kukk kanakarjas, neile meestele ei kehti mingid ühiskondlikud "reeglid", mida surutakse peale ülejäänud meestele;))))
See on sulle mingi suur uudis et rikastel, ilusatel, noortel on tavaliselt elu lihtsam? Wow, selleks oli tõesti lausa teadustöid sirvima hakata :DDDD?
Dõunt võrri me saime juba aru et keegi ilmselt kuulub nende meeste segmenti kes on piisavalt vaesed, rumalad, vähese atraktiivsusega ja kehva iseloomuga, kellele antakse vähem andeks kui headele meestele. No mis me teha saame? Ei otsi sulle ju piltilusat noort neitsit kes sulle kotlette valmistab ja lohutama…..
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 08:43
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 08:37
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 20:56

Üldjuhul mees maksab lõviosa. Lisaks panustab ka perele oma aega. Õnneks ei tule tänapäeval midagi ühisvarasse. Mehed. Eriti noorem generatsioon on vägagi teadlikud riskidest.
Üldjuhul ei maksa, sest enamasti saavad kokku sarnase hariduse ja taustaga mees ja naine, kes teenivad sama palju palka. Kuidas meesõpetaja saab panustada lõviosa, kui ta saab oma naisõpetajast abikaasaga sama palka? Seda esineb rohkem madalama haridusega paaride seas, kus võib teatud oskuste korral üle keskmise teenida a la tubli ehitusmees või prügiauto juht.
Vaadates Eesti keskmist palka, siis maja ostmiseks ühe inimese palgast ei piisa kaugelt mitte, et laenu saada.
Naised ei vaata vaesemate meeste poolegi
Ju kus need rikaste meeste hordid siis meil on ja sel juhul peaks suurem osa naisi olema igavesti vallalised. Isegi mu joodikust sugulane on omale naise leidnud ja pole tal kopkat ka taskus. Need vaesed mehed on vaat et esimesena abielus.
Külaline

Rikkaid on ainult näputäis. Keskmine naine elab koos keskmise mehega. Vaene naine elab koos vaese mehega. Ei juhtu nagu muinasjuttudes ja seebikates, et kõrgelt haritud miljonär armub hariduseta getotüdrukusse, sest see on nii aus ja õilis.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 12:44
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 10:42
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 10:15
Ei ole. Ja sina ei oska lugeda, ma ütlesin, et suurem osa inimesi on täiesti keskmised, teenivad umbes sama palju. Põhjus, miks sa naist ei leia, on hoopis sinu halb iseloom ja konfliktsus. Ka paari lauset ei suuda sa neutraalselt moodustada, vaid ainult halvustades, ninna karates jne. See tuleb kohe välja ja sellepärast sind keegi meheks ei soovigi.
Mul pole naistega probleemi, tuleb lihtsalt teada mõningaid põhipostulaate. Mitte ükski naine ei vaata vaesemat meest. Kõik tahavad rikast meest. 90%naisi tahavad 10% mehi. See on teaduslik fakt.
50% mehi ei saa terve elu jooksul järglasi (osa neist kasvatab enda teadmata teiste meeste järglasi)
Nii on toimunud vastavalt geneetilistele uuringutele juba tuhandeid aastaid - osa mehi põrutab kümneid ja sadu naisi nagu kukk kanakarjas, neile meestele ei kehti mingid ühiskondlikud "reeglid", mida surutakse peale ülejäänud meestele;))))
See on sulle mingi suur uudis et rikastel, ilusatel, noortel on tavaliselt elu lihtsam? Wow, selleks oli tõesti lausa teadustöid sirvima hakata :DDDD?
Dõunt võrri me saime juba aru et keegi ilmselt kuulub nende meeste segmenti kes on piisavalt vaesed, rumalad, vähese atraktiivsusega ja kehva iseloomuga, kellele antakse vähem andeks kui headele meestele. No mis me teha saame? Ei otsi sulle ju piltilusat noort neitsit kes sulle kotlette valmistab ja lohutama…..
Noortel ei ole elu üldse lihtne.
Külaline

Meie pere tööjaotus oleks moslemite jaoks täiesti jabur. Meil on näiteks täiesti tavaline, et mina võtan ketastrimmeriga jämedat võsa metsas maha. Samal ajal riputab mees pesu nöörile ja triigib.

Mina teen remonti (pahteldamine, lihvimine, värvimine, tapeetimine jne jne) ja mees teeb süüa ning koristab.

Üldiselt, olen lapsest saati jälestanud soorolle. Minu enda lapsepõlvekodus kehtis traditsiooniline peremudel. Ema - ehtne nõukogude naine, käis täiskohaga tööl. Tuli töölt koju ja siis algas tal teine tööpäev - teenindajana. Meie peres olid eranditult, absoluutselt KÕIK kodutööd ema teha. Isa käis vaid palgatööl. Õhtul tuli koju, lasi ennast teenindada (sööta-joota ja enda järelt koristada) ja siis keeras magama.

Ema oli sageli väsimusest hullumas. Aga ometigi pidasid mõlemad täiesti normaalseks oma elukorraldust.

Ilmselt selle pärast on minu enda pere elu täpselt ristivastupidine. Mees osales näiteks kõikide laste sündide juures. Tegeles vastsündinutega esimesest päevast alates. Pesi beebide peput. Vannitas, vahetas kakaseid mähkmeid jne jne. Lisaks on täiesti võrdselt osalenud alati majapidamistöödes.

Triikimisega oli näiteks kord selline lugu, et mehel oli sünnipäev ja külalised olid kohe saabumas. Üks mehe sõber (vanakooli mees - täna ca 60-aastane) oli juba kohal. Ütlesin mehele, et ta triigiks oma pluusi ära. Ma ise kandsin vaagnaid lauale ja tegin teisi sünnipäeva ettevalmistusi. Mehe sõber pidi toolilt maha kukkuma, kui kuulis, mida ma just oma mehel olin palunud teha. Tema mõistes on see lihtsalt ennekuulmatu, et üks mees peab ISE oma pluusi ära triikima.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 12:50 Rikkaid on ainult näputäis. Keskmine naine elab koos keskmise mehega. Vaene naine elab koos vaese mehega. Ei juhtu nagu muinasjuttudes ja seebikates, et kõrgelt haritud miljonär armub hariduseta getotüdrukusse, sest see on nii aus ja õilis.
Mehi ei huvita naiste varanduslik olukord pere loomisel absoluutselt. Niisama kui ei huvita ka karjäär või isiklikud saavutused.
Niipalju on õige.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 13:07
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 12:50 Rikkaid on ainult näputäis. Keskmine naine elab koos keskmise mehega. Vaene naine elab koos vaese mehega. Ei juhtu nagu muinasjuttudes ja seebikates, et kõrgelt haritud miljonär armub hariduseta getotüdrukusse, sest see on nii aus ja õilis.
Mehi ei huvita naiste varanduslik olukord pere loomisel absoluutselt. Niisama kui ei huvita ka karjäär või isiklikud saavutused.
Niipalju on õige.
Mina tean küll väga palju mehi, kelle jaoks on väga oluline et naisel oleks isiklikud saavutused ja hea haridus.

Ilmselt vähem haritud ja vaesematel meestel oluline, et naine ei oleks eriti tark ja edukas.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 13:07 Meie pere tööjaotus oleks moslemite jaoks täiesti jabur. Meil on näiteks täiesti tavaline, et mina võtan ketastrimmeriga jämedat võsa metsas maha. Samal ajal riputab mees pesu nöörile ja triigib.

Mina teen remonti (pahteldamine, lihvimine, värvimine, tapeetimine jne jne) ja mees teeb süüa ning koristab.

Üldiselt, olen lapsest saati jälestanud soorolle. Minu enda lapsepõlvekodus kehtis traditsiooniline peremudel. Ema - ehtne nõukogude naine, käis täiskohaga tööl. Tuli töölt koju ja siis algas tal teine tööpäev - teenindajana. Meie peres olid eranditult, absoluutselt KÕIK kodutööd ema teha. Isa käis vaid palgatööl. Õhtul tuli koju, lasi ennast teenindada (sööta-joota ja enda järelt koristada) ja siis keeras magama.

Ema oli sageli väsimusest hullumas. Aga ometigi pidasid mõlemad täiesti normaalseks oma elukorraldust.

Ilmselt selle pärast on minu enda pere elu täpselt ristivastupidine. Mees osales näiteks kõikide laste sündide juures. Tegeles vastsündinutega esimesest päevast alates. Pesi beebide peput. Vannitas, vahetas kakaseid mähkmeid jne jne. Lisaks on täiesti võrdselt osalenud alati majapidamistöödes.

Triikimisega oli näiteks kord selline lugu, et mehel oli sünnipäev ja külalised olid kohe saabumas. Üks mehe sõber (vanakooli mees - täna ca 60-aastane) oli juba kohal. Ütlesin mehele, et ta triigiks oma pluusi ära. Ma ise kandsin vaagnaid lauale ja tegin teisi sünnipäeva ettevalmistusi. Mehe sõber pidi toolilt maha kukkuma, kui kuulis, mida ma just oma mehel olin palunud teha. Tema mõistes on see lihtsalt ennekuulmatu, et üks mees peab ISE oma pluusi ära triikima.
Te vist elasite kuskil kolhoosis? Minu vanaonu, keda ma hästi mäletan, 1897 sündinud eestiaegne ohvitser, ei lasknud terve elu ühtegi naisterahvast ühegi oma riietuseseme ligigi.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 13:12
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 13:07 Meie pere tööjaotus oleks moslemite jaoks täiesti jabur. Meil on näiteks täiesti tavaline, et mina võtan ketastrimmeriga jämedat võsa metsas maha. Samal ajal riputab mees pesu nöörile ja triigib.

Te vist elasite kuskil kolhoosis? Minu vanaonu, keda ma hästi mäletan, 1897 sündinud eestiaegne ohvitser, ei lasknud terve elu ühtegi naisterahvast ühegi oma riietuseseme ligigi.
Miks me kolhoosis pidime elama?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 13:11
Niipalju on õige.
Mina tean küll väga palju mehi, kelle jaoks on väga oluline et naisel oleks isiklikud saavutused ja hea haridus.

Ilmselt vähem haritud ja vaesematel meestel oluline, et naine ei oleks eriti tark ja edukas.
Kui sinu oletus oleks tõsi, siis rikaste ja edukate meeste naised oleks kõik lameda rinnaga lühinägelikud naisakadeemikud;)))
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 13:13
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 13:12

Miks me kolhoosis pidime elama?
Sigala taga kahekordses majas kuivkäimlaga. Sellised olid kolhoosides.
Sovhoosis oli veel sitem, seal valget särki ei pandudki sünnipäevaks.
Külaline

Ei juhtu nagu muinasjuttudes ja seebikates, et kõrgelt haritud miljonär armub hariduseta getotüdrukusse, sest see on nii aus ja õilis.
Mõnikord seda ikka juhtub, et rikas miljonär abiellub vaese tüdrukuga. Aga noh, muidugi mitte headuse ja aususe pärast, vaid sellepärast, et tüdrukul on 40 aastat noorem kere. Aga noh, palju neid miljonäre siis on ja vanamehega elamisel on omad miinused.
Külaline

Traditsiooniliste väärtustega meestega, kes nopivad sealt omile meeldivamad aspektid välja, lühike jutt. Selliste kubjastega koos ei elaks.
Külaline

Siitki näha ju. See meie püsitrollist vanamees viskab pidevalt ühele naisele nina alla, et sellel on noorem mees ja jõukad naised ei meeldi talle kohe üldsegi. Eriti vihkab ta haritud naisi, sest nende kõrval tekib alaväärsuskompleks. Perekoolis rääkis, et ainuke õige amet on ehitaja.
Külaline

Muidugi juhtub. Eriti kui oled noor ja ilus.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Niipalju on õige.
Noh, kui vaadata rikkurite eelistusi naiste valikul (Mark Zuckenberg ja mõni teine välja arvata) siis karjäär modellinduses, ja mõnel juhul ka onlyfansis, on kasuks tulnud. :P :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 13:28
Jah, aga siis pead vanamehega leppima ja ka sellega, et iga viie aasta tagant on vanamehel uus ja noorem platsis. Seda EK-i elu küll ei kadesta. Ja need miljonärid on suht kavalad rebased, ei taha nad midagi abielluda nii väga, veel vähem vara jagada. Pärast sul ongi paar kulinat ja paar kleiti, see on kõik, mida see naine sellest suhtest saab. Kadestada pole midagi.
Külaline

Postitus on kustutatud
Nüüd said uue kondi hambu, kuidas keegi maja ostis. Sinu jaoks muidugi ulme. Tavaline keskmine pere ei ostagi maju, ostetakse korter kahe peale. On jõukamaid, on vaesemaid, aga tavaline keskmine pere teeb nii. Ja mõlevad saavad sellest kasu, et nad koos on. Nii toimubki võrdse partnerluse korral: keegi ei kasuta kedagi ära, koos elatakse paremini kui üksi. Sina oled vaene, keegi sind ei taha, eks teeb ikka pahaseks, aga lõpeta see teiste rahakotis sorimine ükskord ära. Teised pole süüdi, et sul midagi pole. Ja joo vähem, su kirjutised lähevad hullemaks ja hullemaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 13:31
Külaline kirjutas: 26 Okt 2024 13:28
Jah, aga siis pead vanamehega leppima ja ka sellega, et iga viie aasta tagant on vanamehel uus ja noorem platsis. Seda EK-i elu küll ei kadesta. Ja need miljonärid on suht kavalad rebased, ei taha nad midagi abielluda nii väga, veel vähem vara jagada. Pärast sul ongi paar kulinat ja paar kleiti, see on kõik, mida see naine sellest suhtest saab. Kadestada pole midagi.
S*ttagi ei pea. Noori ja rikkaid on lademetes. Võitjate põlvkonma võsukesed nii meil kui euroopas. Miks mingi kortsus pässiga veel leppima peaks?!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist