Milline oli viimane Eesti elu HEA uudis

vana hea klassika
Külaline

Milline oli viimane Eesti elu HEA uudis

Postitus Postitas Külaline »

mida meie meediamaastikult lugesite, kuulsite?
Külaline

Mingist pealkirjast käis läbi, et euribor langes, see peaks olema kodulaenuomanikele vist positiivne sõnum.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 12:26 Mingist pealkirjast käis läbi, et euribor langes, see peaks olema kodulaenuomanikele vist positiivne sõnum.
Ligi prognoosid, et inimesed elavad aina paremini, on kõik sellega seotud. Las aga maksud tõusevad ja reaalpalk väheneb, euribor ju langeb, siis on veel ruumi rohkemgi teid koorida.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 12:26 Mingist pealkirjast käis läbi, et euribor langes, see peaks olema kodulaenuomanikele vist positiivne sõnum.
Küll sinul on ikka vähe õnneks vaja. Ja see ei olene valitsuse tarkadest otsustest.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 12:48
Küll sinul on ikka vähe õnneks vaja. Ja see ei olene valitsuse tarkadest otsustest.
Saaks ainult vinguda...
Kui euribor tõuseb on kius, kui langeb sama kiun.
Külaline

See, et Eesti majandus on madalseisust üle saamas.
Kusjuures tunnen seda isegi-minu ettevõtte prognoositav käive novembris on 70% suurem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 12:53
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 12:48
Tubli. Istu. Viis. Riigil on kõigega nõus olevat orja vaja. Euribori langus annab sulle 25 eur. Piusab sulle küll. Ori

Saaks ainult vinguda...
Kui euribor tõuseb on kius, kui langeb sama kiun.
Külaline

Mis sul jälle häda on?!

Täna: Paides valmis Järvamaa päästemaja

Ja uudised on juba ammust ajast püõhiliselt negatiivsed, sest see müüb ja äratab rohkem tähelepanu. AK- valdavalt hädaldamine ja katastroofiuudised (sh poliitika).
Külaline

Mingit majandustõusu ei tule, tulge maapeale.
Palgavaesus tõuseb küll, ostujõud kahaneb. Rahandusministeerium teeb oma prognoose ulmevaldkonda kuuluvatelt lähteandmetelt.
Reaalsuses panevad paljud ettevõtted pillid kotti ja lisaks palgavaestele tekib hord väga vaeseid juurde.
Külaline

Lugesin täna, et Tallinnas koolitatakse välja esmatasandi vaimse tervise abi reageerijad -- juuksurid, apteekrid, raamatukoguhoidjad jne. See tundus äärmiselt positiivse ja laheda mõttena ja lausa saatsin sõbrale edasi, et vaata vahepeal ehku peale tehakse midagi head ka :D
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 15:24 Lugesin täna, et Tallinnas koolitatakse välja esmatasandi vaimse tervise abi reageerijad -- juuksurid, apteekrid, raamatukoguhoidjad jne. See tundus äärmiselt positiivse ja laheda mõttena ja lausa saatsin sõbrale edasi, et vaata vahepeal ehku peale tehakse midagi head ka :D
Ah mis seal koolitatakse, projekti rahad vaja sirgeks teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 14:11 Mingit majandustõusu ei tule, tulge maapeale.
Palgavaesus tõuseb küll, ostujõud kahaneb. Rahandusministeerium teeb oma prognoose ulmevaldkonda kuuluvatelt lähteandmetelt.
Reaalsuses panevad paljud ettevõtted pillid kotti ja lisaks palgavaestele tekib hord väga vaeseid juurde.
Ja lõpuks tuleb surm. Kõik surevad ära. Isegi väikesed lapsed surevad ühel päeval ära.
Jube.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 15:28
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 14:11 Mingit majandustõusu ei tule, tulge maapeale.
Ja lõpuks tuleb surm. Kõik surevad ära. Isegi väikesed lapsed surevad ühel päeval ära.
Jube.
So?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 15:26
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 15:24 Lugesin täna, et Tallinnas koolitatakse välja esmatasandi vaimse tervise abi reageerijad -- juuksurid, apteekrid, raamatukoguhoidjad jne. See tundus äärmiselt positiivse ja laheda mõttena ja lausa saatsin sõbrale edasi, et vaata vahepeal ehku peale tehakse midagi head ka :D
Ah mis seal koolitatakse, projekti rahad vaja sirgeks teha.
Kas kõik on elus halb? Lõppematu pessimism ja õelus.
Külaline

Kuulsin ka seda uudist ja mõtlesin, ega vaimne tervis pole ainuke probleem. Ka kehakaal on. Nägin seda lõiku, et juuksur tunneks depressiooni märke ja soovitaks arstile pöörduda. Kas kehakaaluga võiks sama teed minna. Juuksur märkab, et kaal on tõusnud. Võiks paluda pöörduda arstile?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 15:35 Kuulsin ka seda uudist ja mõtlesin, ega vaimne tervis pole ainuke probleem. Ka kehakaal on. Nägin seda lõiku, et juuksur tunneks depressiooni märke ja soovitaks arstile pöörduda. Kas kehakaaluga võiks sama teed minna. Juuksur märkab, et kaal on tõusnud. Võiks paluda pöörduda arstile?
See jääb mul viimaseks selle juuksuri külastuseks, kes mu kehakaalu kommenteerida võtab.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 16:18
See jääb mul viimaseks selle juuksuri külastuseks, kes mu kehakaalu kommenteerida võtab.
Miks siis nii? Siin on ju küll ja küll kirjutatud, kuidas "märkamatult on lisandunud 10 kilo...". Siis oleks ju ainult hea, kui keegi märkaks ja tähelepanu juhiks. Enne kui 10-st ülekilost saab 25.
Külaline

Tegelikult ma ei läheks isegi sellise juuksuri juurde tagasi, kes üritaks mu vaimset tervist diagnoosida. Mulle ei meeldi üldse juuksuriga (ega muude teenindajatega) lobiseda, tahan lihtsalt, et ta korralikult ja vaikselt oma töö ära teeks ja mulle ainult juustega seotud küsimusi esitaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 16:18
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 15:35 Kuulsin ka seda uudist ja mõtlesin, ega vaimne tervis pole ainuke probleem. Ka kehakaal on. Nägin seda lõiku, et juuksur tunneks depressiooni märke ja soovitaks arstile pöörduda. Kas kehakaaluga võiks sama teed minna. Juuksur märkab, et kaal on tõusnud. Võiks paluda pöörduda arstile?
no aga poemüüja, apteeker, ettekandja, turvamees ja politseinik käivad ka sama kursuse läbi ja seletavad ka kõik, et proua teie olete vist kosunud viimasel ajal, siis pead uskuma
Külaline

Uudis on uudis, see ei ole halb ega hea. Halvaks või heaks teeb uudise sinu suhtumine sellesse. Milleks mingi uudise peale üldse stressata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: libakägu ja 10 külalist