Seal kaks samade initsiaalidega. Naised vaevalt selle 50+ mehega olid.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 17:40 Termikast jah. Enda tuttavgi kurtnud sarnast kogemust. Jube.
Mallu üleskutse
-
Külaline
-
Külaline
Selle asemel, et kurta, tuleks politseisse minna. Täitsa kummalised inimesed!Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 17:40 Termikast jah. Enda tuttavgi kurtnud sarnast kogemust. Jube.
-
Külaline
Kas tuttav kurtis kahhh ca 10 aastat peale vahekorda, et ei tahtnudki tglt. Ennem ikka rääkis,et magas kuulsustega. Kas oli nii?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 17:40 Termikast jah. Enda tuttavgi kurtnud sarnast kogemust. Jube.
-
Külaline
Ääretult madal selliseid spekulatsioone ja nõmedusi õhku visata! Selge on see, et sellist avalikustamist ei tehta aitamiseks, vaid oma sopablogi jälgijatearvu tõstmiseks. Mudaliiga, nagu alati. Madal, madal, madal.
-
Külaline
Miks nii endast väljas?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 20:14 Ääretult madal selliseid spekulatsioone ja nõmedusi õhku visata! Selge on see, et sellist avalikustamist ei tehta aitamiseks, vaid oma sopablogi jälgijatearvu tõstmiseks. Mudaliiga, nagu alati. Madal, madal, madal.
-
Külaline
Muud ta ju ei oskaKülaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 20:14 Ääretult madal selliseid spekulatsioone ja nõmedusi õhku visata! Selge on see, et sellist avalikustamist ei tehta aitamiseks, vaid oma sopablogi jälgijatearvu tõstmiseks. Mudaliiga, nagu alati. Madal, madal, madal.
-
Külaline
Minu tuttaval ei olnud päris nii hull see kogemus, et politseisse minna õnneks, küll aga annab iga järgnev sarnane juhtum aimu inimese karakterist.
-
Külaline
Mallu Malluks…aga selliseid juhtumeid peaks taunima, eriti kus kannatajateks on alaealised vòi vàga noored tütarlapsed.
-
Külaline
Roland Puusepp on siis see alakate sebija? Miks Mallukas seda teemat avalikuks ei tee?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:26 Terminaatori koosseisus on ju kaks R.P-d. Kumba siis mõeldi?
-
Külaline
Et siis nagu nii rumal oled, et mitte midagi ei karda? Isegi Mallukas polnud nii loll, et hakkaks inimest ilma tõenditeta süüdistama. Sina aga purtsatasid nime välja. Tore on. Vaata nüüd ilusti järgi mis su rahalised seisud on. Kulukaks see sul läheb.
-
Külaline
Saatsin siin nimetatud härrale ekraanipildi. Eks ta teab kuidas laimajatega käituma peab. Ehk saab ka siinne laimaja omad vitsad kätte.
-
Hk8l9
Probleem on selles, et kui keegi tahab kedagi laimamises süüdistada, siis see süüdistaja peab valmis olema selleks, et päris suur hulk vastutunnistajaid kohale kutsutakse. Miskipärast sellistel juhtudel need inimesed kipuvad mitte kohtusse minema või laimajaid vastutusele võtmast.
-
GV1HVS
Mallu ei rääkinud ju Roland Pst
Nad utlesid et see mees on ühe tuntud eesti lauljannaga sihtes olnud. Roland P ju pole?
-
Külaline
Ja Salajuttude podcastis utles Kristina veel seda et see inimene sebis Kristina sóbrannaga samal ajal kui ta oli selle tuntud lauljatariga suhtes. Kindlasti polnud see Roland P ju?
-
Külaline
Aga siin üks kõiketadja ju otseselt laimab inimest. Kaarnakarjale siin olevast kahest teemast ei piisanud. Nüüd leiti uus ohver
-
Külaline
Nagu näha, on ta pannud lõppu küsimärgi, ehk siis tegu on küsimusega, mitte väitega. Vist ei õnnestu laimamises süüdistada, kui inimene küsib?
-
Külaline
Mingeid tunnistajaid pole vaja. See inimene, kelle nimi siin oli (tema advokaat), saadab kirja kommentaari autorile: avaldasid siis ja siis sellise ilge vale minu kohta. Olen aitaks solvunud, aga kui maksad 5 tonni ja avalikult vabandada, siis olen valmis unustama.Hk8l9 kirjutas: ↑22 Okt 2024 21:34 Probleem on selles, et kui keegi tahab kedagi laimamises süüdistada, siis see süüdistaja peab valmis olema selleks, et päris suur hulk vastutunnistajaid kohale kutsutakse. Miskipärast sellistel juhtudel need inimesed kipuvad mitte kohtusse minema või laimajaid vastutusele võtmast.
Kui sa seda kirja ignoreerid, järgneb teade hagiavaldusest sinu vastu.
Ja umbes 3 kuu pärast tuleb kohtuniku kiri: avaldasid sellise ja sellise asja, tõesta et see on tõsi või saad kaela karistuse!
Karistus on harilikult algne summa pluss kohtukulud paar tonni peale.
-
Külaline
Ise ka usud seda või niisama trollid?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 22:45Mingeid tunnistajaid pole vaja. See inimene, kelle nimi siin oli (tema advokaat), saadab kirja kommentaari autorile: avaldasid siis ja siis sellise ilge vale minu kohta. Olen aitaks solvunud, aga kui maksad 5 tonni ja avalikult vabandada, siis olen valmis unustama.Hk8l9 kirjutas: ↑22 Okt 2024 21:34 Probleem on selles, et kui keegi tahab kedagi laimamises süüdistada, siis see süüdistaja peab valmis olema selleks, et päris suur hulk vastutunnistajaid kohale kutsutakse. Miskipärast sellistel juhtudel need inimesed kipuvad mitte kohtusse minema või laimajaid vastutusele võtmast.
Kui sa seda kirja ignoreerid, järgneb teade hagiavaldusest sinu vastu.
Ja umbes 3 kuu pärast tuleb kohtuniku kiri: avaldasid sellise ja sellise asja, tõesta et see on tõsi või saad kaela karistuse!
Karistus on harilikult algne summa pluss kohtukulud paar tonni peale.
-
Külaline
Õnnestub küll. Esitad pärisnime kontekstis, kus tavalisele mõistlikule inimesele jääb mulje, et tema on süüdlane.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 22:42Nagu näha, on ta pannud lõppu küsimärgi, ehk siis tegu on küsimusega, mitte väitega. Vist ei õnnestu laimamises süüdistada, kui inimene küsib?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist