Ma tean, et siin foorumis käib mitmeid inimesi, kes tegelevad investeerimisega ja on ka finantsvabaduseni jõudnud. Vähemalt siin kirjutatu põhjal. Minul hoolimata 50-st eluaastast ei ole midagi peale laenuvaba kinnisvara, investeerida ma ei oska ja pole selleks ka vajalikku iseloomu.Täna nägin kinnisvaraportaalis pakkumist: investeeri enda ärisse
https://www.kv.ee/muua-parnu-rannarajoo ... 95552.html
Ja jäin mõtlema, et kui mul oleks see miljon eurot, siis mille krdi pärast ma peaksin selle eest omale ostma majutuskoha, mis enamuse aastast seisab tühjana, sest turiste liigub Pärnus umbes kolmel kuul aastas? Millal see mul ära tasuma hakkaks?
Ka tühjana seistes oleksid ikka ju igakuised kulud kütte, valve jne näol. Lisaks arvestades Eestis aina kerkivaid hindu ja vähenevat atraktiivsust turistide silmis. Et ma elaksin selle miljoniga (kui see mul oleks) nagu rott viljasalves ja ei võtaks mingeid kahtlaseid kohustusi omale kaela. Aga kuna ma elangi enam-vähem nagu rott, ainult ilma viljasalveta, ja potentsiaalseid teenimisvõimalusi ma ära tunda ei oska, siis küsin siinsete invsteerimistarkade käest: kas pakutav külalistemaja on hea investeerin? Kas teie ostaksite, kui oleks vaba miljon? Palun seletage mulle ka selliste investeeringute tasuvust.
Vihmase ilma heietus
-
Külaline
Mina seda ei ostaks ja võimalik, et keegi ei ostagi. Aga müüa võib ju kõike ja küsida mis tahes hinda, ise teab.
-
Külaline
Kui ostaks selle endale eluasemeks ja kõrvalteenistuseks, siis veel, aga elus ei viitsiks millegi sellisega tegeleda, võõrastemajapidaja on teenija-remondimees ja 24/7 hädaolukorra kiirreageerija... on palju mugavamaid ja normaalsema kasumlikkusega investeeringuid 
-
Külaline
Ei ostaks. Aga võimalik, et Pärnus on Pärnu fanaatikuid, kes võivad osta küll. Poolenisti siis emotsiooniost, aga natuke tiksub ennast tagasi ka. Mingi kullaauk või eriti tulus investeering see vaevalt on.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 14:24 Ma tean, et siin foorumis käib mitmeid inimesi, kes tegelevad investeerimisega ja on ka finantsvabaduseni jõudnud. Vähemalt siin kirjutatu põhjal. Minul hoolimata 50-st eluaastast ei ole midagi peale laenuvaba kinnisvara, investeerida ma ei oska ja pole selleks ka vajalikku iseloomu.Täna nägin kinnisvaraportaalis pakkumist: investeeri enda ärisse
https://www.kv.ee/muua-parnu-rannarajoo ... 95552.html
Ja jäin mõtlema, et kui mul oleks see miljon eurot, siis mille krdi pärast ma peaksin selle eest omale ostma majutuskoha, mis enamuse aastast seisab tühjana, sest turiste liigub Pärnus umbes kolmel kuul aastas? Millal see mul ära tasuma hakkaks?
Ka tühjana seistes oleksid ikka ju igakuised kulud kütte, valve jne näol. Lisaks arvestades Eestis aina kerkivaid hindu ja vähenevat atraktiivsust turistide silmis. Et ma elaksin selle miljoniga (kui see mul oleks) nagu rott viljasalves ja ei võtaks mingeid kahtlaseid kohustusi omale kaela. Aga kuna ma elangi enam-vähem nagu rott, ainult ilma viljasalveta, ja potentsiaalseid teenimisvõimalusi ma ära tunda ei oska, siis küsin siinsete invsteerimistarkade käest: kas pakutav külalistemaja on hea investeerin? Kas teie ostaksite, kui oleks vaba miljon? Palun seletage mulle ka selliste investeeringute tasuvust.
-
Külaline
Tartus tean, et keegi soomlane pidas suvel külalistemaja turistidele ja võttis madalhooajaks (sügisest kevadeni) üliõpilased/tööelu alustavad noored sisse (hind oli talvel noorte maksevõimele vastav). Ju ta siis ikka teenis selle majaga, vähemalt ei pidanud talvel ise kommunaale maksma. Keda Pärnus madalhooajal majutada oleks võimalik (töölisi, ehitajaid?), ma ei tea.
Aga loomulikult, kui pole ideid, mida selle majutuskohaga peale hakata ja pole mingit tahtmist kõiki sellega seotud muresid endale kaela peale võtta, siis - milleks?
Aga loomulikult, kui pole ideid, mida selle majutuskohaga peale hakata ja pole mingit tahtmist kõiki sellega seotud muresid endale kaela peale võtta, siis - milleks?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 18 külalist