Milline lemmikloomakindlustus?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Milline lemmikloomakindlustus?

Postitus Postitas Külaline »

Küsimus pealkirjas.
Polnud siiani mitte kunagi kindlustust vaja läinud, nüüd aga on minust saanud loomakliinikute kuldklient juba. Ei möödu ühte kuudki ilma jamata, ainuüksi see aasta on ca 6000 eurot kliinikutesse jäetud. Probleemid on ka sellised, et ei saa midagi teha nende ärahoidmiseks. Otseselt haige pole loomadest keegi, üldtervis on täiesti korras, lausa ideaalne, aga õnnetuid juhuseid on nii palju, et see on lausa absurdne juba praeguseks hetkeks.

Lõpuks turgatas, et on aeg kindlustus ära teha. Mida teie olete valinud ja miks, kas olete rahule jäänud? Pean siis silmas neid, kel on samuti olnud probleeme või kes on minusarnased kliinikute püsikliendid. 🥲
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 22:42 Küsimus pealkirjas.
Polnud siiani mitte kunagi kindlustust vaja läinud, nüüd aga on minust saanud loomakliinikute kuldklient juba. Ei möödu ühte kuudki ilma jamata, ainuüksi see aasta on ca 6000 eurot kliinikutesse jäetud. Probleemid on ka sellised, et ei saa midagi teha nende ärahoidmiseks. Otseselt haige pole loomadest keegi, üldtervis on täiesti korras, lausa ideaalne, aga õnnetuid juhuseid on nii palju, et see on lausa absurdne juba praeguseks hetkeks.

Lõpuks turgatas, et on aeg kindlustus ära teha. Mida teie olete valinud ja miks, kas olete rahule jäänud? Pean siis silmas neid, kel on samuti olnud probleeme või kes on minusarnased kliinikute püsikliendid. 🥲
Mis loomad sul on?
Külaline

Meie võtsime varjupaigast kassipoja ja igaks juhuks juurde ka if.ee lemmikloomakindlustuse. Igakuine makse on ~17€/kuu, aga see sisaldab kõige muu kõrval ka varakahjukindlustust (elame üürikorteris).

Siiani väga rahul olnud. Palju pole pidanud kassikesega kliinikus käima, aga need üksikud korrad mis on käidud, on kenasti ka hüvitatud (sisuliselt sama päev).
Külaline

Ega erilist valikut polegi. If ja Ergo minu teada. Tegin IFis läbi Petcity, makse oli 25€, nüüd tõsteti juba 29€, ühtki juhtumit pole olnud. Lõpetasin ära.
Külaline

Soovitan krantsi, mitte mingit haigeks aretatud tõulooma.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 00:35 Soovitan krantsi, mitte mingit haigeks aretatud tõulooma.
Ja sa arvad, et krantsil pole kindlustust vaja? Surgu niisama maha?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 00:47
Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 00:35 Soovitan krantsi, mitte mingit haigeks aretatud tõulooma.
Ja sa arvad, et krantsil pole kindlustust vaja? Surgu niisama maha?
Kindlustus suremise eest küll ei päästa, kuigi viimasel ajal ka telereklaamides seda niimoodi välja käiakse. Et parim armastuse väljendus on kindlustamine...
Külaline

Soovitan hoolikamalt lugeda enne plähmerdamist, jutt polnud haigustest vaid õnnetusjuhtumitest.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 23:12
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 22:42 Küsimus pealkirjas.

Mis loomad sul on?
Kaks kassi ja kaks koera. Paari kuu eest oli veel üks koer, keda kahjuks enam ei ole. Kõigest kaheaastane koer oli.
Külaline

Meil on koer ja kindlustust ei ole teinud, kuigi mõelnud olen sellele. Just see viga ongi, et kallis tundub see kindlustus. Tean, et kui midagi juhtub, siis tuleb veel kõvasti rohkem välja käia, aga ikka viivitan.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 19:07 Meil on koer ja kindlustust ei ole teinud, kuigi mõelnud olen sellele. Just see viga ongi, et kallis tundub see kindlustus. Tean, et kui midagi juhtub, siis tuleb veel kõvasti rohkem välja käia, aga ikka viivitan.
Mõistan, mina peaksin ka oma koera eest välja käima 38 € ja see on veel see kõige tavalisem pakett. Superlemmik vmt jäi seal midagi veidi alla 90 € kuus. Arvestades aga seda, kui palju mul kulusid juba läinud on ja tulemas on, siis minul tasuks kindlustamine ära. Paraku on senine kogemus näidanud, et mul ei ole loomadega kohe üldse õnne. Pean siis seda silmas, et kogu aeg nendega midagi juhtub.

Hetkel on mul üks koer kliinikus 24/7 valve all mitmendat päeva. Lüües summad kokku, mis temaga seni tehtud on ja plaanis teha on, tuleb selline 3000 arve umbes eeldusel, et kõik plaanipäraselt läheb. Kui aga mingeid komplikatsioone tekib, siis ei kujuta ettegi. (Kõige olulisem on muidugi see, et ta sealt elusana välja tuleks...)
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 22:22
Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 19:07 Meil on koer ja kindlustust ei ole teinud, kuigi mõelnud olen sellele. Just see viga ongi, et kallis tundub see kindlustus. Tean, et kui midagi juhtub, siis tuleb veel kõvasti rohkem välja käia, aga ikka viivitan.
Mõistan, mina peaksin ka oma koera eest välja käima 38 € ja see on veel see kõige tavalisem pakett. Superlemmik vmt jäi seal midagi veidi alla 90 € kuus. Arvestades aga seda, kui palju mul kulusid juba läinud on ja tulemas on, siis minul tasuks kindlustamine ära. Paraku on senine kogemus näidanud, et mul ei ole loomadega kohe üldse õnne. Pean siis seda silmas, et kogu aeg nendega midagi juhtub.

Hetkel on mul üks koer kliinikus 24/7 valve all mitmendat päeva. Lüües summad kokku, mis temaga seni tehtud on ja plaanis teha on, tuleb selline 3000 arve umbes eeldusel, et kõik plaanipäraselt läheb. Kui aga mingeid komplikatsioone tekib, siis ei kujuta ettegi. (Kõige olulisem on muidugi see, et ta sealt elusana välja tuleks...)
3000 € eest saab 50 koera ja 50 kassi
Külaline

Anonymous kirjutas: 22 Okt 2024 22:313000 € eest saab 50 koera ja 50 kassi
Ma ei taha 50 koera ja 50 kassi, vaid oma pereliiget elusana koju.
Külaline

Arvestage seda ka, et loomi saab kindlustada teatud vanuseni. Mul tavaline tõutu kass, kindlustamata. Igasugu tervisehädad hakkasid teda kimbutama siis kui ta kindlustuse jaoks liiga vana oli juba nagunii.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 22:38 Ma ei taha 50 koera ja 50 kassi, vaid oma pereliiget elusana koju.
Kui kogu aeg midagi juhtub, no mis siis sul kodus lahti on, annab midagi parandada? Nagu lastega, elamine koera-kassi"kindlaks" ehk ohutuks teha, kui on ikka kange tahtmine nelja looma korraga pidada. Mis siis "kogu" aeg nende kõigiga juhtub, eluohlikult ja suurte vigastustega...
Nagu kindlustusega ikka, kas ei vaadata su "digilugu" et oled pidev loomakliiniku külastaja ja kindlustusmakse tõuseb selle peale (vrd liikluskindlustuse ja elukindustusega).
Külaline

Kindlustuse puhul alguses pead ikka ise kõik summad välja käima ja kui hästi läheb, saad tagasi.
Külaline

Kui ma õigesti vaatasin, siis minu koera puhul oleks superlemmiku kindlustuse puhul makse 43 eurot kuus. Aga ühe ravikindlustusjuhtumi kohta hüüvitataks vaid 700 eurot. No see 700 eurot on mul üldiselt endalgi olemas, hätta jääksin ma oluliselt suuremate summadega. Ehk siis hädas olles ei oleks mul kindlustusest ikka kasu. Kallim pakett oleks 63 eurot kuus, mis siis tagaks 1000 euose makse ühe juhtumi kohta. Ausalt öelda ma pean mõtekamaks kanda see 63 eraldi koerale tehtud arvele, see tundub mulle parema kindlustusena. Juba aastaga on mul kutsa arvel enam kui 1000 eurot.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 22:01 Kui ma õigesti vaatasin, siis minu koera puhul oleks superlemmiku kindlustuse puhul makse 43 eurot kuus. Aga ühe ravikindlustusjuhtumi kohta hüüvitataks vaid 700 eurot. No see 700 eurot on mul üldiselt endalgi olemas, hätta jääksin ma oluliselt suuremate summadega. Ehk siis hädas olles ei oleks mul kindlustusest ikka kasu. Kallim pakett oleks 63 eurot kuus, mis siis tagaks 1000 euose makse ühe juhtumi kohta. Ausalt öelda ma pean mõtekamaks kanda see 63 eraldi koerale tehtud arvele, see tundub mulle parema kindlustusena. Juba aastaga on mul kutsa arvel enam kui 1000 eurot.

Tõesti tundub üsna vähe kasulik. Võtsin esimese ettejuhtuva lahti ja see oli if kindlistus. Aastas hüvitakse vaid 2500. Juhtumi kohta 400.
Eks muidugi aitaks see ka natukenegi, kui TA kirjutab, et on juba praegu 6000 kanti kliinikusse jätnud.

Kui aga häda muutub krooniliseks, Kas siis seda enam kindlustus katab?
Olen kusagilt kuulnud poole kõrvaga, et krooniliste hädadega loomi väga kindlustada ei taheta.
Külaline

Juhtumi kohta 700 - no üks jalaluu kildmurru lappimine võib ka juba üle 2000.- maksta. Natuke abiks ikka, aga kui oled nt eelnevad 5 aastat maksnud 43.- kuus, et siis 700.- tagasi saada...? Veelgi hullem - 63.- kuus ja saad tagasi vaid 1000.-?
Külaline

Kui aga häda muutub krooniliseks, Kas siis seda enam kindlustus katab?
Mina olen mitme inimese käest kuulnud, et kui hakkas rohkem abi vaja olema, siis lõpetas kindlustus lihtsalt lepingu ära ja asi vask. Minu arust on need tingimused nii kehvad, et eriti ei tasu ära.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: xqwerty ja 9 külalist