Kas teile on ka selle MTÜ tegevus silma jäänud oma kahtlaste raha kogumistega?
FB Kommentaariumit lugedes on seal üks Heiki nimeline MTÜ tegelane, kes alati hästi manipuleerivalt/emotsionaalselt vastab kahtlustavatele küsimustele, et tema oma põhitöö kõrvalt tegeleb selle MTÜ -ga ja nii kaua juba jne.
Pidevalt hämatakse abivajajate probleemide teemal.
Näiteks kui koguti Raimole suu operatsiooniks, siis väideti, et Eesti tervisekassa ei rahasta ja ainus koht, kus abi saab on Soome. Hiljem selgus, et rahastab ikka küll ja täpselt see sama Soome arst käib Eestis neid operatsioone tervisekassa kulul tegemas.
Paljulapselistele üksikemadele raha kogudes väidetakse, et elatise nõudmine on niiiii keeruline ja aeganõudev protsess, et ega sellest suurt abi pole, vb kunagi tulevikus alles, praegu ikka oleks annetusi vaja.
Nüüd on hakatud ka AI pilte kampaaniate juurde lisama, mis omakorda seda mainet neil alla viib paljude inimeste silmis.
Selle MTÜ puhul jääb täiesti selgusetuks, palju neile raha laekub ja millele see täpselt kulub.
Kas Naerata Ometi MTÜ on petised?
-
Külaline
Kas just petised, aga sahkerdajad küll! Toetavad vaid neid projekte, kust endale ka õnnestub midagi saada.. Ja väga ebaõiglased on nad ka oma "projektide" valimisel- üksikul inimesel on sealt täitsa võimatu abi saada, kui pole just vähihaige või ratastoolis.
-
Külaline
Mulle ka need steriilsed AI pildid robotlike naeratustega võltsinimestest ei meeldi.
Paar mu tuttavat on sealt ka raha taotlenud, nii et tean, et vähemalt nemad on olnud päris abivajajad ja nende probleemid eksisteerisid päriselt. Kas ja kui palju nad said, ma ei tea.
Samas tasuta sellist asja vaevalt et keegi veab. Ilmselgelt midagi pudeneb ikka tegijatele ka. Ma pole otseselt selle vastu, et nende vaev tasutud saaks, kuid iseasi kui suurtest summadest on jutt. No umbes, et kas paarkümmend senti või paar tonni. Aga seda me ilmselt teada ei saa.
Paar mu tuttavat on sealt ka raha taotlenud, nii et tean, et vähemalt nemad on olnud päris abivajajad ja nende probleemid eksisteerisid päriselt. Kas ja kui palju nad said, ma ei tea.
Samas tasuta sellist asja vaevalt et keegi veab. Ilmselgelt midagi pudeneb ikka tegijatele ka. Ma pole otseselt selle vastu, et nende vaev tasutud saaks, kuid iseasi kui suurtest summadest on jutt. No umbes, et kas paarkümmend senti või paar tonni. Aga seda me ilmselt teada ei saa.
-
Külaline
Mina olen neilt abi saanud. Õigemini mitte ma ise, aga palusin abi ühe vanatädi jaoks. Sai abi.
-
Külaline
Küsimus ei olegi selles, et nad üldse kellelegi raha ei anna oma kampaaniate raames. Küsimus on selles, palju nad päriselt koguvad ja kuhu kulutavad.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 22:22 Mina olen neilt abi saanud. Õigemini mitte ma ise, aga palusin abi ühe vanatädi jaoks. Sai abi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 17 külalist