Lauri Liivi “Aabitsa kukk” - kuidas on?
-
Külaline
-
Külaline
ei tasu, see on halb.
eriti kui oled draamateatri lavastust Tõnu Ojaga enne näinud.
eriti kui oled draamateatri lavastust Tõnu Ojaga enne näinud.
-
Külaline
Kartsin ise ka, et ei tasu vaatamist. Kivirähi tekst on lihtsalt nii hea ja vaatasin, et saalid on kogu aeg täis, aga ma siis ikkagi ei lähe vaatama.
-
Külaline
Ettevaatust, siin võib see mahategija üksainus inimene olla.
-
Külaline
Nonoh, mul tekib juba uudishimu seda vaatama minna. Äkki on lausa nii halb, et on hea!
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 10:41 Ettevaatust, siin võib see mahategija üksainus inimene olla.
-
Külaline
Etendust pole ma näinud, aga kuulutuse põhjal seal polegi ju vaheaega?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 09:33Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 10:41 Ettevaatust, siin võib see mahategija üksainus inimene olla.Mina kirjutasin vaid ühe kommentaari (viimase - kohutav). Oli tõesti piinlik vaatamine ja meie seltskonna eri vanuses 3 inimest vaatasid pidevalt kella. 1 tukkus. Kaalusime pärast vaheaega lahkuda, aga otsustasime veel võimaluse anda. Olin kuulnud, et kunagine Oja etendus oli suurepärane, aga selle oleks võinud vahele jätta. Tõesti - ei soovita. Saal oli jah, puu püsti täis.
-
Külaline
Mõnikord pileteid ostes olen märganud, et enamasti vaheaega pole, aga mõnes kultuurimajas siiski on. See on siis konkreetse ürituse juures kirjas olnud.
Seda etendust pole ise näinud, aga sõber ütles, et kannatas tund aega ja siis läks ära. Muidu ta armastab nii komöödiat kui tragöödiat, kui on hästi tehtud. Käib väga palju teatris, igal pool Eestis, ca 40 korda aastas. Mis on minu jaoks ikka üüratu külastuste arv. Usun teda vaid kogemuste põhjal.
-
Külaline
Kuulutustega pole kursis, käisin eelmisel talvel. Viimsis igatahes oli vaheaeg!Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 22:55Etendust pole ma näinud, aga kuulutuse põhjal seal polegi ju vaheaega?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 09:33Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 10:41 Ettevaatust, siin võib see mahategija üksainus inimene olla.Mina kirjutasin vaid ühe kommentaari (viimase - kohutav). Oli tõesti piinlik vaatamine ja meie seltskonna eri vanuses 3 inimest vaatasid pidevalt kella. 1 tukkus. Kaalusime pärast vaheaega lahkuda, aga otsustasime veel võimaluse anda. Olin kuulnud, et kunagine Oja etendus oli suurepärane, aga selle oleks võinud vahele jätta. Tõesti - ei soovita. Saal oli jah, puu püsti täis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 6 külalist