Ma ei ole teiega üldse rahul
-
Külaline
Ma ei ole teiega üldse rahul
Õnne 13 on juba jätkunud ja siin teemat ei olegi. Ma taipasin alles eile vaatama hakata.
-
Külaline
Huvitav sealne Eesti mudel. Ainus koospüsiv paar on juhmakas mees ja ohhooo naine.
Millest need Evelin ja Henri nüüd nii laialt elavad? Kui spaa pankrotti läks, oli suur paanika, aga nüüd pole raha üldse probleemiks.
Millest need Evelin ja Henri nüüd nii laialt elavad? Kui spaa pankrotti läks, oli suur paanika, aga nüüd pole raha üldse probleemiks.
Õnne 13 läheb edasi. Mina töötan endiselt Iirise juures kohvikus. Iiris ise sebib seda Susi nimelist laigulises riides mees. Ma mäletan seda, et kui ma noor olin, siis lugesin koomiksiraamatut "Piilupart Miki ja teised". Seal oli üks koomiks, kus keegi ütles, et näe minule andis õpetaja joonistada hobuse. Seal kuskil oli ka mingi Siim Susi nimeline tegelane.
-
Külaline
Kes see paar on? Kas mõtled Mare ja Allan? Või Jüri ja Leili?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 16:42 Huvitav sealne Eesti mudel. Ainus koospüsiv paar on juhmakas mees ja ohhooo naine.
-
Külaline
Ühtegi nime ei tea, guugeldada ei saa? Ta on Viljandi kultuurikolledži näitlemise eriala lõpetanud.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 18:46 Kas Siimu mängib koolitatud näitleja?
Lavaka lõpetanuid tead ehk niigi.
-
Külaline
Miks ma kuugitan kui sina tead igast asendist kõike kultuurist. 
-
Külaline
Mind painab juba pikemat aega küsimus, et kuidas on võimalik, et naise abielueelne vara on järsku abielludes ka mehe vara? Kas ei ole mitte nii, et pärandvara ja inimesele eelnevalt kuulunud isiklik vara ei lähe ühise abieluvara hulka. See tähendab, et lahutamise korral ei kuulu jagamisele?
-
Külaline
Ikka M+A, teisi 2-te ei koos eriti näidatudki.
-
Külaline
Kas reaalselt on võimalik nii passiivselt reageerida, kui inimene kaob metsa ära ja mitme päeva jooksul välja ei tule? Kas sellise teo eest (enda meelega peitmine) mingit rahalist trahvi ei kaasne?
Sotsiaaltöötaja tundub kahtlane. Peaks olema nagu aus ja eetiline inimene, aga litsub teise naise mehele häbematult ligi.
Sotsiaaltöötaja tundub kahtlane. Peaks olema nagu aus ja eetiline inimene, aga litsub teise naise mehele häbematult ligi.
-
Külaline
Ei ole kahtlane, nii armas naine on.
-
Külaline
Väga hästi mängitud madu-uss.
-
Külaline
Kas see Evelyni lugu on sama mis reaalsuses Heinmetsa oma?
-
Külaline
Viimast osa vaadates...
Kas tõesti käib Kenneth Karl veel lasteaias? Minu arust peaks ta juba vähemalt 10+ vanuses olema.
Ah?
Kas tõesti käib Kenneth Karl veel lasteaias? Minu arust peaks ta juba vähemalt 10+ vanuses olema.
Ah?
-
Külaline
Mine tea, 20+ Peetrike käis ju ka vanaema sabas kohvikus jäätist söömas. 
-
Külaline
Harald andis Annelile täna oma pin koodid. Ilmselt jääb varsti oma vähesest rahast ilma. Õnne 13 sarja kasutatakse õppematerjalina, kuidas inimesed ei tohiks käituda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], nelz ja 17 külalist