Oo need leggingsid!!! Õudus. Kusjuures ei ole et nad tõmbavad tagumiku vahele, need on eraldi mudel. Ongi nii tehtud. Nägin hiljuti supermarketis esimest korda nö päris elus, ahter oli ka selline suuuuur, ja No ikka täielik perverssus. Kõrval papi vaatas ja raputas pead. Scrunch bum leggings ametlik nimiKülaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 12:37 Iseloomu, käitumise jms jätan lahkamata, loetlen ainult välise esmamulje põhjal minu jaoks imelikke asju. Nähtav tissipragu avalikus kohas, kitsaste kingade tõttu kõveraks moondunud varbad, ää-tav kõnepruuk või titehäälega rääkimine, persse vahele tõmmatud püksid, millega käiakse vist trenni tegemas, halvasti blondeeritud juuksed, mida paraku näeb liiga tihti, ülesüstitud või liikumatu nägu, ülekitkutud või imelikuks tehtud kulmud. Aga need ongi kõik natuke juhmimale sihtgrupile, ehk siis meestele, suunatud asjad ja küllap see nendele ikkagi mõjub. Need on kõik ka sellised asjad, et kui inimene oma välimuse lihtsalt rahule jätaks, oleks ta mitu korda normaalsem ja ilusam.
Absoluutselt rõvedad asjad naiste puhul
-
Külaline
-
Külaline
Kust küll selline arusaam, et ei kammita? Kamme on väga erinevaid ja suuruses. Kuidas sa siis end väljaspool kodu korrastada, kui pole ühtegi kammi, mida selleks otstarbeks kaasas kanda? Suurt harja igasse daami ridikülisse ei topi.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 12:02Loomulikult pole kammi. Pikki juukseid ei kammita vaid harjatakse. Käekotis kaasas ei tassi.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 09:44 Terve pere peale on üks juuksehari, mis on mõnusalt juustune, sest seda pole 15 aastat keegi pesnud. Üllatavalt paljudel naistel pole mitte ühtegi kammi, ainult megasuur hari, mida nad käekotis kaasa tirivad.
-
Külaline
Ma ei kujuta ette, kuidas niiskeid juukseid harjatakse. Selleks on mul laiade piidega kamm. Kuigi mul on pikad juuksed eelistan siiski kammi, sest seda on lihtsam hooldada. Räpased kõõma ja tuuste täis harjad on rõve vaatepilt vannitubades. Selle puhtaks saamine on tükk tööd.
-
Külaline
Selle jaoks on nt wetbrush ja tangle teezer stiilis harjad. Mul on ka pikad ja paksud juuksed ja rätikukuivadest juustest tuleb kamm täispikkuses esimese korraga läbi. Muidugi see eeldab ka, et juuksed on terved ja hästi hooldatud. Ma ei kujuta ette mis sealt peast tulema peaks, et kammi puhtaks saamine tükk tööd on.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 12:48 Ma ei kujuta ette, kuidas niiskeid juukseid harjatakse. Selleks on mul laiade piidega kamm. Kuigi mul on pikad juuksed eelistan siiski kammi, sest seda on lihtsam hooldada. Räpased kõõma ja tuuste täis harjad on rõve vaatepilt vannitubades. Selle puhtaks saamine on tükk tööd.
-
Külaline
Peanahka helbed ja juuksehooldusvahendid, mis su harja sisse jäävad. Juuksehari on nagu bakterite, kõõma ja pärmseente kasvulava. Ma ei ole kunagi näinud, et kellegi harjal ei oleks mingit kihti kogunenud.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 13:26Selle jaoks on nt wetbrush ja tangle teezer stiilis harjad. Mul on ka pikad ja paksud juuksed ja rätikukuivadest juustest tuleb kamm täispikkuses esimese korraga läbi. Muidugi see eeldab ka, et juuksed on terved ja hästi hooldatud. Ma ei kujuta ette mis sealt peast tulema peaks, et kammi puhtaks saamine tükk tööd on.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 12:48 Ma ei kujuta ette, kuidas niiskeid juukseid harjatakse. Selleks on mul laiade piidega kamm. Kuigi mul on pikad juuksed eelistan siiski kammi, sest seda on lihtsam hooldada. Räpased kõõma ja tuuste täis harjad on rõve vaatepilt vannitubades. Selle puhtaks saamine on tükk tööd.
-
Külaline
Kõige rõvedam asi naiste puhul on väga levinud, ma arvan 90% naisi ei suuda öelda, et nad eksisid, neil polnud õigus, nad sooritasid vale teo.
Otsekohene ja aus vastutuse võtmine on naiste puhul väga haruldane.
-
Külaline
Pigem on sul kalduvus pidada eksimuseks asju, mis seda pole. Näiteks tean palju mehi, kelle arvates on naiste kohus teha mehele süüa. Kui ei tee, tunnistagu eksimust Too näiteid, mis need eksimused on, mida naised sinu arust ei tunnista?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:26 Kõige rõvedam asi naiste puhul on väga levinud, ma arvan 90% naisi ei suuda öelda, et nad eksisid, neil polnud õigus, nad sooritasid vale teo.
-
Külaline
Rõve. Minu harjadel küll mingit kihti ei ole. Muidugi kui 10 aastat sama harjaga lasta, siis võib sinna tõesti mingi kiht koguneda,Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 18:56Peanahka helbed ja juuksehooldusvahendid, mis su harja sisse jäävad. Juuksehari on nagu bakterite, kõõma ja pärmseente kasvulava. Ma ei ole kunagi näinud, et kellegi harjal ei oleks mingit kihti kogunenud.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 13:26Selle jaoks on nt wetbrush ja tangle teezer stiilis harjad. Mul on ka pikad ja paksud juuksed ja rätikukuivadest juustest tuleb kamm täispikkuses esimese korraga läbi. Muidugi see eeldab ka, et juuksed on terved ja hästi hooldatud. Ma ei kujuta ette mis sealt peast tulema peaks, et kammi puhtaks saamine tükk tööd on.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 12:48 Ma ei kujuta ette, kuidas niiskeid juukseid harjatakse. Selleks on mul laiade piidega kamm. Kuigi mul on pikad juuksed eelistan siiski kammi, sest seda on lihtsam hooldada. Räpased kõõma ja tuuste täis harjad on rõve vaatepilt vannitubades. Selle puhtaks saamine on tükk tööd.
-
Külaline
Ok, ainult üks näide.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:43Pigem on sul kalduvus pidada eksimuseks asju, mis seda pole. Näiteks tean palju mehi, kelle arvates on naiste kohus teha mehele süüa. Kui ei tee, tunnistagu eksimust Too näiteid, mis need eksimused on, mida naised sinu arust ei tunnista?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:26 Kõige rõvedam asi naiste puhul on väga levinud, ma arvan 90% naisi ei suuda öelda, et nad eksisid, neil polnud õigus, nad sooritasid vale teo.
Mu naise sõbranna, omavahel öeldes suht kitsa silmaringiga aga funktsioneeriv isik. Kuigi jah toetab homöopaatiat ja vaktsiini eitaja, sihuke veidi lihtne.
Muu jutu sees mainis, et käis USA pealinnas ja tuli hiljem välja, et jutt New Yorgist hoopis. Ma pistsin vahele, et ny ei ole pealinn. Ok, hakkas vaidlema, et on küll, kõik teised vaikisid piinlikusest, noh siis guugeldas ja viskas ainult, et "mis seal vahet".
Väike asi, aga sama suhtumine on kõiges naiste poolt. Kui tuleb välja, et sul oli õigus, siis oled veel nagu ise süüdi.
Iga mees oleks lihtsalt öelnud "minu viga" või midagi sellist, naiste jaoks võimatu.
-
Külaline
Nonii ja ahsoo. Mida oled selle haruldase teadmisega peale hakanud, kui naine on tunnistanud, et pole suutnud sinu vajadusi rahuldada?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:26 Kõige rõvedam asi naiste puhul on väga levinud, ma arvan 90% naisi ei suuda öelda, et nad eksisid, neil polnud õigus, nad sooritasid vale teo.
-
Külaline
Kle, kui nii tark oled, suudad täitsa rahulikult kuulata ka lolli juttu, ei hakka sekkuma ju, veelvähem targutama. Las inimene räägib.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 20:10Ok, ainult üks näide.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:43Pigem on sul kalduvus pidada eksimuseks asju, mis seda pole. Näiteks tean palju mehi, kelle arvates on naiste kohus teha mehele süüa. Kui ei tee, tunnistagu eksimust Too näiteid, mis need eksimused on, mida naised sinu arust ei tunnista?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:26 Kõige rõvedam asi naiste puhul on väga levinud, ma arvan 90% naisi ei suuda öelda, et nad eksisid, neil polnud õigus, nad sooritasid vale teo.
Mu naise sõbranna, omavahel öeldes suht kitsa silmaringiga aga funktsioneeriv isik. Kuigi jah toetab homöopaatiat ja vaktsiini eitaja, sihuke veidi lihtne.
Muu jutu sees mainis, et käis USA pealinnas ja tuli hiljem välja, et jutt New Yorgist hoopis. Ma pistsin vahele, et ny ei ole pealinn. Ok, hakkas vaidlema, et on küll, kõik teised vaikisid piinlikusest, noh siis guugeldas ja viskas ainult, et "mis seal vahet".
Väike asi, aga sama suhtumine on kõiges naiste poolt. Kui tuleb välja, et sul oli õigus, siis oled veel nagu ise süüdi.
Iga mees oleks lihtsalt öelnud "minu viga" või midagi sellist, naiste jaoks võimatu.
-
Külaline
Muudkui käid teiste kodudes ja nuhid juukseharju üles ja küigil kihid peal? Vaeseke. Raske elu.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 18:56Peanahka helbed ja juuksehooldusvahendid, mis su harja sisse jäävad. Juuksehari on nagu bakterite, kõõma ja pärmseente kasvulava. Ma ei ole kunagi näinud, et kellegi harjal ei oleks mingit kihti kogunenud.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 13:26Selle jaoks on nt wetbrush ja tangle teezer stiilis harjad. Mul on ka pikad ja paksud juuksed ja rätikukuivadest juustest tuleb kamm täispikkuses esimese korraga läbi. Muidugi see eeldab ka, et juuksed on terved ja hästi hooldatud. Ma ei kujuta ette mis sealt peast tulema peaks, et kammi puhtaks saamine tükk tööd on.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 12:48 Ma ei kujuta ette, kuidas niiskeid juukseid harjatakse. Selleks on mul laiade piidega kamm. Kuigi mul on pikad juuksed eelistan siiski kammi, sest seda on lihtsam hooldada. Räpased kõõma ja tuuste täis harjad on rõve vaatepilt vannitubades. Selle puhtaks saamine on tükk tööd.
-
Külaline
Miks? Esimest korda kuulen, et pikki juukseid ei tohi kammida.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 12:02Loomulikult pole kammi. Pikki juukseid ei kammita vaid harjatakse. Käekotis kaasas ei tassi.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 09:44 Terve pere peale on üks juuksehari, mis on mõnusalt juustune, sest seda pole 15 aastat keegi pesnud. Üllatavalt paljudel naistel pole mitte ühtegi kammi, ainult megasuur hari, mida nad käekotis kaasa tirivad.
-
Külaline
Tätoveeringud on väga inetud. Seda tegelikult nii meeste ja naiste puhul.
Palun ärge tehke neid!
Palun ärge tehke neid!
-
Külaline
Miks ja kuidas selline asi muutus moodsaks, mina küll aru ei saa. Sodige ennast alguses veekindla vildikaga ära ja vaadake kuu aja pärast, kas ikka veel meeldib.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 10:15 Tätoveeringud on väga inetud. Seda tegelikult nii meeste ja naiste puhul.
Palun ärge tehke neid!
Samas on tätokad muidugi väga hea lolli inimese marker.
-
Külaline
Kui naine libastub ja kukub võõra riista otsa siis ta seda ei tunnista. Lõpuni ajab tagasi. Kui vahele jääb ehk riista otsast kätte saadakse teatab, et mees on süüdi. Sest sa olid sellina ja naasugune ja sellepärast ma võõra riista otsas maandusin. Ja ausõna see oli ainuke riist mille otsa ma sattusin. Aga kui sa oleksid parem mees olnud siis mitte kunagi poleks seda juhtunud. Ega ma mõni selline poleKülaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:43Pigem on sul kalduvus pidada eksimuseks asju, mis seda pole. Näiteks tean palju mehi, kelle arvates on naiste kohus teha mehele süüa. Kui ei tee, tunnistagu eksimust Too näiteid, mis need eksimused on, mida naised sinu arust ei tunnista?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:26 Kõige rõvedam asi naiste puhul on väga levinud, ma arvan 90% naisi ei suuda öelda, et nad eksisid, neil polnud õigus, nad sooritasid vale teo.
-
Külaline
Kui tark mees lolli parandab ja loll selle peale midagi juurde õpib, on tark ju heateo teinud. Kui tark suu kinni peab ja lollile team eksimust ei näita, jääb loll ju sama rumalaks edasi.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 20:22Kle, kui nii tark oled, suudad täitsa rahulikult kuulata ka lolli juttu, ei hakka sekkuma ju, veelvähem targutama. Las inimene räägib.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 20:10Ok, ainult üks näide.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:43
Pigem on sul kalduvus pidada eksimuseks asju, mis seda pole. Näiteks tean palju mehi, kelle arvates on naiste kohus teha mehele süüa. Kui ei tee, tunnistagu eksimust Too näiteid, mis need eksimused on, mida naised sinu arust ei tunnista?
Täna just mõtlesin, kui palju kordi olen elus lolliks jäänud ja kui valus tunne see algul on, aga kui palju kasu sellest hiljem on, kui ma oma vigadest lõpuks õppinud olen!
-
Külaline
Nii on jah. Mingi lollakas arvamus, et naised on ohvrid, kellega asjad juhtuvad meeste süül. Null vastutust omaenda otsuste eest.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 13:23Kui naine libastub ja kukub võõra riista otsa siis ta seda ei tunnista. Lõpuni ajab tagasi. Kui vahele jääb ehk riista otsast kätte saadakse teatab, et mees on süüdi. Sest sa olid sellina ja naasugune ja sellepärast ma võõra riista otsas maandusin. Ja ausõna see oli ainuke riist mille otsa ma sattusin. Aga kui sa oleksid parem mees olnud siis mitte kunagi poleks seda juhtunud. Ega ma mõni selline poleKülaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:43Pigem on sul kalduvus pidada eksimuseks asju, mis seda pole. Näiteks tean palju mehi, kelle arvates on naiste kohus teha mehele süüa. Kui ei tee, tunnistagu eksimust Too näiteid, mis need eksimused on, mida naised sinu arust ei tunnista?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:26 Kõige rõvedam asi naiste puhul on väga levinud, ma arvan 90% naisi ei suuda öelda, et nad eksisid, neil polnud õigus, nad sooritasid vale teo.
Otsekohene ja aus vastutuse võtmine on naiste puhul väga haruldane.![]()
-
Külaline
No vot, tüüpiline naise reaktsioon;)))Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 20:22Kle, kui nii tark oled, suudad täitsa rahulikult kuulata ka lolli juttu, ei hakka sekkuma ju, veelvähem targutama. Las inimene räägib.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 20:10Ok, ainult üks näide.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:43
Pigem on sul kalduvus pidada eksimuseks asju, mis seda pole. Näiteks tean palju mehi, kelle arvates on naiste kohus teha mehele süüa. Kui ei tee, tunnistagu eksimust Too näiteid, mis need eksimused on, mida naised sinu arust ei tunnista?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dmy, Google [Bot], kaegu ja 5 külalist