Iga päev üks heategu
-
Külaline
Tegin heateo oma vaimsele tervisele ja jätsin kõik kollase meedia väljaanded lugemata. Ühtegi räpablogi ei lugenud samuti. Kohe puhtam ja kuivem tunne.Külaline kirjutas: ↑18 Okt 2024 22:06 Millise heateo tegid täna?
-
Külaline
Lasin oma teismelisel pojal hommikul südamerahus põõnata (koolist puududa)
-
John Holmes
-
Külaline
Ostsin õlle asemel keefiri.John Holmes kirjutas: ↑18 Okt 2024 22:44 Joon iga reede tavaliselt kaks õlut. Täna jõin ühe.
-
Külaline
Ma olen abikaasa ja ema, minu päevad ainult heategudest koosnevadki.
-
Külaline
Ja 00.00 avasid teise.John Holmes kirjutas: ↑18 Okt 2024 22:44 Joon iga reede tavaliselt kaks õlut. Täna jõin ühe.
-
Külaline
Eile tegin perele süüa. Aga seda vist ei saa pidada heateoks. Kui ma mõtlen niipidi, et kui mees või laps koristab, teeb süüa, käib poes, siis see pole ju heategu. See on vajalik kohustus. Või vajalikud kohustused ongi heateod?
Igatahes ühtegi päris heategu ma ei teinud . Täna koristan kapi ära. Üleliigne läheb annetuseks. See vist on heategu.
Igatahes ühtegi päris heategu ma ei teinud . Täna koristan kapi ära. Üleliigne läheb annetuseks. See vist on heategu.
-
Külaline
Eile tegin perele süüa. Aga seda vist ei saa pidada heateoks. Kui ma mõtlen niipidi, et kui mees või laps koristab, teeb süüa, käib poes, siis see pole ju heategu. See on vajalik kohustus. Või vajalikud kohustused ongi heateod?
-
Külaline
Kuidas üldse saab sellisele mõttele tulla, et perele söögitegemine on mingi heategu?! Nagu siin mingis teemas mainiti: tänapäeva inimesed tahavad igapäevase pereelu eest juba medalit saada.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 08:40 Eile tegin perele süüa. Aga seda vist ei saa pidada heateoks. Kui ma mõtlen niipidi, et kui mees või laps koristab, teeb süüa, käib poes, siis see pole ju heategu. See on vajalik kohustus. Või vajalikud kohustused ongi heateod?
-
Külaline
Tõsi ta on. Siit on ikka imeasju lugeda saanud, kuidas mehed kiitlevad, et on aidanud naist, teinud paar korda elus süüa ja külalistele lauda katta. Lasetega on ka mõnikord naist aidanud. Andke medal. Naine on küll eluaeg meest teenindanud, süüa teinud, laste eest hoolitsenud, aga see pole ju mingi heategu, vaid naise kohus.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 09:03Kuidas üldse saab sellisele mõttele tulla, et perele söögitegemine on mingi heategu?! Nagu siin mingis teemas mainiti: tänapäeva inimesed tahavad igapäevase pereelu eest juba medalit saada.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 08:40 Eile tegin perele süüa. Aga seda vist ei saa pidada heateoks. Kui ma mõtlen niipidi, et kui mees või laps koristab, teeb süüa, käib poes, siis see pole ju heategu. See on vajalik kohustus. Või vajalikud kohustused ongi heateod?
-
Külaline
-
Külaline
Nii ja naa. Kõik, need tegevused, mida sa teeks ka üksi elades või enda jaoks, pole heategu. Kõik tegevused, mida sa teed teiste heaks või teiste abistamiseks, on heategu. Perega koos elades on teiste heaks või teiste abistamiseks tehtud tegevusi iga päev päris palju.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 10:13 On siis kodused tööd ja laste eest hoolitsemine heategu?
-
Külaline
Osade naiste puhul on ilgelt närvi ajab joon see, et ainult nad ise teavad kuidas midagi tegema peab ja siis nad lisaks veel virisevad et miks keegi muu seda ei tee. Mul vahepeal naine on ka selline. Käsib näiteks et pese vannituba ära, pesen ära nagu omast arust üli korralikult enda standardi järgi ja veel väheke püüdlikumalt igaks juhuks, aga pärast on tänuks ainult ving ja hala, et see või teine asi valesse kohta asetatud, või vale lõhn või veel midagi ebaolulist üleüldse. Ja vot siit tulebki see, et kui sa paremini tead, siis tee ise, saad täpselt nii kui vaja on. Aga pärast pole vaja viriseda, et keegi ei aita
-
Külaline
See on natuke tõsi küll. Mina mäletan, et enda ema oli selline. Koristasin enda arust kodus elades kõik ülihästi ära ja siis ema tuli, ohkas ja hakkas kõike üle tegema. Solvusin hingepõhjani ja minu kodus elamise lõpuni ta aina kurtis, kui lohakas on tema teismeline tütar, laisk nagu lohe, midagi kodus ei aita teha, ainult oma tuba koristab. Oma pojaga käitun täiesti teisiti. Alati olen kiitnud, kui midagigi proovib teha. Muruniitmine ja lumelükkamine on täiesti tema peal. Mis siis, et muruniitmise puhul osad ebameeldivad kohad jätab tegemata ja tutid on püsti, ikka kiidan, et aitäh, nii ilusti tegid ja nii palju oli sinust abi. . Väga delikaatselt proovin natuke suunata, et vaata, siit proovi ka teha. Aga naised tihti keeravad pekki oma laste motivatsiooni midagi aidata ja meeste oma ka.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 13:49 Osade naiste puhul on ilgelt närvi ajab joon see, et ainult nad ise teavad kuidas midagi tegema peab ja siis nad lisaks veel virisevad et miks keegi muu seda ei tee. Mul vahepeal naine on ka selline. Käsib näiteks et pese vannituba ära, pesen ära nagu omast arust üli korralikult enda standardi järgi ja veel väheke püüdlikumalt igaks juhuks, aga pärast on tänuks ainult ving ja hala, et see või teine asi valesse kohta asetatud, või vale lõhn või veel midagi ebaolulist üleüldse. Ja vot siit tulebki see, et kui sa paremini tead, siis tee ise, saad täpselt nii kui vaja on. Aga pärast pole vaja viriseda, et keegi ei aita
-
Külaline
Ja teemasse "Iga päev üks heategu" sobib su kommentaar selle pärast, et...?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 13:49 Osade naiste puhul on ilgelt närvi ajab joon see, et ainult nad ise teavad kuidas midagi tegema peab ja siis nad lisaks veel virisevad et miks keegi muu seda ei tee. Mul vahepeal naine on ka selline. Käsib näiteks et pese vannituba ära, pesen ära nagu omast arust üli korralikult enda standardi järgi ja veel väheke püüdlikumalt igaks juhuks, aga pärast on tänuks ainult ving ja hala, et see või teine asi valesse kohta asetatud, või vale lõhn või veel midagi ebaolulist üleüldse. Ja vot siit tulebki see, et kui sa paremini tead, siis tee ise, saad täpselt nii kui vaja on. Aga pärast pole vaja viriseda, et keegi ei aita
-
Külaline
Ei ole kunagi selliseid totakaid algatusi või põhimõtteid järginud ja ei hakka ka järgima! Las hipsterid ja muidu lumehelbekesed või uhhuud teevad seda!
Nii nõme on see tänapäeva ühiskond oma põhimõtetega, ma tunnen et ei sulandu sellesse mitte kunagi!
Nii nõme on see tänapäeva ühiskond oma põhimõtetega, ma tunnen et ei sulandu sellesse mitte kunagi!
-
Külaline
Kel mured on, sel laual naps - selleks me spordime!Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 14:18Ja teemasse "Iga päev üks heategu" sobib su kommentaar selle pärast, et...?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 13:49 Osade naiste puhul on ilgelt närvi ajab joon see, et ainult nad ise teavad kuidas midagi tegema peab ja siis nad lisaks veel virisevad et miks keegi muu seda ei tee. Mul vahepeal naine on ka selline. Käsib näiteks et pese vannituba ära, pesen ära nagu omast arust üli korralikult enda standardi järgi ja veel väheke püüdlikumalt igaks juhuks, aga pärast on tänuks ainult ving ja hala, et see või teine asi valesse kohta asetatud, või vale lõhn või veel midagi ebaolulist üleüldse. Ja vot siit tulebki see, et kui sa paremini tead, siis tee ise, saad täpselt nii kui vaja on. Aga pärast pole vaja viriseda, et keegi ei aita
Dieter Noll "Werner Holti seiklused"
-
Külaline
Põhjustasin orgasmi ühele naisele.Külaline kirjutas: ↑18 Okt 2024 22:06 Millise heateo tegid täna?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 17 külalist