Tegelikult ma mõtlesin ümber, võib-ikka on ikka tõepoolest Juht. Esiteks ei suutnud ma leida ühtegi artiklit nimevahetusest, kuid väidetavalt see toimunud mõned aastad tagasi. Viidatud artiklites veel 2019 nimetatakse Luhtiks, kuid äriregistis juba 2004 aasta JJ Streeti aastaaruandes (ehk esimeses) on ta Juht. Usun, et äriregistri andmed on siiski õiged.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 13:01See on täiesti jabur väide, et mingit avalikku tegelast (kelle jaoks nimi on oluline) nimetas üks ajakirjanik korra valesti ja selle tulemusena hakkasid kõik teda valesti nimetama, anti vale nimega mingeid tunnustusi ja diplomeid välja jne ning see inimene ise ei teinud midagi, ei andnud veast teada ega lasknud artiklites nime parandada. Saad ju isegi aru, et see on absurdne jutt, mida sa jonnid? See on nii loll ja jabur jonnimine, et ma tõesti ei tule muu selgituse peale, kui et Suur Juht Luht ise jookseb siin peaga vastu seina järjekindlalt.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 12:08 Üks loll ajakirjanik kunagi ees ja mingi arutle.ee loll üle 20 aasta hiljem järgi.
Näed, mis võib üks tüütu kirjaviga teha. Keegi peaks justkui elu aeg tõestama, et ta ei ole kaamel. Või keegi siin tõesti arvab, et ajakirjanik on eksimatu?
Veelkord - lasteaias teda veel ei tundnud, vaevalt nad terve perega nimevahetuse teostasid. Mina võin kinnitada, et alates 7-aastasest oli ta juba Juht.
Tantsukooli skandaal
-
Külaline
-
Külaline
Aga oli vaja möliseda või?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 13:11Tegelikult ma mõtlesin ümber, võib-ikka on ikka tõepoolest Juht. Esiteks ei suutnud ma leida ühtegi artiklit nimevahetusest, kuid väidetavalt see toimunud mõned aastad tagasi. Viidatud artiklites veel 2019 nimetatakse Luhtiks, kuid äriregistis juba 2004 aasta JJ Streeti aastaaruandes (ehk esimeses) on ta Juht. Usun, et äriregistri andmed on siiski õiged.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 13:01See on täiesti jabur väide, et mingit avalikku tegelast (kelle jaoks nimi on oluline) nimetas üks ajakirjanik korra valesti ja selle tulemusena hakkasid kõik teda valesti nimetama, anti vale nimega mingeid tunnustusi ja diplomeid välja jne ning see inimene ise ei teinud midagi, ei andnud veast teada ega lasknud artiklites nime parandada. Saad ju isegi aru, et see on absurdne jutt, mida sa jonnid? See on nii loll ja jabur jonnimine, et ma tõesti ei tule muu selgituse peale, kui et Suur Juht Luht ise jookseb siin peaga vastu seina järjekindlalt.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 12:08 Üks loll ajakirjanik kunagi ees ja mingi arutle.ee loll üle 20 aasta hiljem järgi.
Näed, mis võib üks tüütu kirjaviga teha. Keegi peaks justkui elu aeg tõestama, et ta ei ole kaamel. Või keegi siin tõesti arvab, et ajakirjanik on eksimatu?
Veelkord - lasteaias teda veel ei tundnud, vaevalt nad terve perega nimevahetuse teostasid. Mina võin kinnitada, et alates 7-aastasest oli ta juba Juht.
-
Külaline
Loomulikult, kuna ükski tervemõistuslik inimene sellist asja niisama, ilma tõestuseta ei usu, kuid sina polnud ju võimeline ühtegi tõendit esitama. Oleks su argumenteerimisoskus natukenegi arenenud, poleks seda jauramist siin olnud, kuid nüüd tõendasin ma ise sinu väidet, kuna sa ju ei saanud hakkama. Jah- aitäh, palun-palun.
-
Külaline
Ah? Ma ei ole küll tsiteeritu aga kui mitmed inimesed siin teemas on öelnud, et nad teavad antud isikut juba lapsest saati ja juba siis oli ta perekonnanimi Juht, siis mida siin enam üldse vaielda? Et nendel inimestel on kõigil mingisugune kollektiivne mälukaotus või? Mis see piisav tõestus siis oleks olnud, koopia sünnitunnistusest? Sina, kes sa inimest ilmselgelt ise ei teagi, sest muidu oleksid asjaga kursis, lihtsalt vaidled mitu lk ja siis on teised lollid, oeh.Külaline kirjutas: ↑18 Okt 2024 08:39Loomulikult, kuna ükski tervemõistuslik inimene sellist asja niisama, ilma tõestuseta ei usu, kuid sina polnud ju võimeline ühtegi tõendit esitama. Oleks su argumenteerimisoskus natukenegi arenenud, poleks seda jauramist siin olnud, kuid nüüd tõendasin ma ise sinu väidet, kuna sa ju ei saanud hakkama. Jah- aitäh, palun-palun.
-
Külaline
Ainult 1 inimene väitis seda.
-
Külaline
Mitu lk? Ma kirjutasin 2 kommentaari, 1 neist väitis, et ikka on Juht.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 10 külalist