Kas tõesti inimesed ei pese ennast hommikuti?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

John Holmes kirjutas: 16 Okt 2024 21:16
Anonymous kirjutas: 16 Okt 2024 20:31Jah? Lakud rõõmsalt mõlemat auku? Mina ei suudaks.
Ei laku mõlemat. Ainult esimest pilu, kui nii võib siin foorumis öelda.
Pesemata asjandust. Iuuu. Teine haiseb seal taga. Ma loodan, et see on nali.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2024 21:18
Anonymous kirjutas: 16 Okt 2024 20:42Äravajumisohuga mehega vast endast lugupidav naine ei seksi.
Aga kõik naised ei pea endast lugu ja need siis seksivad. Lihtne!
Ma seksin ka, aga mehega, kel tõuseb. Kui ühel hetkel enam ei tõuse, siis ei seksi, peace.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2024 12:07
Anonymous kirjutas: 16 Okt 2024 06:49Ma isiklikult ei kujutaks ettegi, et olen hommikuse pesuga - terve pika päeva tööl käinud, selle aja jooksul korduvalt vetsus käinud, ja siis õhtul asub mees suuga seal piirkonnas asjatama. Kusjuures, mul on väga pikaajaline ja kindel partner, keda ei peaks häbenema, ja keda ma ei häbenegi, aga lihtsalt... See on enesetunde küsimus.
Eks enamuse puhul nii ongi. Kas sul pole kordagi pikaaegses suhtes juhtunud, et mees asub asjatama seal piirkonnas, aga sa ei ole just pesust tulnud?
On ikka! Korduvalt ja koguaeg on. Aga suuseksi ma siis ei taha, kui viimasest pesust on terve päev juba möödas.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Okt 2024 22:13
Eks enamuse puhul nii ongi. Kas sul pole kordagi pikaaegses suhtes juhtunud, et mees asub asjatama seal piirkonnas, aga sa ei ole just pesust tulnud?
On ikka! Korduvalt ja koguaeg on. Aga suuseksi ma siis ei taha, kui viimasest pesust on terve päev juba möödas.
Kuidas käitud? Ütled mehele, et ma olen pesemata ja võid mulle kohe sisse lükata :D
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2024 22:46
Anonymous kirjutas: 16 Okt 2024 22:13
Kuidas käitud? Ütled mehele, et ma olen pesemata ja võid mulle kohe sisse lükata :D
Meil ei ole suuseks range, kohustuslik seksi osa. Teeme seda vaid mõnikord, kui on tuju.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Okt 2024 22:48eil ei ole suuseks range, kohustuslik seksi osa. Teeme seda vaid mõnikord, kui on tuju.
Ehk nii ongi õigem. Korralikku kara nautida "õiges kohas" vaat see teeb seksist õige seksi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 9 külalist