Pesemata asjandust. Iuuu. Teine haiseb seal taga. Ma loodan, et see on nali.
Kas tõesti inimesed ei pese ennast hommikuti?
-
Külaline
-
Külaline
Ma seksin ka, aga mehega, kel tõuseb. Kui ühel hetkel enam ei tõuse, siis ei seksi, peace.
-
Külaline
On ikka! Korduvalt ja koguaeg on. Aga suuseksi ma siis ei taha, kui viimasest pesust on terve päev juba möödas.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 12:07Eks enamuse puhul nii ongi. Kas sul pole kordagi pikaaegses suhtes juhtunud, et mees asub asjatama seal piirkonnas, aga sa ei ole just pesust tulnud?Anonymous kirjutas: ↑16 Okt 2024 06:49Ma isiklikult ei kujutaks ettegi, et olen hommikuse pesuga - terve pika päeva tööl käinud, selle aja jooksul korduvalt vetsus käinud, ja siis õhtul asub mees suuga seal piirkonnas asjatama. Kusjuures, mul on väga pikaajaline ja kindel partner, keda ei peaks häbenema, ja keda ma ei häbenegi, aga lihtsalt... See on enesetunde küsimus.
-
Külaline
Kuidas käitud? Ütled mehele, et ma olen pesemata ja võid mulle kohe sisse lükata
-
Külaline
Meil ei ole suuseks range, kohustuslik seksi osa. Teeme seda vaid mõnikord, kui on tuju.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 22:46Kuidas käitud? Ütled mehele, et ma olen pesemata ja võid mulle kohe sisse lükata![]()
-
Külaline
Ehk nii ongi õigem. Korralikku kara nautida "õiges kohas" vaat see teeb seksist õige seksi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot], xqwerty ja 2 külalist