Kas tõesti inimesed ei pese ennast hommikuti?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 11:12 Inimene, kes ei ole mingi tervisehädaga (liighigistamine, menopausi kuumahood jnejne), kes õhtul pesi üle keha ja juukseid, hommikul ärkab ja võtab puhtad riided, paneb selga- selline tavaline inimene EI HAISE. Te olete imelikud liialdajad ja hüsteeritsejad.
Nõus. Mõttetu kisa. Päevas korra pesemisest on tervel inimesel küllalt.
Kuskil siin oli teema vee kulust, kus leiti, et vesi on liiga odav, kui inimesed jaksavad iga päev puhta pesu selga panna ja pesemas käia.
Külaline

Mind paneb imestama, mida inimesed öösel siis teevad, et tõesti hommikuks haisevad ka peale õhtust pesu?

Äkki on probleem mustades voodilinades?

Mul oli eksmees selline, kes käis ainult hommikuti pesemas. Aga tal oli ka tolmune ja higistama ajav töö.
Polnud nagu põhjust ju nuriseda ka eksole, sest käis iga päev pesemas.
AGA vot kodus siis õhtuti haises ja ma pidin üsna tihti voodipesud täielikult välja vahetama(ära viskama), sest tema voodipool oli nii must, et pesus puhtaks enam ei läinud. Lisaks oli diivan tema nurgast ja tavapärasest istumiskohast rõve.
Kui ma kiunu üles võtsin, ei saanud ta probleemist aru. Sest ta ju käib iga päev pesemas 🫣🤷‍♀️
Eks see üks suur põhjus ka oli, miks ta eks on...

Mina ise käin 97% ajast õhtuti pesemas. Minu arust nagu on patt mustalt voodisse ronida. Mõni õhtu jääb vahel vahele, kui ma ikka surmväsinud olen.
Kui tööl on selline päev, kus on rohkem rahmeldamist, lähen kohe peale tööd pesema. Sellisel juhul õhtul enam mitte. Kodus ma poole õhtuga mustaks ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 09:05
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:59
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 07:56 ei, ma ei pese ennast pidevalt. ma ei tööta ka töökojas. igapäevaselt pesen hambaid ja käsi (no käsi alati peale tööjuures vetsus käimist, vahepeal cutaseptin). ma ei kasuta ka alumiiniumsooladega higipulki ega kanna sünteetilisi riideid. pestes kasutan lasteseepi või ilma värv- ja lõhnaainetata šampoone ja duššigeele. ja ütle imet - ei haise ka :) pealegi ei ole mul allergiaid ega toidutalumatusi, seega soovitan see teema enda jaoks põhjalikumalt läbi mõelda.
Ehket iga päev sa ei pese intiimpiirkonda, kaenlaaluseid ja jalgu ka?
Ei pese. Saage üle juba sellest imestamisest! Ja mina pole isegi see, kes selle su viidatud kommentaari kirjutas.
Kuidas saab pissisena ja kakasena seksida ja suuseksi teha?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 12:04 Kuidas saab pissisena ja kakasena seksida ja suuseksi teha?
Kas emme ei õpetanud sind peput pühkima paberiga või oled ajalehe peal kasvanud?

Loomulikult enne seda pestakse, ma ju räägin- õhtuti.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 12:04
Ei pese. Saage üle juba sellest imestamisest! Ja mina pole isegi see, kes selle su viidatud kommentaari kirjutas.
ütle, et sind ei ole päriselt olemas :D?!?!
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Okt 2024 12:04

Igasugu "gurmaane" on olemas. Mõnele äkki meeldib?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 10:47
Vaesed inimesed, kes sinuga ühes ruumis peavad viibima
Tahad nimekirja kellele täpselt hüsteeriliselt ja demonstratiivselt kaasa tunda või mis selle kommentaari mõte oligi?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 12:14
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 12:04

ütle, et sind ei ole päriselt olemas :D?!?!
Ehk sinu jaoks oleks see täiesti tavaline asi? Okei.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 12:08
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 12:04 Kuidas saab pissisena ja kakasena seksida ja suuseksi teha?
Kas emme ei õpetanud sind peput pühkima paberiga või oled ajalehe peal kasvanud?

Loomulikult enne seda pestakse, ma ju räägin- õhtuti.
Vastasin inimesele, kes igapäevaselt oma genitaale, jalgu ning kaenlaaluseid ei pesnud. Kuidas inimene teab, et kaaslane just sel ööl intiimselt ei puuduta? Mingi paber peale hädasid ei aita lõhna vastu.
Sadullajeva

Postitus Postitas Sadullajeva »

Anonymous kirjutas: 15 Okt 2024 14:29Kuidas inimene teab, et kaaslane just sel ööl intiimselt ei puuduta?
Eks alakeha peab võimalikult puhta ja lõhnavaba hoidma. Endal ju parem tunne ja pole ka piinlik, kui keegi ootamatult suuseksi tegema hakkab.
Külaline

Mõni peseb ennast ainult seksi jaoks või? Nii haiget mõtteviisi pole ikka kohanud ammu. Ma ikka pesen iseenda heaolu jaoks- õhtuti! :D
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Sadullajeva kirjutas: 15 Okt 2024 20:47
Anonymous kirjutas: 15 Okt 2024 14:29Kuidas inimene teab, et kaaslane just sel ööl intiimselt ei puuduta?
Eks alakeha peab võimalikult puhta ja lõhnavaba hoidma. Endal ju parem tunne ja pole ka piinlik, kui keegi ootamatult suuseksi tegema hakkab.
Noh, palju selline asi ikka ootamatult juhtub. Rääkides suuseksist siis altpoolt pesemine puudutab ka mehi ja mitte vähem. Eesnaha alune võib pesematuse korral ikka korralikult lebratama hakata, ja ega see mikroobidekultivatsioon tervisele head ei tee. :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 21:18 Mõni peseb ennast ainult seksi jaoks või? Nii haiget mõtteviisi pole ikka kohanud ammu. Ma ikka pesen iseenda heaolu jaoks- õhtuti! :D
Vaevalt, et mõni peseb end ainult seksi jaoks, aga isiklikult mina tahaksin küll olla võimalikult puhas, kui mees lähivaatega ja ninapidi mu jalgevahel toimetab. Seega jah, seksi jaoks, vähemalt suuseksi jaoks, tahan kindlasti olla vahetult enne seksi pesnud. Muul juhul sobib mulle täiesti 1-2 korda päevas duši all käia.

Ma isiklikult ei kujutaks ettegi, et olen hommikuse pesuga - terve pika päeva tööl käinud, selle aja jooksul korduvalt vetsus käinud, ja siis õhtul asub mees suuga seal piirkonnas asjatama. Kusjuures, mul on väga pikaajaline ja kindel partner, keda ei peaks häbenema, ja keda ma ei häbenegi, aga lihtsalt... See on enesetunde küsimus.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Okt 2024 06:49Ma isiklikult ei kujutaks ettegi, et olen hommikuse pesuga - terve pika päeva tööl käinud, selle aja jooksul korduvalt vetsus käinud, ja siis õhtul asub mees suuga seal piirkonnas asjatama. Kusjuures, mul on väga pikaajaline ja kindel partner, keda ei peaks häbenema, ja keda ma ei häbenegi, aga lihtsalt... See on enesetunde küsimus.
Eks enamuse puhul nii ongi. Kas sul pole kordagi pikaaegses suhtes juhtunud, et mees asub asjatama seal piirkonnas, aga sa ei ole just pesust tulnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2024 12:07
Anonymous kirjutas: 16 Okt 2024 06:49Ma isiklikult ei kujutaks ettegi, et olen hommikuse pesuga - terve pika päeva tööl käinud, selle aja jooksul korduvalt vetsus käinud, ja siis õhtul asub mees suuga seal piirkonnas asjatama. Kusjuures, mul on väga pikaajaline ja kindel partner, keda ei peaks häbenema, ja keda ma ei häbenegi, aga lihtsalt... See on enesetunde küsimus.
Eks enamuse puhul nii ongi. Kas sul pole kordagi pikaaegses suhtes juhtunud, et mees asub asjatama seal piirkonnas, aga sa ei ole just pesust tulnud?
Siis saab alati öelda, et ma pesin peput viimati üleeile, kallis, käin korra ära.
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Anonymous kirjutas: 16 Okt 2024 12:23iis saab alati öelda, et ma pesin peput viimati üleeile, kallis, käin korra ära.
Mees vastab selle peale, ära näe vaeva, mul võib selle aja peale ära vajuda ja mind "kerge lõhn" ei häiri...ja lähebki kohe asjaks.
Külaline

John Holmes kirjutas: 16 Okt 2024 20:18
Anonymous kirjutas: 16 Okt 2024 12:23iis saab alati öelda, et ma pesin peput viimati üleeile, kallis, käin korra ära.
Mees vastab selle peale, ära näe vaeva, mul võib selle aja peale ära vajuda ja mind "kerge lõhn" ei häiri...ja lähebki kohe asjaks.
Jah? Lakud rõõmsalt mõlemat auku? Mina ei suudaks.
Külaline

John Holmes kirjutas: 16 Okt 2024 20:18
Äravajumisohuga mehega vast endast lugupidav naine ei seksi.
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Anonymous kirjutas: 16 Okt 2024 20:31Jah? Lakud rõõmsalt mõlemat auku? Mina ei suudaks.
Ei laku mõlemat. Ainult esimest pilu, kui nii võib siin foorumis öelda.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Okt 2024 20:42Äravajumisohuga mehega vast endast lugupidav naine ei seksi.
Aga kõik naised ei pea endast lugu ja need siis seksivad. Lihtne!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 9 külalist