Piinlik…ja siis ronivad veel võistlusele oma hiina kräpiga
-
Külaline
https://parnu.postimees.ee/8113045/aida ... teie-haali
Ja alguses muidugi valetatakse, et kaks aastat leiutati toodet.
Ja alguses muidugi valetatakse, et kaks aastat leiutati toodet.
-
Külaline
MIKS ma peaks endale midagi sellist ostma?
-
Külaline
Brykkar maksab 49.-,
Amazonis analoog 37 https://www.amazon.de/Planet%C2%A9-Komp ... DX76X?th=1
Amazon.com 27.- yourcasa kaubamärk
Temust jms ei viitsinud otsidagi, sealt saaks arvavasti 15.-eest üksiktellimusena. Seega on lisatud juurdehindlus hulgitellimusele ikka räige.
Järjekordne "ärigeenius" paarike- hiinast tellib kauba ja lisab "idee" eest juurdehindluse. Nõme.
Amazonis analoog 37 https://www.amazon.de/Planet%C2%A9-Komp ... DX76X?th=1
Amazon.com 27.- yourcasa kaubamärk
Temust jms ei viitsinud otsidagi, sealt saaks arvavasti 15.-eest üksiktellimusena. Seega on lisatud juurdehindlus hulgitellimusele ikka räige.
Järjekordne "ärigeenius" paarike- hiinast tellib kauba ja lisab "idee" eest juurdehindluse. Nõme.
-
Külaline
Kusjuures ma nägin selle toote reklaami instagrami feedis ja mõtlesin, et okei isegi asjal jumet. Minu kunagi planeeritud väiksemas köögis ei ole bioprügikastile ruumi pakendi-ja olmeprügikasti kõrval ja selline ilusam mudel sobiks vabalt ka köögilauale ning asendaks senise väiksesse kilekotti kogumise ja toetaks lisaks eestimaist ettevõtlust. Nüüd aga peale seda artiklit... kindel eiKülaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 19:25 MIKS ma peaks endale midagi sellist ostma?
-
Aahzociaal
Äh, osta ju ikka võid. AliExpressist vms.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 12:43Kusjuures ma nägin selle toote reklaami instagrami feedis ja mõtlesin, et okei isegi asjal jumet. Minu kunagi planeeritud väiksemas köögis ei ole bioprügikastile ruumi pakendi-ja olmeprügikasti kõrval ja selline ilusam mudel sobiks vabalt ka köögilauale ning asendaks senise väiksesse kilekotti kogumise ja toetaks lisaks eestimaist ettevõtlust. Nüüd aga peale seda artiklit... kindel eiKülaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 19:25 MIKS ma peaks endale midagi sellist ostma?Jumal tänatud, et ma seda ostu emotsiooni ajel ära ei teinud.
-
Külaline
Ma ostsin selle
Vaatasin ka, et Hiinas toodetud, ja mõtlesin, kuidas siis nii, polegi kodumaine
Vaatasin ka, et Hiinas toodetud, ja mõtlesin, kuidas siis nii, polegi kodumaine
-
Külaline
-
Külaline
Jep, nii teengi. Seal rohelist kaAahzociaal kirjutas: ↑15 Okt 2024 18:12Äh, osta ju ikka võid. AliExpressist vms.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 12:43Kusjuures ma nägin selle toote reklaami instagrami feedis ja mõtlesin, et okei isegi asjal jumet. Minu kunagi planeeritud väiksemas köögis ei ole bioprügikastile ruumi pakendi-ja olmeprügikasti kõrval ja selline ilusam mudel sobiks vabalt ka köögilauale ning asendaks senise väiksesse kilekotti kogumise ja toetaks lisaks eestimaist ettevõtlust. Nüüd aga peale seda artiklit... kindel eiKülaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 19:25 MIKS ma peaks endale midagi sellist ostma?Jumal tänatud, et ma seda ostu emotsiooni ajel ära ei teinud.
-
Külaline
MIDA nad enda meelest küll 2a "arendasid"??? Ostsid ju valmis asja tehasest!
-
Külaline
Andke siis hääl nt invarannale või raamatuautomaadile, kuna konkursi korraldajad ei pidanud vajalikuks finaalhääletuseset "Made in China" kräppi eemaldada: https://parnu.postimees.ee/8114743/siir ... -hoolimata
-
Külaline
-
Külaline
Graveerisid ju plastikule nime, see on sama hea kui oma Pärnumaal otsast lõpuni leiutada ja teostada!Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 21:13 MIDA nad enda meelest küll 2a "arendasid"??? Ostsid ju valmis asja tehasest!
-
Külaline
Pärnumaal avastati aliexpress!
-
Külaline
Mina ostsin selle. https://online.depo-diy.ee/product/453199Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 20:10 Otsin Depost, vist oli alla 10ne.
No tõesti, 5 vs 50€. Oleksin "eestimaist" toetanud, kui hind oleks olnud normaalne.
-
Külaline
Muidu suht suva, kuid ärritab, kui asja juurde peab valetama, nt see tekst on täielik pullikaka ja igaühel on võimalik väga lihtsalt selles veenduda:
"Uurisime, mis on Brykkari hinnastrateegia: Alibabast saab toote ligikaudu 5 euroga, Brykkari müügihind on 49 eurot. Rauno loetleb kulusid: «Lisandväärtus tekib sellest, et kui te täna tellite selle toote, siis.. Kas te olete Alibaba äriga kursis? Siis te peaksite aru saama sellest, et kui te Alibabast tellite, siis teil ei ole võimalik tellida ükshaaval toodet, ehk kui sa nüüd arvutad juurde toote investeeringu mahtude pealt, siis sa arvestad juurde selle saatmise, siis arvestad juurde tolli, siis arvestad juurde kohapealse delivery-süsteemi, turunduse brändikulud ja kogu tegevuskulud, et toode turule tuleks, siis sisuliselt sa saad samasuguse hinnasuhte põhimõtteliselt ükskõik, mis toote puhul.»"
Täiesti vabalt saab toodet ükshaaval tellida, see on konkreetne vale, saatmine on tihti tasuta, kuid tavaliselt vaid paar eurot- ka sellisel natuke suuremal asjal nagu prügikast. Olen piisavalt hiinlastelt mingit mõttetut nänni ostnud ja võin kinnitada, et lõpphind tuleb tihti ~10 korda odavam kui selliste hipsterite käest sama kräppi ostes.
"Uurisime, mis on Brykkari hinnastrateegia: Alibabast saab toote ligikaudu 5 euroga, Brykkari müügihind on 49 eurot. Rauno loetleb kulusid: «Lisandväärtus tekib sellest, et kui te täna tellite selle toote, siis.. Kas te olete Alibaba äriga kursis? Siis te peaksite aru saama sellest, et kui te Alibabast tellite, siis teil ei ole võimalik tellida ükshaaval toodet, ehk kui sa nüüd arvutad juurde toote investeeringu mahtude pealt, siis sa arvestad juurde selle saatmise, siis arvestad juurde tolli, siis arvestad juurde kohapealse delivery-süsteemi, turunduse brändikulud ja kogu tegevuskulud, et toode turule tuleks, siis sisuliselt sa saad samasuguse hinnasuhte põhimõtteliselt ükskõik, mis toote puhul.»"
Täiesti vabalt saab toodet ükshaaval tellida, see on konkreetne vale, saatmine on tihti tasuta, kuid tavaliselt vaid paar eurot- ka sellisel natuke suuremal asjal nagu prügikast. Olen piisavalt hiinlastelt mingit mõttetut nänni ostnud ja võin kinnitada, et lõpphind tuleb tihti ~10 korda odavam kui selliste hipsterite käest sama kräppi ostes.
-
Külaline
Meenutab seda robittolmuimejate äri. Shbot,mabibot ja veel 100 erinevat nime. Alibabas 70-120 eur vs eest 500-900. Mis lisandväärtust ma siis neikt saan. Midagi tuksi läheb vaadatakse nagu rahvavaenlast. Äpi probleemudega on veel eriline jura. Vahetatakse äpp ära ja sina maksa tarkvara vahetuse eest. Sry. Telkin hiinast iga 2 a tagant uue masina
-
Külaline
See Kutti ajab ikka õudset häma. Mis ta arvab, et keegi pole Alibaba, Aliexpressi ega Temut näinud või?! See jutt on ülbus kuubis, lisaks lihtslat vale.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 9 külalist