Kas tõesti inimesed ei pese ennast hommikuti?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 07:56 ei, ma ei pese ennast pidevalt. ma ei tööta ka töökojas. igapäevaselt pesen hambaid ja käsi (no käsi alati peale tööjuures vetsus käimist, vahepeal cutaseptin). ma ei kasuta ka alumiiniumsooladega higipulki ega kanna sünteetilisi riideid. pestes kasutan lasteseepi või ilma värv- ja lõhnaainetata šampoone ja duššigeele. ja ütle imet - ei haise ka :) pealegi ei ole mul allergiaid ega toidutalumatusi, seega soovitan see teema enda jaoks põhjalikumalt läbi mõelda.
See, et sa sünteetilisi riideid ei kanna, vähendab juba iseenesest igasugu halbade kehalõhnade teket. Värvi-ja lõhnaaineteta kehahooldustooted on samuti head. Ma ise kasutan samuti selliseid. Ainult higipulk on lõhnaga. Parfüüm ka, aga muidu üritan neid ülelõhnastatud tooteid kasutada nii vähe, kui võimalik.

Minu meelest on see lõhnastatud toodete kasutamine täiesti ülevõlli. Meeste juukse- ja habemegeelid on väga räige lõhnaga. Naistel puudrised parfüümid, mida on helde käega peale lajatatud. Sellistega koos näiteks lifti sattudes on pärast ikka tükk tegu, et seda lõhnabuketti ninast välja saada. Selles mõttes võiks need lõhnafännid natuke teistega ka arvestada.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 07:56 ei, ma ei pese ennast pidevalt. ma ei tööta ka töökojas. igapäevaselt pesen hambaid ja käsi (no käsi alati peale tööjuures vetsus käimist, vahepeal cutaseptin). ma ei kasuta ka alumiiniumsooladega higipulki ega kanna sünteetilisi riideid. pestes kasutan lasteseepi või ilma värv- ja lõhnaainetata šampoone ja duššigeele. ja ütle imet - ei haise ka :) pealegi ei ole mul allergiaid ega toidutalumatusi, seega soovitan see teema enda jaoks põhjalikumalt läbi mõelda.
Ehket iga päev sa ei pese intiimpiirkonda, kaenlaaluseid ja jalgu ka?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:59
Ei pese. Saage üle juba sellest imestamisest! Ja mina pole isegi see, kes selle su viidatud kommentaari kirjutas.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:48
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:35 Ma teeks eksperimendi. Võtaks 5 vabatahtlikku, kes pesevad ennast õhtul ja hommikul. Ja 5 vabatahtlikku, kes pesevad ainult õhtul. Kutsuks siis siinsed puhtusefriigid hommikupoolikul neid inimesi nuusutama ja tuvastama, kes nendest on ennast hommikul pesnud ja kes mitte. Olen 100% kindel, et te ei suuda seda, kukute haledalt läbi :D.
Miks hommikupoolikul? Hakkaks pihta nii kell 2 või 3. Siis hambad kah mõnusalt lehkavad.
Jutt käib siin teemas ikkagi duši all käimisest, mitte hambapesust. Hambaid pestakse ikka kaks korda päevas, sellele ei hakka vast ükski adekvaatne inimene vastu vaidlema.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 09:05
Ei pese. Saage üle juba sellest imestamisest! Ja mina pole isegi see, kes selle su viidatud kommentaari kirjutas.
kuna mul ei ole küüneseent, jalaseent ega tupeseent - pole põhjust.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:35 Ma teeks eksperimendi. Võtaks 5 vabatahtlikku, kes pesevad ennast õhtul ja hommikul. Ja 5 vabatahtlikku, kes pesevad ainult õhtul. Kutsuks siis siinsed puhtusefriigid hommikupoolikul neid inimesi nuusutama ja tuvastama, kes nendest on ennast hommikul pesnud ja kes mitte. Olen 100% kindel, et te ei suuda seda, kukute haledalt läbi :D.
Kusjuures on eristatav, räigelt tugev šampooni ja dusigeeli lõhn (on isegi aru saada, millist brändi isik kasutab) on mitme meetri raadiuses.
Külaline

Miks hommikupoolikul? Hakkaks pihta nii kell 2 või 3. Siis hambad kah mõnusalt lehkavad.
terved hambad ei lehka. hambaniiti on mõistlik loomuliklt peale sööki kasutada, et liha hambavahel halvaks ei läheks, aga korrast paarist pesemisest päevas on küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 09:50 Kusjuures on eristatav, räigelt tugev šampooni ja dusigeeli lõhn (on isegi aru saada, millist brändi isik kasutab) on mitme meetri raadiuses.
Mõni võiks vist jäljekoerana leiba teenima minna varsti... On selline haigus nagu hüperosmia- haiglaslik lõhnatundlikkus (näiteks tekib tihti rasedatel, kus varem tavalised lõhnad on õudsed ja vastupidi ka). Samuti on see ka covidi hilistüsistus.
Pole teie asi kaaskodanikke nuuskida :) ei haise inimesed, kes 1x päevas dushi all käivad (õudust, õhtul), nii räigelt nagu siin lillekesed sõimavad. Haisevad ikka need, kes käivad heal juhul 2x nädalas.

Terved pesemata hambad lehkavad ikka ka, juba 24 tunniga on neil biokile bakteritest. Ja lhekavad ka maohaigete hingeõhk jnejne.
Külaline

Päris huvitav lugemine siin. Ma ei teadnud, et meil on nii palju lehkavaid inimesi, kes peavad ennast vahetpidamata pesema. Loomulikult käin ma duši all, kui kartulimaalt tulen. Aga lõunal kontorist koju jalutades ei saa ma ühestki otsast mustaks. Pidev pesemine hävitab keha loomuliku mikrofloora ja kaitsvad bakterid, ning annab võimaluse kahjulikele bakteritele ja viirustele. Kui mikrofloora juba paigast ära on võivad tekkida nahahaigusi põhjustavad pärmseened - siit ka hais. Nahaarstid soovitavad ennast pesta kord nädalas (põllutöölistel, sportlastel jne. tuleb ennast loomuliklt tihedamini pesta). Erandiks on tõepoolest haiguslikud seisundid, mida siin mainiti. Haiseb jalaseen, nahaseen, tupeseen, mädanevad hambad, põletikuline nahk. Aga pesemisest siin abi ei ole, tuleb algpõhjusest alustada ja ennast terveks ravida.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 09:08
Jutt käib siin teemas ikkagi duši all käimisest, mitte hambapesust. Hambaid pestakse ikka kaks korda päevas, sellele ei hakka vast ükski adekvaatne inimene vastu vaidlema.
Mis see 2x pesu siia puutub? Süüakse hommikusöök, lõunasöök, näksitakse, hammastele ja keelele tekib uus söögikiht bakteriltele, tunni ajaga suu lehkab.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 10:16
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 09:50 Kusjuures on eristatav, räigelt tugev šampooni ja dusigeeli lõhn (on isegi aru saada, millist brändi isik kasutab) on mitme meetri raadiuses.
Mõni võiks vist jäljekoerana leiba teenima minna varsti... On selline haigus nagu hüperosmia- haiglaslik lõhnatundlikkus (näiteks tekib tihti rasedatel, kus varem tavalised lõhnad on õudsed ja vastupidi ka). Samuti on see ka covidi hilistüsistus.
Pole teie asi kaaskodanikke nuuskida :) ei haise inimesed, kes 1x päevas dushi all käivad (õudust, õhtul), nii räigelt nagu siin lillekesed sõimavad. Haisevad ikka need, kes käivad heal juhul 2x nädalas.

Terved pesemata hambad lehkavad ikka ka, juba 24 tunniga on neil biokile bakteritest. Ja lhekavad ka maohaigete hingeõhk jnejne.
Kas sina siis ei tunne? Astud hommikul trepikotta, kohe tunda, et äsja dušitanud naabritšikk on just lahkunud, või siis selle vene kapi parfüümi järelkaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 09:05
Vaesed inimesed, kes sinuga ühes ruumis peavad viibima
Külaline

Ära loodagi. Eestlaste suuhügieeni pidi olema allapoole igasugust arvestust. Kohe ilmuvad siia tegelased maalt, kes annavad teada, kuidas hambapesu rohkem kui paar korda nädalas on kahjulik
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 10:29 Päris huvitav lugemine siin. Ma ei teadnud, et meil on nii palju lehkavaid inimesi, kes peavad ennast vahetpidamata pesema. Loomulikult käin ma duši all, kui kartulimaalt tulen. Aga lõunal kontorist koju jalutades ei saa ma ühestki otsast mustaks. Pidev pesemine hävitab keha loomuliku mikrofloora ja kaitsvad bakterid, ning annab võimaluse kahjulikele bakteritele ja viirustele. Kui mikrofloora juba paigast ära on võivad tekkida nahahaigusi põhjustavad pärmseened - siit ka hais. Nahaarstid soovitavad ennast pesta kord nädalas (põllutöölistel, sportlastel jne. tuleb ennast loomuliklt tihedamini pesta). Erandiks on tõepoolest haiguslikud seisundid, mida siin mainiti. Haiseb jalaseen, nahaseen, tupeseen, mädanevad hambad, põletikuline nahk. Aga pesemisest siin abi ei ole, tuleb algpõhjusest alustada ja ennast terveks ravida.
KORD NÄDALAS! no aina paremaks läheb. Äkki piisaks korrast kuus?
Kord päevas pesevad inimesed haisevad, kui kord nädalas pesta, siis ei kujuta ettegi seda vastikut lehka
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 10:48

Ära loodagi. Eestlaste suuhügieeni pidi olema allapoole igasugust arvestust. Kohe ilmuvad siia tegelased maalt, kes annavad teada, kuidas hambapesu rohkem kui paar korda nädalas on kahjulik
Oh, ma usun, et ei pea muretsema. Lugedes, kui palju on haigeid ja haisvaid inimesi, on ilmselt enamuse hambad nädal otsa klaasis seebivees ja suhu pannakse need, kui töövestlusele minnakse.
Lenaa
Kontakt:

Postitus Postitas Lenaa »

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 10:50 Kord päevas pesevad inimesed haisevad
Vot SEE on haiguslik. Kord päevas dushi all pesevad inimesed (jääme teemasse, pole vaja hakata lollakalt liialdama) ei haise, sa peaks psühhiaatrile minema oma lõhnaluuludega. Ja teie ei tea bussis või koridori peal, kuna keegi end viimati pesi ja haiseb. Fakt on, et keegi ei hakka 1x päevas pesemisega nii jubedalt haisema, et kõrvalseisja seda tunneks, üritage nüüd normaalsed olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 10:36 Kas sina siis ei tunne? Astud hommikul trepikotta, kohe tunda, et äsja dušitanud naabritšikk on just lahkunud, või siis selle vene kapi parfüümi järelkaja.
Kuidas see nüüd teemasse puutus - või tahtsid ütleda et haisevad just pesnud inimesed? Tõsi, mõnel tuleb nurga tagant enne "parfüümipilv" (loe:lebra, mis hinge kinni võtab) ja siis alles inimene ise. Nagu näha, et valmista lõhnafoobikutele probleeme mitte ainult pesematus, vaid haisevad ka Lenorid ja endale lõhnaõli peale kallanud inimesed (kes enda meelest on just eesrindlikult puhtad ja kindlasti haisuvabad ;) ).
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 10:32

Mis see 2x pesu siia puutub? Süüakse hommikusöök, lõunasöök, näksitakse, hammastele ja keelele tekib uus söögikiht bakteriltele, tunni ajaga suu lehkab.
Ja kuidas hommikune dušš selle vastu aitab täpsemalt 😁???
Külaline

Inimene, kes ei ole mingi tervisehädaga (liighigistamine, menopausi kuumahood jnejne), kes õhtul pesi üle keha ja juukseid, hommikul ärkab ja võtab puhtad riided, paneb selga- selline tavaline inimene EI HAISE. Te olete imelikud liialdajad ja hüsteeritsejad.
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Okt 2024 08:35Kutsuks siis siinsed puhtusefriigid hommikupoolikul neid inimesi nuusutama ja tuvastama
Kutsuks mehed näiteks naisi nuusutama. Kohe tekib küsimus, milliseid keha piirkondi tuleks nuusutada?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], libakägu ja 10 külalist