See, et sa sünteetilisi riideid ei kanna, vähendab juba iseenesest igasugu halbade kehalõhnade teket. Värvi-ja lõhnaaineteta kehahooldustooted on samuti head. Ma ise kasutan samuti selliseid. Ainult higipulk on lõhnaga. Parfüüm ka, aga muidu üritan neid ülelõhnastatud tooteid kasutada nii vähe, kui võimalik.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 07:56 ei, ma ei pese ennast pidevalt. ma ei tööta ka töökojas. igapäevaselt pesen hambaid ja käsi (no käsi alati peale tööjuures vetsus käimist, vahepeal cutaseptin). ma ei kasuta ka alumiiniumsooladega higipulki ega kanna sünteetilisi riideid. pestes kasutan lasteseepi või ilma värv- ja lõhnaainetata šampoone ja duššigeele. ja ütle imet - ei haise kapealegi ei ole mul allergiaid ega toidutalumatusi, seega soovitan see teema enda jaoks põhjalikumalt läbi mõelda.
Minu meelest on see lõhnastatud toodete kasutamine täiesti ülevõlli. Meeste juukse- ja habemegeelid on väga räige lõhnaga. Naistel puudrised parfüümid, mida on helde käega peale lajatatud. Sellistega koos näiteks lifti sattudes on pärast ikka tükk tegu, et seda lõhnabuketti ninast välja saada. Selles mõttes võiks need lõhnafännid natuke teistega ka arvestada.