Kas tõesti inimesed ei pese ennast hommikuti?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 16:14
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 14:28
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 10:40

Üksik inimene?
Mis loogika siin on? Hambad ja strateegilised piirkonnad pestakse õhtul nagunii.
Pestakse ikka või? Mis hea pärast üksik inimene neid pesema peaks?
Muidu ei saa ju sticki kasutada
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 10:52
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 09:46 Mul oli kooliajal üks klassiõde, kes iga jumala päev haises. Higihais, mis meenutas kassipissi.
Pesemas ise ta ilmselt käis, sest juuksed olid tal küll alati puhtad. Mitte rasvapulgad.
Ju siis oli viga ehk väheses riiete pesemises.
Aga mis ma öelda tahtsin, et huvitav on see, et kas ta ise siis seda haisu ei tundnud?

Mina küll ise tunnene, kui mul higihais küljes on. Ma ei ole liighigistaja aga mõni teatud materjal teeb kohe rõveda haisu, isegi kui otseselt ei higista.
Laste puhul tuleb vaadata pigem nende vanemate poole. Pesupesemine sõltus vanasti perekonna materiaalsetest võimalustest. Pesemisvõimalusega võis ka raskusi olla, kui elati majas, kus vannituba pole ja iga pesu käib läbikäidavas köögis vmt.

Neil vist sellega probleeme polnud. Olid jõukad. Suur maja, ema ja isa kõrgel kohal arstid. Käisin külas paar korda neil.
Tõsi, vannitoas ei käinud. Vb seda või pesumasinat polnudki.
Tema kaksikvend oli ka meie klassis. Temal mingit haisu ei täheldanud.
Ma kaldun pigem arvama, et äkki võis tegu mingi tervisliku asjaga olla.
Ega tegelt vahet polegi.

Tekkis lihsalt mõte, et huvitav, kas haiseja ise ka seda tunneb.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 10:40

Üksik inimene?
Mis loogika siin on? Hambad ja strateegilised piirkonnad pestakse õhtul nagunii.
Sa pesed oma intiimpiirkonda ja hambaid vaid siis, kui kaaslane olemas? Muidu mitte?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 16:31

Muidu ei saa ju sticki kasutada
Keskajal pesi end vaid matsirahvas, kas siis saunas, jões v tiigis. Kõrgklassil olid lõhna varjamiseks peened lõhnaõlid. Vett kui haiguste tekitajat kardeti, joodi veine.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Okt 2024 19:38Kõrgklassil olid lõhna varjamiseks peened lõhnaõlid. Vett kui haiguste tekitajat kardeti, joodi veine.
Jube lebra võis neid küll saata. Aga päevadega naisterahvad ehk ikka pesid end, mitte ei piserdanud lõhna tutile ja tõmmanud kaltsuga puhtaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 19:56
Anonymous kirjutas: 14 Okt 2024 19:38Kõrgklassil olid lõhna varjamiseks peened lõhnaõlid. Vett kui haiguste tekitajat kardeti, joodi veine.
Jube lebra võis neid küll saata. Aga päevadega naisterahvad ehk ikka pesid end, mitte ei piserdanud lõhna tutile ja tõmmanud kaltsuga puhtaks.
Lõhnaõlisid kasutati palju suuremates kogustes. Juukseid puuderdati pesemise asemel. Palju kanti ka parukaid. Päevade kohta ei tea.
Külaline

Ja parukate sees olid lausa hiirtepesad. Ise nii siniverelised ja nii pheened. Rõve tegelt, aga aeg oli selline.
Külaline

Anonymous kirjutas: 13 Okt 2024 08:03Kas tõesti minnakse inimeste sekka nii, et hommikul ei pesta?
Vaata lähen jah inimeste sekka! Lähen kohe nii, et on mindud ja nimme ei pese hommikul ja ei pese ka õhtul
Külaline

Minu eks töötas remonditöökojas. Ei viitsinud ka end iga p pesta, teinekord jäi rohkemgi aega vahele. Hommikuti tihti ei pesnud hambaid ja polnud harvad ka need korrad, kui õhtu vahele jäi. Kui sexi tahtis, siis lobistas kraanikausis riista üle, paraku ei saa niimoodi seda puhtaks täiesti. Ise küll arvas, et saab.
Ma hea naisena ei sudinud teda pesema ka, olin juba harjunud ja tal olid megarasked tööpäevad ka. Eks vabandusi ikka leiab. Võite ette kujutada, kuidas lõhnab mitu päeva pesemata inimene, kes töötab tookojas.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Okt 2024 21:59Võite ette kujutada, kuidas lõhnab mitu päeva pesemata inimene, kes töötab tookojas.
Aga ometi n_ssis ta sind nädalas paar korda sinu enda nõusolekul- Ju siis ikka nii palju ei haisenud :D
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Okt 2024 16:14Pestakse ikka või? Mis hea pärast üksik inimene neid pesema peaks?
Kui see üksik tööl käib, siis võiks ta halastada töökaaslaste peale, et need ei peaks haisu taluma. Kui kodus istub ja on pensionär, siis võiks halastada neile, kes talle külla tulevad vahel. Inimene peaks igal juhul end pesema.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 23:02
Anonymous kirjutas: 14 Okt 2024 16:14Pestakse ikka või? Mis hea pärast üksik inimene neid pesema peaks?
Kui see üksik tööl käib, siis võiks ta halastada töökaaslaste peale, et need ei peaks haisu taluma. Kui kodus istub ja on pensionär, siis võiks halastada neile, kes talle külla tulevad vahel. Inimene peaks igal juhul end pesema.
Mis seal tööl siis nagu juhtub? Nuusutatakse üksteist?Ma saaks veel aru, kui baleriinid peavad pesema või muud taolised.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 01:27
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 23:02
Mis seal tööl siis nagu juhtub? Nuusutatakse üksteist?Ma saaks veel aru, kui baleriinid peavad pesema või muud taolised.
Mis mõttes? Meil on tööl päris palju lähikontakti kolleegidega. Keegi tuleb sinu laua juurde arvutist midagi näitama. Või vastupidi. Samuti istume koosolekul tihedalt üksteise kõrval. Sõidame liftis jne. No on ikka mõnikord tunda küll teatud aroome.
Külaline

ei, ma ei pese ennast pidevalt. ma ei tööta ka töökojas. igapäevaselt pesen hambaid ja käsi (no käsi alati peale tööjuures vetsus käimist, vahepeal cutaseptin). ma ei kasuta ka alumiiniumsooladega higipulki ega kanna sünteetilisi riideid. pestes kasutan lasteseepi või ilma värv- ja lõhnaainetata šampoone ja duššigeele. ja ütle imet - ei haise ka :) pealegi ei ole mul allergiaid ega toidutalumatusi, seega soovitan see teema enda jaoks põhjalikumalt läbi mõelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 07:56 ei, ma ei pese ennast pidevalt. ma ei tööta ka töökojas. igapäevaselt pesen hambaid ja käsi (no käsi alati peale tööjuures vetsus käimist, vahepeal cutaseptin). ma ei kasuta ka alumiiniumsooladega higipulki ega kanna sünteetilisi riideid. pestes kasutan lasteseepi või ilma värv- ja lõhnaainetata šampoone ja duššigeele. ja ütle imet - ei haise ka :) pealegi ei ole mul allergiaid ega toidutalumatusi, seega soovitan see teema enda jaoks põhjalikumalt läbi mõelda.
Sul on kadunud ka lõhnataju. Väga ebameeldiv lõhn võib sind saata.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:01
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 07:56 ei, ma ei pese ennast pidevalt. ma ei tööta ka töökojas. igapäevaselt pesen hambaid ja käsi (no käsi alati peale tööjuures vetsus käimist, vahepeal cutaseptin). ma ei kasuta ka alumiiniumsooladega higipulki ega kanna sünteetilisi riideid. pestes kasutan lasteseepi või ilma värv- ja lõhnaainetata šampoone ja duššigeele. ja ütle imet - ei haise ka :) pealegi ei ole mul allergiaid ega toidutalumatusi, seega soovitan see teema enda jaoks põhjalikumalt läbi mõelda.
minu lõhnatajuga on kõik korras. aga inimeste maitsed on väga erinevad - kellele meeldib pesupulbrihais segatud räige odööriga, kellele mitte. aga isiklik lahmiv ründamine foorumis näitab peale kasvatamatuse ka madalat haridust ja kehva lastetuba.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:11
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:01
minu lõhnatajuga on kõik korras. aga inimeste maitsed on väga erinevad - kellele meeldib pesupulbrihais segatud räige odööriga, kellele mitte. aga isiklik lahmiv ründamine foorumis näitab peale kasvatamatuse ka madalat haridust ja kehva lastetuba.
Sina ründasid kõiki, kel on allergiad ja toidutalumatused. Mis näitab sinu ülimat rumalust ja kehva lastetuba. Keelevead näitavad madalat haridust. Põhjendamatu enesekindlus on vist lihtsalt sitt iseloom.
Külaline

Ma teeks eksperimendi. Võtaks 5 vabatahtlikku, kes pesevad ennast õhtul ja hommikul. Ja 5 vabatahtlikku, kes pesevad ainult õhtul. Kutsuks siis siinsed puhtusefriigid hommikupoolikul neid inimesi nuusutama ja tuvastama, kes nendest on ennast hommikul pesnud ja kes mitte. Olen 100% kindel, et te ei suuda seda, kukute haledalt läbi :D.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:35 Ma teeks eksperimendi. Võtaks 5 vabatahtlikku, kes pesevad ennast õhtul ja hommikul. Ja 5 vabatahtlikku, kes pesevad ainult õhtul. Kutsuks siis siinsed puhtusefriigid hommikupoolikul neid inimesi nuusutama ja tuvastama, kes nendest on ennast hommikul pesnud ja kes mitte. Olen 100% kindel, et te ei suuda seda, kukute haledalt läbi :D.
lisaks 5 kes pesevad ainult hommikul - pakun, et nemad lõhnavad õhtul paremini kui õhtused pesijad hommikul.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 08:35 Ma teeks eksperimendi. Võtaks 5 vabatahtlikku, kes pesevad ennast õhtul ja hommikul. Ja 5 vabatahtlikku, kes pesevad ainult õhtul. Kutsuks siis siinsed puhtusefriigid hommikupoolikul neid inimesi nuusutama ja tuvastama, kes nendest on ennast hommikul pesnud ja kes mitte. Olen 100% kindel, et te ei suuda seda, kukute haledalt läbi :D.
Miks hommikupoolikul? Hakkaks pihta nii kell 2 või 3. Siis hambad kah mõnusalt lehkavad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: libakägu ja 11 külalist