Kas tõesti inimesed ei pese ennast hommikuti?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kas tõesti inimesed ei pese ennast hommikuti?

Postitus Postitas Külaline »

Lugesin higipulga teemat ja olen väga üllatunud.. Õhtul käiakse pesemas ja siis hommikul pesemata nahale pannakse higipulka. Muidugi, öösel ei higistata otseselt, aga ikkagi oled ju olnud 8 tundi pesemata, ma ei kujuta sellist asja üldse ette, et hommikul duši all ei käiks. Terve mu lapsepõlve (olen üle 50), kohe, kui läksin kooli ja kolisime paneelikasse, käisin õhtul ja hommikul pesemas, elementaarne. Mu kolm last samamoodi ja nende peres käib asi samuti. Kas tõesti minnakse inimeste sekka nii, et hommikul ei pesta? Sellepärast siis ongi meil nii palju ebameeldivaid lõhnu kõikjal?
Külaline

Paljud pesevad duši all kord päevas ja siis kas hommikul või õhtul, kuidas kellegi eelistused on. Mul on pikad juuksed ja pean neid iga päev pesema, et normaalsed välja näeksid, samas pikkade juuste kuivatamine võtab päris palju aega, mida hommikul ei ole. Suurem pesu (eelistan vanni) ja "peapesu" õhtul, hommikul strateegilised paigad puhtaks ja siis higipulk peale.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 08:03 Lugesin higipulga teemat ja olen väga üllatunud.. Õhtul käiakse pesemas ja siis hommikul pesemata nahale pannakse higipulka. Muidugi, öösel ei higistata otseselt, aga ikkagi oled ju olnud 8 tundi pesemata, ma ei kujuta sellist asja üldse ette, et hommikul duši all ei käiks. Terve mu lapsepõlve (olen üle 50), kohe, kui läksin kooli ja kolisime paneelikasse, käisin õhtul ja hommikul pesemas, elementaarne. Mu kolm last samamoodi ja nende peres käib asi samuti. Kas tõesti minnakse inimeste sekka nii, et hommikul ei pesta? Sellepärast siis ongi meil nii palju ebameeldivaid lõhnu kõikjal?
Sinu kitsas silmaring on häbiks sinu vanusele! Sugugi mitte kõik inimesed ei elanud nõukaajal korterites, kus veevärk sees oli ja isegi kui oli, siis suveperioodil sooja vett ikka ei olnud. Ei usu, et sa isegi 2x päevas külma vee sees lobistasid, pigem hakkab see mäleku selles vanuses juba alt vedama.
Külaline

Lõhnataju muutumine pidi olema menopausi üks tunnuseid. Otsi põhjust sealt, mitte inimeste ebameeldivas kehalõhnas.
Külaline

Kas tõesti on olemas inimesi, kes iga 8 tunni järel end pesema peavad, et nad ei haiseks? Mina käin õhtul pesus ja hommikuks haisema pole hakanud. Tegelikult ei haiseks inimene ka siis, kui ta käiks pesus üle päeva. Jah, kui siis nina otse varvaste juurde, kaenla alla või suguelundite juurde panna, poleks lõhn enam värske, aga hais poleks nii lämmatav, et teised seda eemalt tunneks.
Külaline

Kui TA läheb puhtana voodisse ja 8 tundi hiljem haiseb, on tal kiiresti vajalik pöörduda arsti juurde. Perearst saaks anda saatekirja näiteks endokrinoloogile.
Külaline

Siis on küll midagi väga valesti, kui sa puhaste linade vahel 8 tunni jooksul haisema hakkasid. Kaks korda päevas seebitad oma nahka? Selleks peab ikka paras krokodill olema, et nahk vastu peaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 09:20 Siis on küll midagi väga valesti, kui sa puhaste linade vahel 8 tunni jooksul haisema hakkasid. Kaks korda päevas seebitad oma nahka? Selleks peab ikka paras krokodill olema, et nahk vastu peaks.
Ainult vabandused ja iroonia. Aga tegelikult on rõve, kui inimene läheb hommikul pesemata tööle. On teistmoodi lõhn küll ja mitte meeldiv.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 08:03 Lugesin higipulga teemat ja olen väga üllatunud.. Õhtul käiakse pesemas ja siis hommikul pesemata nahale pannakse higipulka. Muidugi, öösel ei higistata otseselt, aga ikkagi oled ju olnud 8 tundi pesemata, ma ei kujuta sellist asja üldse ette, et hommikul duši all ei käiks. Terve mu lapsepõlve (olen üle 50), kohe, kui läksin kooli ja kolisime paneelikasse, käisin õhtul ja hommikul pesemas, elementaarne. Mu kolm last samamoodi ja nende peres käib asi samuti. Kas tõesti minnakse inimeste sekka nii, et hommikul ei pesta? Sellepärast siis ongi meil nii palju ebameeldivaid lõhnu kõikjal?
Kui ei köetud, polnud mingit sooja vett. Kõik haisesime ühtemoodi.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 09:25
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 09:20 Siis on küll midagi väga valesti, kui sa puhaste linade vahel 8 tunni jooksul haisema hakkasid. Kaks korda päevas seebitad oma nahka? Selleks peab ikka paras krokodill olema, et nahk vastu peaks.
Ainult vabandused ja iroonia. Aga tegelikult on rõve, kui inimene läheb hommikul pesemata tööle. On teistmoodi lõhn küll ja mitte meeldiv.
Ära trolli. Ei ole mingit ebameeldivat lõhna tunda, kui iga 8 tunni tagant ennast ei pese.
Külaline

Sa vaata seda veekasutuse teemat - enam kui kindel, et väga suur osa käib üleni pesemas mitte kord päevas vaid pigem kord nädalas. Eestlane üldiselt on "kord nädalas saunas" rahvas, absoluutselt ei usu neid, kes siin võidu kiidavad end, kui mitut korda päevas pesijaid. Neid on tegelikult ikka vähe :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 09:36

Ära trolli. Ei ole mingit ebameeldivat lõhna tunda, kui iga 8 tunni tagant ennast ei pese.
On ikka: pesukapslitega pestud räiget keemiahaisu levitavad riided ja sinna juurde kerge higilebra on kokku ikka selline kompott, et võtab silmast vee välja.
Külaline

Kas tõesti mõni peseb ennast kaks korda päevas?
Üks anektoot oli, et miks tšuks lahutas prantslannast?
Sellepärast, et ta oli must. Iga päev pesi ennast.
Külaline

Haisema hakkavad läbihigistatud riided. Riideid on vaja pesta, sünteetilised kangad ei kannatagi rohkem kui 1-2 korda kandmist, siis juba higilõhn juures. Minu meelest osad higipulgad mitte ei peida, vaid omakorda kuidagi võimendavad kehalõhna. Seetõttu kasutangi juba aastaid Maximi.
Külaline

Anonymous kirjutas: 13 Okt 2024 09:25Ainult vabandused ja iroonia. Aga tegelikult on rõve, kui inimene läheb hommikul pesemata tööle. On teistmoodi lõhn küll ja mitte meeldiv.
Mitte asjata ei ole siin foorumis reklaam, mida peab tegema, et vabaneda soovimatust kalalõhnast. Küllap google teab, kes siin käivad :D
Külaline

Ma olen ka märganud, et mõni inimene tõesti haiseb rohkem ja rõvedamalt kui teine ning ma ei tea, kas see põhjus on geneetiline, mingi haigus, halb dieet või häiritus mikrofloora. Sellised peaks ennast tõesti mitu korda päevas pesema. Teine peseb ennast paar korda nädalad ja ei haise üldse.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 11:28
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 11:04
Anonymous kirjutas: 13 Okt 2024 08:44Jah, kui siis nina otse varvaste juurde, kaenla alla või suguelundite juurde panna, poleks lõhn enam värske, aga hais poleks nii lämmatav, et teised seda eemalt tunneks.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Kuidas seda saaks üldse öelda, kui ei taha et teine solvuks?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 11:06
Anonymous kirjutas: 13 Okt 2024 09:25Ainult vabandused ja iroonia. Aga tegelikult on rõve, kui inimene läheb hommikul pesemata tööle. On teistmoodi lõhn küll ja mitte meeldiv.
Mitte asjata ei ole siin foorumis reklaam, mida peab tegema, et vabaneda soovimatust kalalõhnast. Küllap google teab, kes siin käivad :D
Pole kordagi sellist reklaami näinud, reklaamid on kasutajati erinevad. Nii, et google arvates sulle sobib just see reklaam, küllap küpsised juba haisust läbi imbunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 09:55 Kas tõesti mõni peseb ennast kaks korda päevas?
Üks anektoot oli, et miks tšuks lahutas prantslannast?
Sellepärast, et ta oli must. Iga päev pesi ennast.
Mina ja terve mu pere käib kaks korda päevas duši all. Ma ei teadnudki, et see võiks ka kuidagi teisiti olla. Vahel käib kolm korda ka, peale tööd ja enne peole minekut näiteks.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 11:28
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 11:04
Anonymous kirjutas: 13 Okt 2024 08:44Jah, kui siis nina otse varvaste juurde, kaenla alla või suguelundite juurde panna, poleks lõhn enam värske, aga hais poleks nii lämmatav, et teised seda eemalt tunneks.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Lihtsalt rõõveee. Ma ei laseks elu sees endale mingit keelelist teha, kui pool päeva pesemata. Vaesed mehed, ma ütleks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dmy, Google [Bot], kaegu ja 4 külalist