filmi teema
-
Külaline
filmi teema
Jagame filme mis on lahedad.
Vaatasin viimati filmi Beetlejuice mis oli päris ägedalt tehtud. Michael Keaton esines nagu staar, samas Winona Ryder nägi päris vana välja. Winona Ryder oli abielus Johnny Deppiga. Muidugi oli filmis ka Wednesday seriaali staar Jenna Ortega ja muidugi ka Üksinda Kodus emapähkel Catherine O'Hara. Edasi oli veel väikseid staare nagu ikka. Mulle film meeldis.
Vaatasin viimati filmi Beetlejuice mis oli päris ägedalt tehtud. Michael Keaton esines nagu staar, samas Winona Ryder nägi päris vana välja. Winona Ryder oli abielus Johnny Deppiga. Muidugi oli filmis ka Wednesday seriaali staar Jenna Ortega ja muidugi ka Üksinda Kodus emapähkel Catherine O'Hara. Edasi oli veel väikseid staare nagu ikka. Mulle film meeldis.
-
Külaline
Wow milline deep analüüs, kui sa oled 11Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 01:24 Jagame filme mis on lahedad.
-
Külaline
-
Külaline
Nojah, mõni avastas 40a vana filmi ja tõepoolest "süvaanalüüs", õnnestunud mitte sõnakestki filmi SISU kohta õelda, kas oli liiga raske?
Winona Ryder näeb ju surnu kohta päris hea välja 
Sellest on vist uus versioon? Aga jah, mis asi on emapähkelKülaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 09:38 Nojah, mõni avastas 40a vana filmi ja tõepoolest "süvaanalüüs", õnnestunud mitte sõnakestki filmi SISU kohta õelda, kas oli liiga raske?Winona Ryder näeb ju surnu kohta päris hea välja
![]()
-
Külaline
Jonny Depp?Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 01:24 Jagame filme mis on lahedad.
-
Külaline
Johnny Depp ikkaKülaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 10:29Jonny Depp?Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 01:24 Jagame filme mis on lahedad.
-
Külaline
Guugeldasin:Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 07:36 Emapähkel? Esimest korda kuulen sellist sõna. Mingi toortõlge jälle?
Who is mother Nut?
Nut (Nuit) was the Egyptian sky goddess, born of Shu, god of air, and Tefnut, goddess of water and fertility. With her brother and husband Geb, the earth, she bore Osiris, Isis, Set, and Nephthys.
-
Külaline
Ja okei, H jäi kirjutamata. Vast saadi sellest hoolimata aru, et küsimuse tekitas Johnny Depp. Ilmselgelt pole TA filmi näinudKülaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 10:54Johnny Depp ikkaKülaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 10:29Jonny Depp?Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 01:24 Jagame filme mis on lahedad.
Underrated film "Existenz", Matrix enne Matrixit. Sisust pikemalt ei räägi, sest seal on oluline plot twist, aga virtuaalse reaalsuse teema on peamine. Omapärane film, siiani meeles.
-
Külaline
Keaton nägi veel palju vanem välja kui Rider, aga ilmselgelt meeste puhul pole see teemaks. Rider on 52, milline ta peab olema siis? Ja mis see Depp siia üldse puutub? Miks teda oli vaja mainida, sest tal oli Rideriga nooruses põgus suhe.
-
Külaline
Keaton mängiski surnud kolli, pidigi vana välja nägema. Miks üldse hakkad halama jälle naistest ja meestest? Kui Rider näeb vana välja, siis näeb vana välja, mis seal siis traagilist on?Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 11:45 Keaton nägi veel palju vanem välja kui Rider, aga ilmselgelt meeste puhul pole see teemaks. Rider on 52, milline ta peab olema siis? Ja mis see Depp siia üldse puutub? Miks teda oli vaja mainida, sest tal oli Rideriga nooruses põgus suhe.
-
Külaline
40 aastat vanas filmis ei saanud Jenna Ortega küll kuidagi mängida ja Winona Ryder ei saanud ka vana välja näha. Seega TA mõtleb ilmselt 2024 aasta filmi.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 09:38 Nojah, mõni avastas 40a vana filmi ja tõepoolest "süvaanalüüs", õnnestunud mitte sõnakestki filmi SISU kohta õelda, kas oli liiga raske?Winona Ryder näeb ju surnu kohta päris hea välja
![]()
Ps TA-le. Johnny Depp ei mänginud ei 1988 ega mängi ka 2024 aasta filmis.
-
Püha õde
Üks äraütlemata tore film on "Viimne Reliikvia". Minu kolleegid mängisid seal. Ja see Gabriel, no oli ikka ilus mees!
-
Külaline
Keda huvitabKülaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 01:24 Jagame filme mis on lahedad.
-
Külaline
Mulle oleks meeldinud Siimu karuses embuses olla.
-
Külaline
Midagi pole traagilist. Ei näinud vana välja.Kui Rider näeb vana välja, siis näeb vana välja, mis seal siis traagilist on?
-
Külaline
Suht head õudukad on näiteks Sinister ja The Black PhoneKülaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 17:54 Tahaks näha mõnda head õudukat, aga pole olemas vist.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 17 külalist