Covidi vaktsiinid?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Covidi vaktsiinid?

Postitus Postitas Külaline »

Teatud tegelased räägivad, et kui pahad oli Covidi vaktsiinid. Aga siiani pole kuskil juttu olnud muudest tõhusatest abinõudest Covidi leviku piiramistest.
Külaline

Tõhusaid abinõud polnudki vaja, vaja oli läbi põdeda ja ära harjuda. Meil oleks praegu täpselt sama seis, kui seda vaktsiini poleks kunagi loodud. Kerge nohu, mida ei pane tähelegi, kui paanikat ei külvata.
Külaline

Lausa masinad olevat olnud
viewtopic.php?p=42194&hilit=covid#p42194
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 00:22 Tõhusaid abinõud polnudki vaja, vaja oli läbi põdeda ja ära harjuda. Meil oleks praegu täpselt sama seis, kui seda vaktsiini poleks kunagi loodud. Kerge nohu, mida ei pane tähelegi, kui paanikat ei külvata.
Ja vaktsiini ja läbipõdemise vahe on?

Pole kellegil see nohu olnud, mingi rõve pikk põdemine on. Mul oli 3 nädalat selline peavalu, et hüppa aknast alla.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 08:18
Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 00:22 Tõhusaid abinõud polnudki vaja, vaja oli läbi põdeda ja ära harjuda. Meil oleks praegu täpselt sama seis, kui seda vaktsiini poleks kunagi loodud. Kerge nohu, mida ei pane tähelegi, kui paanikat ei külvata.
Ja vaktsiini ja läbipõdemise vahe on?

Pole kellegil see nohu olnud, mingi rõve pikk põdemine on. Mul oli 3 nädalat selline peavalu, et hüppa aknast alla.
Minul oli koroonaga pool päeva ülirõve olla, veel paar päeva oli nõrkus. Rohkem põdenud ei ole. Vaktsiini kohta ei oska midagi kommenteerida.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 18:40 Teatud tegelased räägivad, et kui pahad oli Covidi vaktsiinid. Aga siiani pole kuskil juttu olnud muudest tõhusatest abinõudest Covidi leviku piiramistest.
Mina tean mitut, kes kovidi vaktsiini kõrvaltoimete tõttu väga haiged olid. Üks sai infarkti ja veel kahel tuttaval tekkisid südameprobleemid.

Loomulikult seda tõestada ei saa, aga kuna need juhtusid vahetult pärast teise vaktsiinidoosi saamist, siis on raske neid äkki tekkinud terviseorobleeme millegi muuga seostada.
Külaline

Valige valimistel EKRE. Siis kaotatakse ära igasugune vaktsineerimine, ka lastel!
Külaline

Küll on tore loopida mingeid täiesti õhust võetud väiteid. Kus su faktid on? Kerge nohu... veab sul siis, endiselt on covidiga inimesi haiglas ja surnukuuris.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 09:09
Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 18:40 Teatud tegelased räägivad, et kui pahad oli Covidi vaktsiinid. Aga siiani pole kuskil juttu olnud muudest tõhusatest abinõudest Covidi leviku piiramistest.
Mina tean mitut, kes kovidi vaktsiini kõrvaltoimete tõttu väga haiged olid. Üks sai infarkti ja veel kahel tuttaval tekkisid südameprobleemid.

Loomulikult seda tõestada ei saa, aga kuna need juhtusid vahetult pärast teise vaktsiinidoosi saamist, siis on raske neid äkki tekkinud terviseorobleeme millegi muuga seostada.
Ehe loogikapuudulikkus- et üks järgneb teisele, ei tähenda alati, et teine oleks ühest põhjustatud.
Külaline

On täiesti tõhus leviku piiramine- täielik isolatsioon, istub igaüks kodus, max koerapissitamise ring 10m ja avalikud kohad kinni. Sobib?
Külaline

Vaktsiinivastased ka ei väsi oma "püha tõe" levitamisel.
Külaline

Tõhustoosid ju saada. Mine lase endale kohe 8 tk teha. Ja siis tule siia kiitlema kui ÕIGE inimene sa oled. Kõik teised on saast
Külaline

Mina sain covidi raseduse ajal. Olin eelnevalt vaktsineeritud 2 doosiga kuid sellest oli juba väga pikk aeg möödas. Põdemine oli väga raske seega kahetsen, et ei teinud tõhustusdoosi.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 12:10 Tõhustoosid ju saada. Mine lase endale kohe 8 tk teha. Ja siis tule siia kiitlema kui ÕIGE inimene sa oled. Kõik teised on saast
Ei ole tavainimesele enam saada, ainult kindlatele riski- ja sihtrühmadele.
Saaks äkki üle juba, kaua võib sel teemal jaurata?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 12:14 Mina sain covidi raseduse ajal. Olin eelnevalt vaktsineeritud 2 doosiga kuid sellest oli juba väga pikk aeg möödas. Põdemine oli väga raske seega kahetsen, et ei teinud tõhustusdoosi.
Mis näoga lapsele otsa vaatad kui tal kummalised tervisehädad peaksid tulema?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2024 12:25
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 12:14 Mina sain covidi raseduse ajal. Olin eelnevalt vaktsineeritud 2 doosiga kuid sellest oli juba väga pikk aeg möödas. Põdemine oli väga raske seega kahetsen, et ei teinud tõhustusdoosi.
Minu rumalusest ennast mitte vaktsineerida seda last napilt tänaseks ei olekski, kellele tulevikus otsa vaadata. Kao minema siit.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2024 12:25
Ma arvan, et vaatab nagu iga ema, kelle lapsel kummalised tervisehädad peaksid tulema. Tõenäoliselt viib lapse arstile.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist